Χυδαιο και εκτεταμενο υβρεολογιο απο ενα κομματοσκυλο που'χει για nickname το ονομα ενος εκ των κλασσικων του διαφωτισμου,αλλα που στην πραγματικοτητα ειναι απολυτα βυθισμενος στον πνευματικο σκοταδισμο που του επιβαλλει η κομματικη του ταυτοτητα...
η αγωνιωδης προσπαθεια του να υπερασπιστει τον,παρα τα 18 χρονια σε υπουργικο θωκο πρωτης γραμμης,κατα τα αλλα αφθαρτο και παρθενο Γεωργιο Α.Παπανδρεου των εξωθησε στη συνταξη αυτου του εμετου που παρεθεσα....Παραποιωντας εντεχνα και επι μονιμου βασεως την πραγματικοτητα,μεσω παρουσιασης αποσπασματικων αριθμων(ξερετε εσεις,οπως το 03) και εχοντας επιλεκτικη μνημη (και επιλεκτικη αμνησια αντιστοιχα),κερδιζει επαξια το χαρακτηρισμο <<ρε γκεμπελισκε>>, που με τοση ευκολια προσαψε στον καρλος΄σε ενα μελος που ουδεποτε εχει δωσει δικαιωμα και που αμφιβαλλω αν εχει ξαναποσταρει σε θρεντ αναλογου περιεχομενου......Η οποιαδηποτε προσπαθεια ανοιχτης και σοβαρης πολιτκης συζητησης με αυτο το μελος θα επεφτε στο κενο,για αυτο και δεν προκειται να απαντησω σε τυχον παραθεση αυτου του ποστ ή στα πολιτικα ερωτηματα που εθεσε εν μεσω βρισιων πεζοδρομιου.
υ.γ.Βολταιρο,<<Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω – ακόμα και με το τίμημα της ζωής μου – το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες αυτά που πρεσβεύεις.>> ή στο περιπου...
...ασε ρε hitman , τι να απαντησω στις βρισιες......χασιμο χρονου..... και πραγματικα δεν καταλαβα γιατι με βριζει.......εγω δεν ειπα κατι εναντιον του Γιωργου , στηλιτευω και τον Αντωνακη και την κορη του Δρακουλα.........εντω μεταξυ η πλακα ειναι η πληρης αντιφαση αναμεσα στο nickname και στην προσωπικη επιθεση που μου εκανε...
Περσονα , σαν φιλαθλος του ΠΑΟ θαυμαζω τους Γιαννακοπουλους ........σαν Ελληνας πολιτης πιστευω αυτα που ειπα για το φαρμακευτικο λομπι στο οποιο πρωτοστατει...το ενα δεν αναιρει το αλλο....