Νέα

Νέα Υόρκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μανώλης_Δ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Νά ένα κατατοπιστικό πινακάκι από wiki σχετικά μέ τά δημογραφικά.

Συνημμένα

• Demos US.jpg
    Demos US.jpg
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 42

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δέν είναι ψεύτης, δέν τόν έχεις παρακολουθήσει. Καί έχει πολλές σοβαρές γνώσεις γιά τήν Δύση. Τό θέμα είναι ότι ή Αμερική ή ίδια είναι τόσο έντονα διαφοροποιημένη χώρα σέ πόλεις, πολιτείες, καί κοινωνίες-οικονομίες-στρώματα, πού μπορεί κάποιος νά τήν γνωρίσει κάτω από πολλά πρίσματα. Όλα ισχύουν πού λέτε, ανάλογα τό ατομικό οικονομικό καί τόν χρόνο παρουσίας εκεί, πλουτίζουν οί εντυπώσεις. Είναι τόσο πολύ διαφορετική σέ σχέση μέ κλασικές χώρες πού τό "Πλανήτης Αμερική" θά τής ταίριαζε καλύτερα.
Πιθανον δεν εχει παει αλλου για να εχει γνωμη.Αν κινησε στο κεντρο του Μανχάταν τοτε δεν μπορεις να εχεις αποψη για ολη την Αμερικη.
  Ειχε πλακα που οι φιλοι μου με πηγαινανε σε ακριβα μερη να δω οτι η Αμερικη δεν ειναι ετσι οπως την εβλεπα και το αποτελεσμα ηταν να απογοητευομαι ακομα περισσοτερο  :2funny:.
Για την υπολοιπη Αμερικη δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι απο τη δεκαετια του '90 εχουν σιγουρα αλλαξει παρα πολλα.Αλλα για τη Νέα Υόρκη μπορω να πω τα παντα.Οπως ειχε γραψει και ο Χάρης προσεχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οπου πηγαινω απο το σουβλάκι,πως ντυνεται ο κοσμος μεχρι το τι κωλοχαρτο εχει!Ενω ο φιλος μας εχει επιφανιακες γνωσεις.Αν καποιος ερθει Αγια Πετρουπολη και περπατισει στο κεντρο θα παθει πλακα απο τον πλουτο και τα ακριβα αμαξια οπως επαθαν και οι Ελληνες που ειδαν τη Λιμουζίνα Χάμμερ  :2funny: Αν ομως παει 30-40 χλμ. εξω απο την πολη θα νομισει οτι γυρισε 200 χρονια πισω.

Νά ένα κατατοπιστικό πινακάκι από wiki σχετικά μέ τά δημογραφικά.
Ωραιος ο πίνακας αλλα αν λάβεις υποψη οτι υπαρχουν παρα πολλα εκατομμυρια παρανομοι ή καλητερα θα τους χαρακτηριζα ημιπαρανομοι  :think: γιατι εχουν ολα τα χαρτιά εκτος απο πρασινη καρτα εχουν διπλωμα οδηγησης,ασφαλεια,δουλεια,πολλοι σπουδαζουν παραλληλα,πληρωνουν εφορία κλπ. δεν εχουν ομως πρασινη καρτα ή συνηθως τους εχει ληξει.Ο Ομπάμα προσφατα ειχε πει οτι θα τους νομημοποιησει  :think: υπαρχουν φιλοι μου Ελληνες εκει που μένουν με ληγμένες πρασινες καρτα για πανω απο 10 χρόνια.Ειχα δει εναν Ουζμπέκο μηχανικο αυτοκινητων που ηταν εκει απο το 1992 με ληγμένη πρασινη καρτα  :2funny: τα παιδια του ηταν πια 20 ετων  :2funny:.Η Η.Π.Α ειναι η χωρα των μεταναστων.Επισημα οι Ισπανοφωνοι στη Νέα Υόρκη ειναι 27,5% αν βαλεις ομως και τους ημιπαράνομους που μπορει και να ειναι πλειοψηφια  :think: βγαινει το ποσοστό που ειπα στο Κουίνς και σε μερικα σημεια του Μανχάταν οι Ισπανοφωνοι ειναι πλειοψηφια.Συμφωνα με τον πινακα βγαινει ενας μισθος 3100 $ το μηνα.Εγω τα υπολογιζω λιγο παρακατω γυρω στα  2500 $ μεσο μισθο θα ελεγα.Ας παρουμε οτι εχει δικο σου διαμερισμα αν βαλει κανεις οτι τα κοινοχρηστα που ειναι πολυ ακριβα οτι για να εχεις αμαξι θελεις ασφαλεια απο 2000-4000 $ το χρόνο και οτι οπως ειχα γραψει ενα μικρο σουβλάκι (το μισο απο το Ελληνικο) κανει 4,5 $ το σουβλακι γίγας 7,5-8 συν οτι πρεπει να αφηνεις και πουρμπουάρ 20%  :rockon:.Οπως καταλαβαινετε με αυτα τα λεφτα δεν ζεις καλά.
  Αυτοκινητα ακριβα δεν ειδα παντος τα περισσοτερα καλα αμαξια ηταν λινκον τάουν καρ και καντιλακ εσκαλέιτ ολα μαυρου χρωματος που ειναι υπερησιακα.Τα περισσοτερα αμαξια ηταν δεκαετιας λιγα καινουργια εβλεπα.Τα περισσοτερα αυτοκινητα ηταν μεσου Κυβισμου οπως και στη Ρωσσια 2000-3000 (στην Ελλαδα με πιανουν  :2funny: με τα μιση μεριδα αυτοκινητα που βλέπω) η διαφορα με τη Ρωσσια ηταν οτι στη Ρωσσια βλεπεις πολυ περισσοτερα καινουργια μοντελα.
  Γγενικα οι Αμερικανοι (μιλαω για τους λευκους) ειναι πολυ κακογουστοι σαν λαός και δεν χαλάνε λεφτα για τίποτα  :headbang: κοιτανε να παρουν οτι φτηνοτερο  :rockon: Ενα αλλο που μου την έσπαγε ειναι οτι ολο βιαζόντουσαν και όλο ειχανε δουλειες.Το αποτελεσμα ομως απο αυτες της δουλειες δεν εφερνε κανενα αποτελεσμα  :2funny:.Ο τροπος ζωης εκει σε χαζεύει και σε αποχαυνώνει  :rockon:.Ενα κοινο με τη Ρωσσια ειναι η πανακρυβη στεγη και κακης ποιοτητας διαμερισματα στη Ν.Υ. τα περισσοτερα κτηρια ειναι παλιά και οπως εχω πει δεν εχουνε καν πλυντηριο!Δεν μιλαω για τα πανακρυβα σπιτια του Μανχάταν αλλα για ενα μεσο σπιτι στο Κουίνς ή στο Μπρούκλιν.Η εικονα που εχουμε εμεις για την Αμερικη σχετικα με τον πλουτο τη χλιδή και της ανέσεις ειναι πολυ λαθο.Συνηθως τετοια πραγματα διαδηδανε οι Ελληνοαμερικανοι που οι περισσοτεροι ηταν Λαντζέρηδες!
  Σχετικα με τους Ρωσσοφωνους στο Μπρέ'ι'ντον Μπιτς το 80% του πλυθισμου εχει μιτρικη γλωσσα του τη Ρωσσικη!Πολλοι δε μιλανε πολυ λιγο Αγγλικά!Λεω Ρωσσοφωνοι και οχι Ρωσσοι γιατι οι πλειοψηφια τους ειναι απο χωρες της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ οι περισσοτεροι ειναι απο την Οδησσό (πανω απο το 50%) αρκετοι απο Χάρκοβο....εχει και πολλους Ουζμπέκους,Τατζίκους αλλα αυτοι εχουν μια αλλη γειτονιά καπου στο Κουίνς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν θελετε να πατε να παρετε ρουχα η Ν.Υ. ειναι η καλητερη επιλογη θα βρειτε φιρμες σε τιμες πολλες φορες και 80% φτηνοτερα απ'οτι στην Ελλαδα! :rockon:.
Αν παλι ειστε απο ενα χωριο της Ελλαδας ή άνεργος και δεν εχετε μερος στην Αθήνα να μεινετε και δεν εχετε στον ηλιο μοιρα και εχετε τη δυνατοτητα να πατε Αμερικη τότε να πάτε.Αν ομως μένετε Αθήνα και εχετε χαρτζιλίκι απο τους γονεις σας 300-500 Ευρω το μηνα μην κανετε τη  :jerking: να πατε Αμερική θα ταλαιπωρηθειται!!!!!

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αν θελετε να πατε να παρετε ρουχα η Ν.Υ. ειναι η καλητερη επιλογη θα βρειτε φιρμες σε τιμες πολλες φορες και 80% φτηνοτερα απ'οτι στην Ελλαδα! :rockon:.
Αν παλι ειστε απο ενα χωριο της Ελλαδας ή άνεργος και δεν εχετε μερος στην Αθήνα να μεινετε και δεν εχετε στον ηλιο μοιρα και εχετε τη δυνατοτητα να πατε Αμερικη τότε να πάτε.Αν ομως μένετε Αθήνα και εχετε χαρτζιλίκι απο τους γονεις σας 300-500 Ευρω το μηνα μην κανετε τη  :jerking: να πατε Αμερική θα ταλαιπωρηθειται!!!!!

Μας μαθαινεις τη ζωη, μαν  :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πιθανον δεν εχει παει αλλου για να εχει γνωμη.Αν κινησε στο κεντρο του Μανχάταν τοτε δεν μπορεις να εχεις αποψη για ολη την Αμερικη.
  Ειχε πλακα που οι φιλοι μου με πηγαινανε σε ακριβα μερη να δω οτι η Αμερικη δεν ειναι ετσι οπως την εβλεπα και το αποτελεσμα ηταν να απογοητευομαι ακομα περισσοτερο  :2funny:.
Για την υπολοιπη Αμερικη δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι απο τη δεκαετια του '90 εχουν σιγουρα αλλαξει παρα πολλα.Αλλα για τη Νέα Υόρκη μπορω να πω τα παντα.Οπως ειχε γραψει και ο Χάρης προσεχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ οπου πηγαινω απο το σουβλάκι,πως ντυνεται ο κοσμος μεχρι το τι κωλοχαρτο εχει!Ενω ο φιλος μας εχει επιφανιακες γνωσεις.Αν καποιος ερθει Αγια Πετρουπολη και περπατισει στο κεντρο θα παθει πλακα απο τον πλουτο και τα ακριβα αμαξια οπως επαθαν και οι Ελληνες που ειδαν τη Λιμουζίνα Χάμμερ  :2funny: Αν ομως παει 30-40 χλμ. εξω απο την πολη θα νομισει οτι γυρισε 200 χρονια πισω.
  Ωραιος ο πίνακας αλλα αν λάβεις υποψη οτι υπαρχουν παρα πολλα εκατομμυρια παρανομοι ή καλητερα θα τους χαρακτηριζα ημιπαρανομοι  :think: γιατι εχουν ολα τα χαρτιά εκτος απο πρασινη καρτα εχουν διπλωμα οδηγησης,ασφαλεια,δουλεια,πολλοι σπουδαζουν παραλληλα,πληρωνουν εφορία κλπ. δεν εχουν ομως πρασινη καρτα ή συνηθως τους εχει ληξει.Ο Ομπάμα προσφατα ειχε πει οτι θα τους νομημοποιησει  :think: υπαρχουν φιλοι μου Ελληνες εκει που μένουν με ληγμένες πρασινες καρτα για πανω απο 10 χρόνια.Ειχα δει εναν Ουζμπέκο μηχανικο αυτοκινητων που ηταν εκει απο το 1992 με ληγμένη πρασινη καρτα  :2funny: τα παιδια του ηταν πια 20 ετων  :2funny:.Η Η.Π.Α ειναι η χωρα των μεταναστων.Επισημα οι Ισπανοφωνοι στη Νέα Υόρκη ειναι 27,5% αν βαλεις ομως και τους ημιπαράνομους που μπορει και να ειναι πλειοψηφια  :think: βγαινει το ποσοστό που ειπα στο Κουίνς και σε μερικα σημεια του Μανχάταν οι Ισπανοφωνοι ειναι πλειοψηφια.Συμφωνα με τον πινακα βγαινει ενας μισθος 3100 $ το μηνα.Εγω τα υπολογιζω λιγο παρακατω γυρω στα  2500 $ μεσο μισθο θα ελεγα.Ας παρουμε οτι εχει δικο σου διαμερισμα αν βαλει κανεις οτι τα κοινοχρηστα που ειναι πολυ ακριβα οτι για να εχεις αμαξι θελεις ασφαλεια απο 2000-4000 $ το χρόνο και οτι οπως ειχα γραψει ενα μικρο σουβλάκι (το μισο απο το Ελληνικο) κανει 4,5 $ το σουβλακι γίγας 7,5-8 συν οτι πρεπει να αφηνεις και πουρμπουάρ 20%  :rockon:.Οπως καταλαβαινετε με αυτα τα λεφτα δεν ζεις καλά.
  Αυτοκινητα ακριβα δεν ειδα παντος τα περισσοτερα καλα αμαξια ηταν λινκον τάουν καρ και καντιλακ εσκαλέιτ ολα μαυρου χρωματος που ειναι υπερησιακα.Τα περισσοτερα αμαξια ηταν δεκαετιας λιγα καινουργια εβλεπα.Τα περισσοτερα αυτοκινητα ηταν μεσου Κυβισμου οπως και στη Ρωσσια 2000-3000 (στην Ελλαδα με πιανουν  :2funny: με τα μιση μεριδα αυτοκινητα που βλέπω) η διαφορα με τη Ρωσσια ηταν οτι στη Ρωσσια βλεπεις πολυ περισσοτερα καινουργια μοντελα.
  Γγενικα οι Αμερικανοι (μιλαω για τους λευκους) ειναι πολυ κακογουστοι σαν λαός και δεν χαλάνε λεφτα για τίποτα  :headbang: κοιτανε να παρουν οτι φτηνοτερο  :rockon: Ενα αλλο που μου την έσπαγε ειναι οτι ολο βιαζόντουσαν και όλο ειχανε δουλειες.Το αποτελεσμα ομως απο αυτες της δουλειες δεν εφερνε κανενα αποτελεσμα   :2funny:.Ο τροπος ζωης εκει σε χαζεύει και σε αποχαυνώνει  :rockon:.Ενα κοινο με τη Ρωσσια ειναι η πανακρυβη στεγη και κακης ποιοτητας διαμερισματα στη Ν.Υ. τα περισσοτερα κτηρια ειναι παλιά και οπως εχω πει δεν εχουνε καν πλυντηριο!Δεν μιλαω για τα πανακρυβα σπιτια του Μανχάταν αλλα για ενα μεσο σπιτι στο Κουίνς ή στο Μπρούκλιν.Η εικονα που εχουμε εμεις για την Αμερικη σχετικα με τον πλουτο τη χλιδή και της ανέσεις ειναι πολυ λαθο.Συνηθως τετοια πραγματα διαδηδανε οι Ελληνοαμερικανοι που οι περισσοτεροι ηταν Λαντζέρηδες!
  Σχετικα με τους Ρωσσοφωνους στο Μπρέ'ι'ντον Μπιτς το 80% του πλυθισμου εχει μιτρικη γλωσσα του τη Ρωσσικη!Πολλοι δε μιλανε πολυ λιγο Αγγλικά!Λεω Ρωσσοφωνοι και οχι Ρωσσοι γιατι οι πλειοψηφια τους ειναι απο χωρες της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ οι περισσοτεροι ειναι απο την Οδησσό (πανω απο το 50%) αρκετοι απο Χάρκοβο....εχει και πολλους Ουζμπέκους,Τατζίκους αλλα αυτοι εχουν μια αλλη γειτονιά καπου στο Κουίνς.

Δημητρακη, θελεις και αλλη ταπεινωση? Να σου βαλω ενα κουιζ για να μας δειξεις τις γνωσεις σου?  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μας μαθαινεις τη ζωη, μαν  :rockon:
Εγω σας αναλυω αναλογα με τα οικονομικα σας που θα περάσετε καλητερα.
Δημητρακη, θελεις και αλλη ταπεινωση? Να σου βαλω ενα κουιζ για να μας δειξεις τις γνωσεις σου?  :2funny:
Ποιο κουίζ?Ποια ταπεινωση?Εχω δει εδω μέσα  :jerking: αλλα εσυ χάνεις τελείως εβαλες χτες ενα λινκ που κατι γραφεις και μου λες οτι μου απεδειξες? :think:Τι απεδειξες δεν καταλαβα.
  Το οτι ζηλευεις τους Αμερικάνους και περιφανευεσαι οτι πηγαινεις εκει δειχνει οτι εισαι υπαναπτικτος υποτιμας τον εαυτό σου.Να ζηλεψω τι?Αυτο εδώ το χάλι?Να μην εχω πλυντήριο στο σπιτι  :rockon:Και να ζω σε αυτα τα παραπηγματα! :headbang:
  Οι φωτογραφιες αυτες ειναι απο το Κουίνς θα σου πω και τη στάση Roosevelt Avenue / 74th Street (New York City Subway) απο'κει ειναι και η φωτογραφιες με την τρύπια απο τη σκουριά σκάλα η πλακα ειναι οτι εκει για να βρεις ενα διαμερισμα ενος δωματιου θελεις 2000 $ το μηνα που δεν θα εχει πλυντηριο και θα πρεπει να πας για να πλυνεις τα ρούχα σου στο μαγαζι της φωτογραφιας! :headbang:.

Εγω μιλαω με αποδειξεις παντα δεν βαζω ασχετα λινκ.

Συνημμένα

• IMG_1293a.jpg
    IMG_1293a.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMG_1292a.jpg
    IMG_1292a.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 74

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω σας αναλυω αναλογα με τα οικονομικα σας που θα περάσετε καλητερα.Ποιο κουίζ?Ποια ταπεινωση?Εχω δει εδω μέσα  :jerking: αλλα εσυ χάνεις τελείως εβαλες χτες ενα λινκ που κατι γραφεις και μου λες οτι μου απεδειξες? :think:Τι απεδειξες δεν καταλαβα.
  Το οτι ζηλευεις τους Αμερικάνους και περιφανευεσαι οτι πηγαινεις εκει δειχνει οτι εισαι υπαναπτικτος υποτιμας τον εαυτό σου.Να ζηλεψω τι?Αυτο εδώ το χάλι?Να μην εχω πλυντήριο στο σπιτι  :rockon:Και να ζω σε αυτα τα παραπηγματα! :headbang:
  Οι φωτογραφιες αυτες ειναι απο το Κουίνς θα σου πω και τη στάση Roosevelt Avenue / 74th Street (New York City Subway) απο'κει ειναι και η φωτογραφιες με την τρύπια απο τη σκουριά σκάλα η πλακα ειναι οτι εκει για να βρεις ενα διαμερισμα ενος δωματιου θελεις 2000 $ το μηνα που δεν θα εχει πλυντηριο και θα πρεπει να πας για να πλυνεις τα ρούχα σου στο μαγαζι της φωτογραφιας! :headbang:.

Εγω μιλαω με αποδειξεις παντα δεν βαζω ασχετα λινκ.

Βρε Δημητρακη αμα κανεις παρεα με γυφτους αυτα θα βλεπεις! Αμα ζεις σαν γυφτος ............. αυτα θα λες! Το Κουινς, το Μπρουκλιν, δεν ειναι Μανχαταν ασχετε!  :headbang:

Αυτο το γνωριζεις ......... η δεν σε βαζουν μεσα σε τετοια μερη με τις μποτες σου απο σαλαχι?  :2funny:

Συνημμένα

• IMG_2120.jpg
    IMG_2120.jpg
    170,1 KB · Εμφανίσεις: 36

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Βρε Δημητρακη αμα κανεις παρεα με γυφτους αυτα θα βλεπεις! Αμα ζεις σαν γυφτος ............. αυτα θα λες! Το Κουινς, το Μπρουκλιν, δεν ειναι Μανχαταν ασχετε!  :headbang:

Αυτο το γνωριζεις ......... η δεν σε βαζουν μεσα σε τετοια μερη με τις μποτες σου απο σαλαχι?  :2funny:
σιγα την μαλ..α μαγαζι ρε λουκ
δικιο εχει ο τζιμμυς
η αμερικη ειναι το 80% για πεταμα
πολεις τροπος ζωης νοοτροπια,,ολα ,,80% χαλια,,, :S :S
μονευ φορ ναθινγκ γενικα.. :helpplea:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Άμα είναι γιά νά λέει ή πόλη πρέπει νά είσαι ό μεγάλος Γκάτσμπυ... χέστα. :2funny:

10-Long-Island-Understands-2.gif

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σιγα την μαλ..α μαγαζι ρε λουκ
δικιο εχει ο τζιμμυς
η αμερικη ειναι το 80% για πεταμα
πολεις τροπος ζωης νοοτροπια,,ολα ,,80% χαλια,,, :S :S
μονευ φορ ναθινγκ γενικα.. :helpplea:

Ελα ρε και εσυ επισκευτεσαι την Αμερικη και εχεις γνωσεις?  :think: :grin:

Αντε να δουμε ποσοι θα μαζευτουν στο τελος!  :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ελα ρε και εσυ επισκευτεσαι την Αερικη και εχεις γνωσεις?  :think: :grin:

τι ειναι το παραξενο,,,??? :think: :think: :think: :think:
τοροντο κ μοντρεαλ εχω παει 6-7 φορες κι εχω βολταρει στα περιξ νιαγαρες ντιτροιτ μπαφαλο  κ λοιπα χαλια  :S'καναδα ειναι τρεις φορες πιο καλα
κατι αντιστοιχο με ελβετια σε σχεση με γαλλια γερμανια,,
τι δεν σου καθεται ? :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δημητρακη, μπας και πηγες και απο εδω?  :think: :2funny: :2funny:

Αντε γυφτο να μας γραφεις πιο λεπτομερως για την ΝΥ.  :grin:

Συνημμένα

• P.jpg
    P.jpg
    170,9 KB · Εμφανίσεις: 45

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δημητρακη, μπας και πηγες και απο εδω?  :think: :2funny: :2funny:

Αντε γυφτο να μας γραφεις πιο λεπτομερως για την ΝΥ.  :grin:
ρε τι μαλ,,ιες λες?κ ρουμανια εχει παλατια κ λουξ μερη
τι αποδεικνυει αυτο?  οτι ειναι καλη η ζωη εκει για τους πολλους???:jerking: :jerking: :jerking:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ελα ρε και εσυ επισκευτεσαι την Αμερικη και εχεις γνωσεις?  :think: :grin:

Μαν εγω εχω σοβαρη αποψη για την αμερικη. Εχω διαβασει ενδελεχως ολα τα βιβλια του Μαικλ Μουρ.  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δημητρακη θελεις να σου βαλω και αλλες φωτο μπας και γνωρισεις κατι?  :grin:

Lucent51