Νέα

Νέα Υόρκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μανώλης_Δ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εκει πηγα πιο πολυ για ψωνια δεν αξιζει για τιποτα αλλο να πας!
Οι λευκοι ειναι πια μειοψηφια ολο Ισπανικα μιλαγα!
  Βαζω φωτογραφια το χρέος τους πανω απο 17 τρις $!Ενα ποσό εξωπραγματικο.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εκει πηγα πιο πολυ για ψωνια δεν αξιζει για τιποτα αλλο να πας!
Οι λευκοι ειναι πια μειοψηφια ολο Ισπανικα μιλαγα!
  Βαζω φωτογραφια το χρέος τους πανω απο 17 τρις $!Ενα ποσό εξωπραγματικο.

Ισως αλλα και το ΑΕΠ ειναι γυρω στα 16.5 τρις και για να το βαλεις καπως σε καποια λογικη διασταση...................καθε 4 ωρες περιπου η Αμερικη παραγει το συνολικο ετησιο ΑΕΠ της Ελλαδος.

Ο Πουτιν θα χρεωκοπησει .....οποτε ψαξε καπου αλλου να μεταναστευσεις!  :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ισως αλλα και το ΑΕΠ ειναι γυρω στα 16.5 τρις και για να το βαλεις καπως σε καποια λογικη διασταση...................καθε 4 ωρες περιπου η Αμερικη παραγει το συνολικο ετησιο ΑΕΠ της Ελλαδος.

Ο Πουτιν θα χρεωκοπησει .....οποτε ψαξε καπου αλλου να μεταναστευσεις!  :grin:

Τό "παράγει" ή τό "διακινεί" ήθελες νά πείς;

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Δυσκαμπτο οδοστρωμα ειδες πλακες με αρμους διαστολης...ευκαμπτο ειναι με την ασφαλτο...αυτοι ειναι οι 2 τυποι οδοστρωματων παγκοσμιως....

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Τα δυσκαμπτα οδοστρωματα (μπετον) σαν πολ.μηχανικος γνωριζω οτι χρησιμοποιουνται σε γεφυρες ,σε αυτοκινητοδρομους υψηλου κυκλοφοριακου φορτου-με πολλες λωριδες κυκλοφοριας κ βαρεων οχηματων κ σταθμευσης ,σε υπεργειους κομβους διασταυρωσεις,ακομη περιοχες διοδιων μετα λιμανια και σε αεροδιαδρομους.λογω υψηλης αντοχης στις καταπονησεις φορτιων.επισης ειναι ψυχρα οδοστρωματα οποτε θεωρουνται πιο οικολογικα (μικροτερες θερμοκρασιες)και εχουν μεγαλυτερη ανακλαστηκοτητα στο φως (θες λιγοτερο φωτισμο),βεβαια ειναι οι αρμοι αλλα αυτα καλυπτονται απο υλικα τεχνολογιας  φινιρισματος.Δεν ειναι για ολους τους δρομους αλλα  για τις περιπτωςεις που ειπα παραπανω γιατι ειναι πιο ακριβα στην κατασκευη..σε ολο το δυτικο κοσμο υπαρχουν.Ηπα παιζουν πολυ βρετανια αυστρια γερμανια αυστραλια κλπ.

Αν κρινω απο δρομους στο ανατολικο μπλοκ και ρωσια δεν συγκρινονται οι δρομοι;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη μου να μην αμφιβαλεις!  ;) Την Αμερικη την ξερω καλυτερα απο πολλους εδω μεσα λογω δουλειας.

Ειναι κατι νεοβγαλτοι σαν εσενα που πανε μια στα 10 χρονια που δεν ξερουν τι λενε. Οσο για την αναπτυξη στην Αμερικη μπορω να σου βαλω και στοιχεια, αλλα εδω γραφεις βλακεις για την ΝΥ που ειναι μια απο τις καλυτερες πολεις στον κοσμο να ζησεις...................αν εχεις τα χρηματα.

Αντε μην σου βαλω και αλλα και αρχισεις παλι τις ..............αμφιβολιες!  :2funny:
Συγγνώμη πηγαινεις εκει λογω δουλειας και ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?  :2funny:Οτι λευκο δεν βλεπεις πιά δεν το ειδες? :think:Εκτος αν εισαι τυφλός  :2funny: :think:.Οσα λεφτα και να εχεις Μεξικανους θα βλεπεις.
  Εκτος αν δεν τα λες αυτα σοβαρα  :think:οποιος εχει παει εστω και μια φορα τα τελευταια τρια χρόνια Νέα Υόρκη θα πει το ιδιο με 'μενα οτι λευκό πια δεν βλέπεις.Αν επιμένεις σε αυτο σημαινει οτι απλος δεν εχεις παει Νέα Υόρκη.
Τα μονα θετικα ειναι τα παμφτηνα ρουχα και οτι δεν εχει καθολου εγγληματικοτητα αυτα ναι ειναι καλα αλλα ολα τα αλλα δεν μου αρέσανε!
Τα δυσκαμπτα οδοστρωματα (μπετον) σαν πολ.μηχανικος γνωριζω οτι πιο  πολυ χρησιμοποιουνται σε γεφυρες ,σε αυτοκινητοδρομους υψηλου κυκλοφοριακου φορτου-με πολλες λωριδες κυκλοφοριας κ βαρεων οχηματων κ σταθμευσης ,σε υπεργειους κομβους διασταυρωσεις,ακομη περιοχες διοδιων μετα λιμανια και σε αεροδιαδρομους.λογω υψηλης αντοχης και αντοχης στις καταπονηςεις φορτιων.επισης ειναι ψυχρα οδοστρωματα οποτε θεωρουνται πιο οικολογικα (μικροτερες θερμοκρασιες)και εχουν μεγαλυτερη ανακλαστηκοτιτα στο φως (θες λιγοτερο φωτισμο),βεβαια ειναι οι αρμοι αλλα αυτα καλυπτονται απο ελαστομερη τεχνολογια φινιρισματος.ειναι πιο ακριβα στην κατασκευη..σε ολο το δυτικο κοσμο υπαρχουν.Ηπα παιζουν πολυ βρετανια αυστρια γερμανια αυστραλια κλπ
Αν κρινω απο δρομους στο ανατολικο μπλοκ και ρωσια δεν συγκρινονται οι δρομοι;)
Συμφωνω σε ολα  :)κ'εδω ολα τα γεφύρια ειναι απο μπετόπλακες (νομιζω παντους τα γεφυρια ειναι απο μπετόπλακες) σιγουρα ειναι πιο ανθεκτικα αλλα δεν μπορεις να φανταστεις πως κοπαναει τ'αμαξι αναμεσα στις πλάκες πανω απο 80-90 αν πας βαραει ολοκληρο ειδηκα σε αυτο το γεφυρι της φωτογραφιας.Στη γεφυρα του περιφεριακου πανω απο το ποτάμι μεχρι 120 πας παραπανω κ'εκει βαραει τ'αμαξι.

Συνημμένα

• 57_big.jpg
    57_big.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 45

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συγγνώμη πηγαινεις εκει λογω δουλειας και ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?  :2funny:Οτι λευκο δεν βλεπεις πιά δεν το ειδες? :think:Εκτος αν εισαι τυφλός  :2funny: :think:.Οσα λεφτα και να εχεις Μεξικανους θα βλεπεις.
  Εκτος αν δεν τα λες αυτα σοβαρα  :think:οποιος εχει παει εστω και μια φορα τα τελευταια τρια χρόνια Νέα Υόρκη θα πει το ιδιο με 'μενα οτι λευκό πια δεν βλέπεις.Αν επιμένεις σε αυτο σημαινει οτι απλος δεν εχεις παει Νέα Υόρκη.
Τα μονα θετικα ειναι τα παμφτηνα ρουχα και οτι δεν εχει καθολου εγγληματικοτητα αυτα ναι ειναι καλα αλλα ολα τα αλλα δεν μου αρέσανε!Συμφωνω σε ολα  :)κ'εδω ολα τα γεφύρια ειναι απο μπετόπλακες (νομιζω παντους τα γεφυρια ειναι απο μπετόπλακες) σιγουρα ειναι πιο ανθεκτικα αλλα δεν μπορεις να φανταστεις πως κοπαναει τ'αμαξι αναμεσα στις πλάκες πανω απο 80-90 αν πας βαραει ολοκληρο ειδηκα σε αυτο το γεφυρι της φωτογραφιας.Στη γεφυρα του περιφεριακου πανω απο το ποτάμι μεχρι 120 πας παραπανω κ'εκει βαραει τ'αμαξι.

Στην ΝΥ εχει απολες τις φυλες και μην μου κανεις τσαλιμακια γιατι δεν σωζεσαι!  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην ΝΥ εχει απολες τις φυλες και μην μου κανεις τσαλιμακια γιατι δεν σωζεσαι!  :grin:
Ποιες φυλές δηλαδή?Ειναι ή δεν ειναι 50% τουλαχιστον Λατινοαμερικανοι?Ναι ή όχι?
  Με αυτα που γραφεις πιστευω οτι μας κορο'ι'δευεις οτι εχεις παει :think:.Αν ειναι γραψε μας με αποδειξεις οχι αερολογιες.Εγω έβαλα φωτογραφιες που δε λενε ψεματα σε τι αθλια κατασταση ειναι η υποδομη τους σε πολλα πραγματα.Σιδερενια σκάλα του μετρο με τρυπα απο τη σκουρια δεν θα δεις σε καμια ανεπτυγμενη χωρα  :headbang:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ποιες φυλές δηλαδή?Ειναι ή δεν ειναι 50% τουλαχιστον Λατινοαμερικανοι?Ναι ή όχι?
  Με αυτα που γραφεις πιστευω οτι μας κορο'ι'δευεις οτι εχεις παει :think:.Αν ειναι γραψε μας με αποδειξεις οχι αερολογιες.Εγω έβαλα φωτογραφιες που δε λενε ψεματα σε τι αθλια κατασταση ειναι η υποδομη τους σε πολλα πραγματα.Σιδερενια σκάλα του μετρο με τρυπα απο τη σκουρια δεν θα δεις σε καμια ανεπτυγμενη χωρα  :headbang:

Εισαι και μαλακας Δημητρακη που επιμενεις!  :headbang:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Διακινεί εννοουσε ολα τα εργοστασια εχουνε φυγει στην Κίνα.Φενεται αμεσως οτι και το κρατος και ο κοσμος δεν εχουνε λεφτα.Και καθε χρονο λιγο λιγο χειροτερευει κιολας η κατασταση αυτο φενεται αν καποιος πηγαινει σπανιοτερα απο μια φορα στα 5 χρονια διοτι η πτωση δεν ειναι αποτομη.

16.5 τρίς ακαθάριστό τό χρόνο είναι περίπου 45.2 δίς τήν ημέρα. 242 δίς ή Ελλάδα τό χρόνο, 0.663 δίς τήν ημέρα. Θέλει 5.35 μέρες γιά νά πιάσει τό Ελληνικό ετήσιο ακαθάριστο σέ κανονικοποιημένο υπολογισμό, όχι 4 ώρες. Γιά αυτό ρώτησα άν μιλάει γιά τόν όγκο τών οικονομικών συναλλαγών μήπως. Ή ΕΕ τήν περνάει κανά τρίς τό χρόνο σέ ακαθάριστο παρεπιπτόντως.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
16.5 τρίς ακαθάριστό τό χρόνο είναι περίπου 45.2 δίς τήν ημέρα. 242 δίς ή Ελλάδα τό χρόνο, 0.663 δίς τήν ημέρα. Θέλει 5.35 μέρες γιά νά πιάσει τό Ελληνικό ετήσιο ακαθάριστο σέ κανονικοποιημένο υπολογισμό, όχι 4 ώρες. Γιά αυτό ρώτησα άν μιλάει γιά τόν όγκο τών οικονομικών συναλλαγών μήπως. Ή ΕΕ τήν περνάει κανά τρίς τό χρόνο σέ ακαθάριστο παρεπιπτόντως.

Ελα  Ομπι μια μικρη διαφορα στους αριθμους και η Ελλαδα δεν ειναι στα 242 δις. 174 δις ευρω ειναι που ειναι γυρω στα 191 δις $.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εισαι και μαλακας Δημητρακη που επιμενεις!  :headbang:

Μηπως λαθος λινκ εβαλες? :2funny:Εσυ δεν επικοινωνείς  :2funny:.Τι δουλεια εχει το i phone 6 με το θεμα μας? :think:
Εγραψες αυτο:  Βε μπαμια, για πες μου που μπορω να βρω και σε πιο μαγαζι μπορω να αγορασω στην Αθηνα αυτα τα περιφημα τηλεφωνα που μας λες?  Hmmm....

Οταν βρεις μαγαζι στην Ελλαδα που τα εχει να ερθεις να μου τα πεις παλι!  The Birdman

και μετα ο  anonuser  γράφει: καλα τα λες Lucent51

Αυτός ο διάλογος γιά το i phone 6 ειναι η αποδειξη οτι πηγαινεις Αμερικη?ή μηπως οτι η Νεα Υορκη εχει πλειοψηφια απο λευκούς? :think:και δεν εχει Λατινοαμερικανους? :2funny: :think:.

Δηλαδη τρία πουλακια καθονταν  :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ελα  Ομπι μια μικρη διαφορα στους αριθμους και η Ελλαδα δεν ειναι στα 242 δις. 174 δις ευρω ειναι που ειναι γυρω στα 191 δις $.

Μία εργάσιμη εβδομάδα vs 4 ώρες βρέ αθεόφοβε; Tό σύγχισες μέ long time γιά καλό CT. :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μηπως λαθος λινκ εβαλες? :2funny:Εσυ δεν επικοινωνείς  :2funny:.Τι δουλεια εχει το i phone 6 με το θεμα μας? :think:
Εγραψες αυτο:  Βε μπαμια, για πες μου που μπορω να βρω και σε πιο μαγαζι μπορω να αγορασω στην Αθηνα αυτα τα περιφημα τηλεφωνα που μας λες?  Hmmm....

Οταν βρεις μαγαζι στην Ελλαδα που τα εχει να ερθεις να μου τα πεις παλι!  The Birdman

και μετα ο  anonuser  γράφει: καλα τα λες Lucent51

Αυτός ο διάλογος γιά το i phone 6 ειναι η αποδειξη οτι πηγαινεις Αμερικη?ή μηπως οτι η Νεα Υορκη εχει πλειοψηφια απο λευκούς? :think:και δεν εχει Λατινοαμερικανους? :2funny: :think:.

Δηλαδη τρία πουλακια καθονταν  :2funny:

Δημητρακη πηγαινε να γαμησεις καμια γατα και να μας το βγαλεις σε βιντεο γιατι εισαι μαλακας.  :2funny:

ΥΓ. Αν το ειχες διαβασει θα εβλεπες και φωτο απο ΝΥ (αλλα εσυ δεν γνωριζεις ΝΥ) και θα ηξερες οτι το ιφον 6 βγηκε πρωτα στην Αμερικη και μετα στον υπολοιπο κοσμο. Οι φωτο των ιφονε 6 και 6+ που εβαλα ειναι απο το Αππλ στορ απεναντι απο το Πλαζα ξενοδοχειο.

Αν θελεις σε κανω και αλλο ρεζιλι αυριο γιατι μιλας χωρις να ξερεις. Αντε να δω που θα μεταναστευσεις απο την Αγια Περτουπολι τωρα που θα χρεωκοπησει η Ρωσια.  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα που την ειδες τη φωτογραφια στο λινκ που έβαλες :2funny:    

Εχεις παραισθησεις?Αυτό λεγεται παραλήρημα βλέπεις φωτογραφιες που δεν υπαρχουν :2funny:.

Βρε παιδια βλέπεις κανενας καμια φωτογραφια στο λινκ που μας εστειλε γιατι θα μας τρελλάνει? :huh: :2funny: :2funny: :2funny:

Τουλαχιστον οι αλλοι ειναι απλος ψευτες  :2funny: εσυ χάνεις κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τό θυμάμαι εγώ. Αλήθεια λέει, μπορει καί νά έφυγε κανά λίνκ. Μόνο πού δέν ήξερε τήν Xiaomi καί είχε δίκιο ό Memosex ότι ήταν ανερχόμενη σημαντική δύναμη. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τό θυμάμαι εγώ. Αλήθεια λέει, μπορει καί νά έφυγε κανά λίνκ. Μόνο πού δέν ήξερε τήν Xiaomi καί είχε δίκιο ό Memosex ότι ήταν ανερχόμενη σημαντική δύναμη. :grin:
Τωρα δεν υπαρχει καμια φωτο.Παντος γενικα γραφει ασυναρτησιες και δεν βλεπω να εχει γνωσεις.Εγω απορω δεν ειδε οτι η Νέα Υόρκη ειναι γεματη Λατινοαμερικανους.Εγω δεν το περιμενα!Μιλαμε ο ενας στους δυο μιλαγε Ισπανικα  :rockon: και αν τους μιλαγα Αγγλικα πολλοι με ρωταγανε αν μιλαω Ισπανικα και συνεχιζαμε να μιλαμε Ισπανικα.
  Σχετικα με τη φωτο μου θυμισε τον ψευτη της Μολδαβίας που εβαζε κατι φωτο απο το ιντερνετ για γκομενες που εχει  :knockinb:  :2funny:.
  Σχετικα με την Xiaomi αν καποιος δεν ασχολειται με κινητα και γενικα με ηλεκτρονικα και εχει ενα απλο τηλεφωνο μπορει να μην την ξερει.Αν ομως ειναι ασχολειται με αυτα τοτε πρεπει να την ξερει.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τωρα δεν υπαρχει καμια φωτο.Παντος γενικα γραφει ασυναρτησιες και δεν βλεπω να εχει γνωσεις.Εγω απορω δεν ειδε οτι η Νέα Υόρκη ειναι γεματη Λατινοαμερικανους.Εγω δεν το περιμενα!Μιλαμε ο ενας στους δυο μιλαγε Ισπανικα  :rockon: και αν τους μιλαγα Αγγλικα πολλοι με ρωταγανε αν μιλαω Ισπανικα και συνεχιζαμε να μιλαμε Ισπανικα.
 Σχετικα με τη φωτο μου θυμισε τον ψευτη της Μολδαβίας που εβαζε κατι φωτο απο το ιντερνετ για γκομενες που εχει  :knockinb:  :2funny:.
 Σχετικα με την Xiaomi αν καποιος δεν ασχολειται με κινητα και γενικα με ηλεκτρονικα και εχει ενα απλο τηλεφωνο μπορει να μην την ξερει.Αν ομως ειναι ασχολειται με αυτα τοτε πρεπει να την ξερει.

Δέν είναι ψεύτης, δέν τόν έχεις παρακολουθήσει. Καί έχει πολλές σοβαρές γνώσεις γιά τήν Δύση. Τό θέμα είναι ότι ή Αμερική ή ίδια είναι τόσο έντονα διαφοροποιημένη χώρα σέ πόλεις, πολιτείες, καί κοινωνίες-οικονομίες-στρώματα, πού μπορεί κάποιος νά τήν γνωρίσει κάτω από πολλά πρίσματα. Όλα ισχύουν πού λέτε, ανάλογα τό ατομικό οικονομικό καί τόν χρόνο παρουσίας εκεί, πλουτίζουν οί εντυπώσεις. Είναι τόσο πολύ διαφορετική σέ σχέση μέ κλασικές χώρες πού τό "Πλανήτης Αμερική" θά τής ταίριαζε καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom