Επισκέπτης
γι αυτο εχω πουστακια σαν εσενα να μου τον παιζουν & γενικα να κανουν οτι διαταξω στρακι..
γι αυτο μ'αρεσεις! αναρχικε μου αγαπουλη!
γι αυτο εχω πουστακια σαν εσενα να μου τον παιζουν & γενικα να κανουν οτι διαταξω στρακι..
γι αυτο μ'αρεσεις! αναρχικε μου αγαπουλη!
έλα να σε μάθουμε να του βαράς μαλακία.
Ακριβώς!βέλβυ...μην ανησυχείς ρε για τις αποδείξεις...
μια LV ή D&G...θα πάρουμε...κ θα είσαι κομπλέ,με μόλις μία απόδειξη...
χαχαχαχαχαχαχαχα
Για το 2010 δεν το κόβω να πέρνεις τίποτα.kala ta metra to gamhsi tha to fame!!gia to kinhtro ths aposyrshs 2000 gnwrizei kaneis tipota tha to paroyme pote;
+1000000000000000000000000Ρε παιδιά υπάρχει όντως κρίση?? Η είναι μια μαλακία για να περάσουν τις μαλακίες τους.Και οταν και καλα περάσει η κρίση τα μέτρα θα τα αποσείρουν μπαααααααααααααα
+1000000000000000000000000
φιλε μου δοκιμαστη....
δεν υπαρχει περιπτωση να αποσυρουν τα μετρα
Αρα πίπες όλα αυτα περι κρίσης.ΑΠλα οι μαλάκες τους γύρισε ανάποδα. Δεν φαντάστικαν οτι θα παγωσει η αγορα τοσο πολύ, οτι το χρήμα θα φύγει στης έξω χωρες ότι θα σταματήσουν οι επενδύσεις. Ακομα ειναι μια καλή αιτία να δώσουν στης τράπεζες 28 δις ευρω να ξεχαστεί το θέμα με τα ΤΑΜΕΙΑ που έγιναν ομόλογα και να λένε κρίση και μαλακιες+1000000000000000000000000
φιλε μου δοκιμαστη....
δεν υπαρχει περιπτωση να αποσυρουν τα μετρα
Όταν άκουσα ότι παίρνουν επίδομα για το εαν φτάνουν στην ώρα τους τρελάθηκα.Δηλαδη δεν είναι υποχρέωση τους να είναι στην ώρα τους???Τελικά μέσα σε αυτό το μπουρδέλο ίσως γίνει και κάτι καλοκαι καλα θα κανουν καποια επιδοματα να κοπουν μονιμως και για παντα.
και πως θα κινηθει η αγορα χωρις επιδοματακαι καλα θα κανουν καποια επιδοματα να κοπουν μονιμως και για παντα.
και πως θα κινηθει η αγορα χωρις επιδοματα
μονο με το να κινηθει μετρητο στην αγορα
ξεπερνιεται μια κριση
και πως θα κινηθει η αγορα χωρις επιδοματα
ξεπερνιεται μια κριση
Γιατί ρε φίλε με τα επιδόματα κινήτε η αγορά????Να σου πω εγω πως θα κινηθεί με το να γαμήσουν της τράπεζες.όταν ένα σπίτι θέλει 300-500 ευρω το μήνα σε δάνεια καρτες κτλπ και το ποσο αυτο προκύπτει απο τα επιτόκια που φτάνουν τον θεό πως να κινηθεί η αγορά.Αυτο με τους Δημ Υπαλλ ειναι μύθος οτι αυτη κινούνε την αγορά.Να ψωφήσουν ακου 1,5 εκατομυριο Δημ Υππαλ. ΕΛΕΟΣκαι πως θα κινηθει η αγορα χωρις επιδοματα
ξεπερνιεται μια κριση
Να δόσουν επιδοτήσεις αλλα μεγάλη απατη το ΤΕΜΠΕ. Απαραίτητος ΟΡΟΣ ειναι να εχεις 3 χρονια επιχειρησει με τζίρουν ανω των 30.000 ευρώ. ΡΕ γαμημένε αυτος λες να έχει πρόβλημα?Τα πήραν άτοκα και τα έβαλαν σε προθεσμιακούς και παίρνουν τους τοκους τα λαμόγια.Δωστα στην μικρη επιχείρηση να πάρει εναν υπάλληλο να μειωθει και η ανεργια να δώσει και στο ΙΚΑ γενικα να γινει παιχνίδι.Τι τα δίνεις στην μεγαλη εταιρια που δεν τα έχει αναγκη εεε μπουρδελο κράτοςαν τους περισσευει ας το δωσουν σε καναν αλλο εργαζομενο,
ας επιδοτησουν την επιχειρηματικοτητα, ας κανουν δημόσια έργα
οχι να επιδοτουν καποιους να κωλοβαρανε.
αυτο με τις τραπεζες δεν προκειται να γινειΓιατί ρε φίλε με τα επιδόματα κινήτε η αγορά????Να σου πω εγω πως θα κινηθεί με το να γαμήσουν της τράπεζες.όταν ένα σπίτι θέλει 300-500 ευρω το μήνα σε δάνεια καρτες κτλπ και το ποσο αυτο προκύπτει απο τα επιτόκια που φτάνουν τον θεό πως να κινηθεί η αγορά.Αυτο με τους Δημ Υπαλλ ειναι μύθος οτι αυτη κινούνε την αγορά.Να ψωφήσουν ακου 1,5 εκατομυριο Δημ Υππαλ. ΕΛΕΟΣ
Όχι δεν ειναι μεγάλη απλα ανέφερα απο που ξεκινάει.Δηλαδή εάν εγώ η εσύ είχε 29500 δεν περνάει.ΑΑ σημειωτέο να μην έχεις και χασούρα.Δηλαδή 30,000 καθαρά βγαλε εξοδα-εσοδα πρέπει να έχεις 30000 ευρωτζίρος άνω των 30.000 θεωρείται μεγάλης εταιρείας?
λέω, δεν ξέρω... αλλά δε μου φαίνονται πολλά...