ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μεγάλε, έχει κάτι σκορπιούς σα χελώνες εκεί.
αν αυτο ειναι το μεγαλο αρνητικο τοτε καλα ειναι. εδω εχει κατι ορνεα στο μεγεθος δημοσιου υπαλληλου
Σαφώς όχι τόσο έγκυρη
όσο ένα πράσινο Golden Boy
που πηγαινόερχόταν κάθε βδομάδα με
την Πράσινη Ολυμπιακή
αν αυτο ειναι το μεγαλο αρνητικο τοτε καλα ειναι. εδω εχει κατι ορνεα στο μεγεθος δημοσιου υπαλληλου
Μεγάλε άκυρο.
Με TWA, μετά PanAm, μετά Delta.
να σαν τον βολταίρο45
μην σε μπερδεύει το 45
200 κιλά μαλάκας είναι
σαν τον οπλαρχηγό του τον Πάγκαλο ...
Ωραία,
να το ξέρω να πηγαίνω μόνο με AA
μην τύχει και συνταξιδέψουμε ...
Σιχαίνομαι να ταξιδεύω με πρασινορουφιάνους ...
οι συγκυριες τον εριξαν στον πρασινο βαλτο
εγω θα ελεγα ναι σε ταξιδακι λας βεγκας με λακη και βολταιρο μαζι
τυπε δεν εχει και κατι σαυρες με δηλητηριο? :SΜεγάλε, έχει κάτι σκορπιούς σα χελώνες εκεί.
Ενώ στην ελλάδα αν δεν έχεις λεφτά είσαι χλίδα .......καβλιαριδες ηταν ο αδερφος μου 2 χρονια εκει.....αν δεν εχεις λευτα δεν εισαι τιποτα μου ειπε....
ενω στην ελλαδα εισαι πολλα τυπε...καβλιαριδες ηταν ο αδερφος μου 2 χρονια εκει.....αν δεν εχεις λευτα δεν εισαι τιποτα μου ειπε....
Με το αζημίωτο όμως υποθέτω ...
ή είναι από τους μαλάκες που είναι με το ΠΑΣΟΚ
λόγω βλακείας, χωρίς να τρώνε ;;;;
Ετσι γραφικε, ανεβασε την επισκεψιμοτητα (ή αναγνωσιμοτητα οπως ειχε γραψει ) του site,Ενώ στην ελλάδα αν δεν έχεις λεφτά είσαι χλίδα ....
Ο αδελφός σου εδώ κυκλοφορεί μόνο Εξάρχεια ;;;;
Το αγαπημένο ταξίδι του εκτός Ελλάδος μήπως είναι Βαρκελώνη ;;;;;
...ρε καβλιαρη ευκολα βγαζεις συμπαιρασματα....πρεπει να εισαι ποολυ εξυπνος...Ενώ στην ελλάδα αν δεν έχεις λεφτά είσαι χλίδα ....
Ο αδελφός σου εδώ κυκλοφορεί μόνο Εξάρχεια ;;;;
Το αγαπημένο ταξίδι του εκτός Ελλάδος μήπως είναι Βαρκελώνη ;;;;;
...δεν ξερω ρε καβλιαρη απολυτε για εσενα αλλα εδω ειμαι και χωρις λευτα....μαλον κανω παρεα με τους καταλληλους ανθρωπους...ενω στην ελλαδα εισαι πολλα τυπε
Μπααααα, κολληταρι των αρχοντων εδω μεσα ειναι για να κανει νταβαντουρι με τις πιπες που ποσταρει....ρε καβλιαρη ευκολα βγαζεις συμπαιρασματα....πρεπει να εισαι ποολυ εξυπνος...
εγω θα ελεγα ναι σε ταξιδακι λας βεγκας με λακη και βολταιρο μαζι
Τυπε, η πιο γαμηστερη πολη, πολυ ακριβη ομως και αυτη...Όχι ρε, αλλού είναι τα μέρη μου: