Επισκέπτης
να την ξεπαρθενεψει φοροτεχνικος λοιπον..
Υ.Γ δεν γαμαμε βεγκαν..
ναι οι βεγκαν εσενα θα προτιμησουν!
να την ξεπαρθενεψει φοροτεχνικος λοιπον..
Υ.Γ δεν γαμαμε βεγκαν..
ρε πουστρακι ακριβως επειδη ειναι η πρωτη της φορα,δεν μπορει να βασιζεται στις απαντησεις που θα παρει απο τον καθε ανωνυμο του νετ..μπορεί ρε μαλάκα...απλά είναι άσχετη -ακόμη-...μην μπερδεύεσαι με την πάρτη σου που γεννήθηκες γνωρίζοντάς τα όλα...
χαχαχαχαχαχαχα
όταν σε φτύνουν...δεν ψιχαλίζει...;) ;)
ε αντε γαμηθειτε πρωινιατικα.
ε αντε γαμηθειτε πρωινιατικα.
*τραμουντανα θενξ ρε. οντως δεν καταλαβα τπτ
μαλακισμενο καλη η πλακα,αλλα αν ξαναδιαβασεις τι γραφω θα δεις οτι εχω δικαιο..ε αντε γαμηθειτε πρωινιατικα.
*τραμουντανα θενξ ρε. οντως δεν καταλαβα τπτ
ναι οι βεγκαν εσενα θα προτιμησουν!
είσαι μακρυά ? χαχαχαχαχαχα
χαλάρωσε...πιες κανένα χυμό/καφέ...κοίτα τη βροχή έξω...κ πάμε παρακάτω...
πάντως είναι καλύτερα από το να σε έχουν χεσμένο...
ρε πουστρακι ακριβως επειδη ειναι η πρωτη της φορα,δεν μπορει να βασιζεται στις απαντησεις που θα παρει απο τον καθε ανωνυμο του νετ..
ειναι η ιδια μαλακια που κανει ο αλλος παπαρας που ανοιγει θρεντ για τις κοκκινιλες που εχει βγαλει στο καυλι του..
ΗΜΑΡΤΟΝ..
πας στον ειδικο..
μετα μαθαινεις & δεν ξαναπας..
ο τσαμπας μας πεθανε & παντα στοιχιζει περισσοτερο..
ρε πουστρακι ακριβως επειδη ειναι η πρωτη της φορα,δεν μπορει να βασιζεται στις απαντησεις που θα παρει απο τον καθε ανωνυμο του νετ..
ειναι η ιδια μαλακια που κανει ο αλλος παπαρας που ανοιγει θρεντ για τις κοκκινιλες που εχει βγαλει στο καυλι του..
ΗΜΑΡΤΟΝ..
πας στον ειδικο..
μετα μαθαινεις & δεν ξαναπας..
ο τσαμπας μας πεθανε & παντα στοιχιζει περισσοτερο..
δε βρέχει ρε, σε κάνα χωριό είσαι?
πάντως εσύ είσαι ο χεσμένος εδώ...αυτό είναι το μόνο σίγουρο...
χαχαχαχαχαχα
αυτό πάλι από που το συνάγεις... λογική του παραλόγου μου φαίνεται...
αφου δεν προκειται να καταλαβεις μωρη καριολα..γραψε οτι απλα θελεις να σπαμαρεις..παρε γυαλια πρεσβυωπιας, τα χρειαζεσαι πλεον!
σου ειπα οτι απλα θελω να εχω μια ιδεα, δε θα κανω εγω τη δηλωση μου γτ θα κανω μαλακια και το ξερω. ο πατερας μου θα την κανει και εγω θα κοιταω. απλα θελω να εχω μια ιδεα τωρα που βαριεμαι και μερικοι ειχαν διαθεση να εξηγησουν! σου ακυρωθηκε καποιο ραντεβου κι εχεις νευρα ΓΑΜΩ???
....συνέχισε να με διασκεδάζεις...άντε μήπως κ με πάρει ο ύπνος...