Επισκέπτης
τζίρος άνω των 30.000 θεωρείται μεγάλης εταιρείας?
λέω, δεν ξέρω... αλλά δε μου φαίνονται πολλά...
Περίπτερο και ούτε..
τζίρος άνω των 30.000 θεωρείται μεγάλης εταιρείας?
λέω, δεν ξέρω... αλλά δε μου φαίνονται πολλά...
Ναι εάν πέρνει 1000 ευρώ και του κόψεις 500 ναι τον γαμάς αλλά εαν παίρνει 2000 ευρω και πάνω γιατι αυτους αφορά ε τοτε καλα θα του κάνει.Κατσε ρε μεγάλε εδω ζουν οικογένεις με 1000-1500 ευρώ εας ζήσει και αυτός τι να κάνουμε τώρα.Εαν αποδίδει οκ αλλα δυστηχώς οι ποιο πολλοι ξύνουν τα @@ τους.Εχω παράδειγμα Οδηγός Προέδρου ενος Οργανισμού πέρνει 2500 ευρώ.Επιπλεον πέρνει επιδομα επικυνδηνότητας επίδομα ανθυυγεινης εργασίας επίδομα οδηγού και επίδομα θέσης.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ Οσο για το επίδομα αθυυγεινης εργασίας το παίρνουν αυτοί που εργάζονται μέσα στο κτίριο.Απλα επειδη και αυτος ανήκει σε αυτο τον δημόσιο οργανισμό το παιρνει.Να τον Γαμήσουν φτάνει κοντα τα 3500-4000 το μήνα ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣ.Την ημέρα κάνει 2-3 δρομολόγια πηγένει τον πρόεδρο απο το σπίτη του στο γραφείο σε καμια συνάντηση και μετα πάλι στο σπιτι τουαυτο με τις τραπεζες δεν προκειται να γινει
θεσμοι που συμετεχουν στον κρατικο πρυπολογισμο
και αναλμβανουν τις προεκλογικες πολιτικων αρχηγων
δεν τους κοβεις ευκολα το μπαξισι....
ενω αν κοψεις ενα 500αρικο απο τον υπαλληλο
αυτος δεν θα ανοιχτει οικονομικα στην αγορα
και αμμεσα πλητεται και ενα μερος του ιδιωτικου τομεα
*τεσπα εγω δεν ειμαι του οικονομικου,θεωρητικος ειμαι...
εσεις να τα ξερετε καλυτερα αλλα αυτα τα ερεθισματα λαμβανω...
κοιτα δεν ειναι τοσο απλο το θεμα,Ναι εάν πέρνει 1000 ευρώ και του κόψεις 500 ναι τον γαμάς αλλά εαν παίρνει 2000 ευρω και πάνω γιατι αυτους αφορά ε τοτε καλα θα του κάνει.Κατσε ρε μεγάλε εδω ζουν οικογένεις με 1000-1500 ευρώ εας ζήσει και αυτός τι να κάνουμε τώρα.Εαν αποδίδει οκ αλλα δυστηχώς οι ποιο πολλοι ξύνουν τα @@ τους.Εχω παράδειγμα Οδηγός Προέδρου ενος Οργανισμού πέρνει 2500 ευρώ.Επιπλεον πέρνει επιδομα επικυνδηνότητας επίδομα ανθυυγεινης εργασίας επίδομα οδηγού και επίδομα θέσης.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ Οσο για το επίδομα αθυυγεινης εργασίας το παίρνουν αυτοί που εργάζονται μέσα στο κτίριο.Απλα επειδη και αυτος ανήκει σε αυτο τον δημόσιο οργανισμό το παιρνει.Να τον Γαμήσουν φτάνει κοντα τα 3500-4000 το μήνα ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣ.Την ημέρα κάνει 2-3 δρομολόγια πηγένει τον πρόεδρο απο το σπίτη του στο γραφείο σε καμια συνάντηση και μετα πάλι στο σπιτι του
Mαζί σου.......!Επίσης ειναι προκλητικό να τσιμπάνε καμια 400αρια ευρω καθε εξεταστικη επιτροπή που γίνεται τα λαμογια οι πολιτικοι.Δεν κατάλαβα μεσα στην δουλεία τους δεν είναι και αυτά? ΓΙατι να τα παιρνουν ΕΧΤΡΑ?κοιτα δεν ειναι τοσο απλο το θεμα,
απο τη μια οντως πρεπει να θεσμοθετηθει ενοιαιο μισθολογιο στο δημοσιο και να μην παιρνει ο καθενας οτι γουσταρει,
απο την αλλη ομως το να γαμας τους εργαζομενους για να εξοικονομησεις 1-2 δις, την ιδια στιγμη που χαριζεις προστιμα 5,5 δις στην Ακροπολις ας πουμε, ειναι τουλαχιστο προκλητικο!
αυτη η τακτικη ειναι το γνωστο "διαιρει και βασιλευε"Mαζί σου.......!Επίσης ειναι προκλητικό να τσιμπάνε καμια 400αρια ευρω καθε εξεταστικη επιτροπή που γίνεται τα λαμογια οι πολιτικοι.Δεν κατάλαβα μεσα στην δουλεία τους δεν είναι και αυτά? ΓΙατι να τα παιρνουν ΕΧΤΡΑ?
Σωστό.και καλα θα κανουν καποια επιδοματα να κοπουν μονιμως και για παντα.
Σωστό.
Δεν είναι δυνατό να κρατάς τους εργαζόμενους όμηρους με επιδόματα και να μην τους δίνεις τον μισθό που δικαιούνται.
Να τους λες δλδ. δεκαετίες τώρα "έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να πάρεις άυξηση αλλά επειδή δεν 'μπορώ' να σου δώσω πάρε φουλ επιδόματα"!!!
Πες το στα ίσια ... "έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό και στα δίνω κοντά ένα αιώνα τώρα, αλλά θέλω να σε πιάσω κορόιδο στα δώρα, εφαπαξ, συντάξεις κτλ. και να μην σου δώσω όσα δικαιούσαι. Και εσύ σαν πειναλέος συμβιβάζεσαι με το επίδομα..."
Ήρθε η ώρα να δοθούν ΟΙ πραγματικοί μισθοί.
Θα αυξηθεί το κόστος μισθοδοσίας?
Έτσι είναι ... η ηθική διακυβέρνηση έχει μεγαλύτερο κόστος από την (κρατική) ανομία...
Μην φας γιατί έχει γλαρόσουπα
Ναι, ναι ...τσ τσ τσ ....
κόπηκαν τα επιδόματα άρχισε το κλάμα.
ααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχχα
Για μένα?Μην φας γιατί έχει γλαρόσουπα
τσ τσ τσ ....
κόπηκαν τα επιδόματα άρχισε το κλάμα.
ααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχχα
Ναι, ναι ...
Για θύμισε μου που ακριβώς στην 5η λεωφόρο είναι το γραφείο σου?
Να έρθω να κλάψουμε παρέα βρε αδερφέ...
Δεν έθιξα εγώ πρώτος το θέμα των επιδομάτων ...λεωφόρος Ελλάδας.
κλάψε παπαράκο....
επιδόματα τέλος.
Ρε παλουκάρι, πήρες χαμπάρι τι έγινε χθές??Είναι η λογική να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, να του καεί το βίντεο και να του κοπεί το επίδομα...
Απλά μια μείωση 10%, ένα μέρος της οποίας θα ροκανιστεί από την μικρότερη φορολογία (αφού θα πέρνεις λιγότερα χρήματα) δεν πιστευω να είναι και κάτι σημαντικό.