Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.183
Like
34.534
Πόντοι
9.931
www.protothema.gr/world/article/900071/ipa-sunelifthi-44hroni-voithos-serifi-gia-sex-me-16hrono/]https://www.protothema.gr/world/article/900071/ipa-sunelifthi-44hroni-voithos-serifi-gia-sex-me-16hrono/[/url]


cal-cop1.jpg


:headbang:
Τι MILFαρες είναι αυτές οι Αμερικανίδες ρε πουστη μου :pipa3:
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.518
Πόντοι
3.656

πάμε στοίχημα ότι θα πέσει στα μαλακά; Αν όμως ήταν άντρας στη θέση της με κορίτσι αντίστοιχης ηλικίας, θα είχε γίνει της πουτάνας
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
[size=20pt]Λουγκροπόλεμος[/size]
Η ιστορία του οίκου της haute couture που έχτισε το δίδυμο Νίκος-Τάκης και πώς ο άλλοτε άξιος συνεχιστής και διάδοχος Χάρης έχασε την εύνοια του alter ego του στη ζωή και τις business -
Το άγνωστο σύμφωνο συμβίωσης του 84χρονου Τάκη με τον ΟΥΚά   και ο πόλεμος των εξωδίκων για τη χρυσή κληρονομιά


:zombie: :shit: :zombie:




 

Συνημμένα

  • moda1.jpg
    moda1.jpg
    171,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • lougres.JPG
    lougres.JPG
    47 KB · Εμφανίσεις: 31

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Ο αχαρακτήριστος 73χρονος δολοφονος με τα 2 παιδια στην ΕΛ.ΑΣ (!!) τελικά φαίνεται οτι θα πέσει στα μαλακά

"Το δικαστήριο, κατόπιν αιτήματος του 73χρονου, ανέβαλε για τις 3 Ιουλίου την έκδοση της απόφασής του, που είχε οριστεί για σήμερα, ώστε εφόσον η κρίση των δικαστών είναι καταδικαστική να οριστούν ποινές με βάση το νέο καθεστώς του Κώδικα που ξεκινά να εφαρμόζεται από την 1η του μήνα."

 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.518
Πόντοι
3.656

Για να το καταλάβω. Ένας Ιρανός, που έμοιαζε με τον Μέσι, έπεισε 23 γυναίκες ότι είναι αυτός και τις αποπλάνησε. Πως εγώ ας πούμε μπορώ να δηλώσω ότι είμαι Αργεντινός και να με πιστέψουν;  και δεν μιλάμε για μια - δύο, ίσως πέσω σε χάπατα. Αλλά 23; κάτι δεν μου κολλάει
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36



Full in love Μπόσνιακ – Ρέμος στη Μύκονο

Πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος να ντυνεται και να παρουσιαζεται οπως αυτος???? και ειναι στο χωρο του θεαματος!!!
εχει αφεθει τελειως! και σε εμφανιση (σαν μπουχεσας) και σε ντυσιμο (σαν κακοντυμενος μπουχεσας!)
λες και βγηκε απο το ημιτελες δυαρι στο Ζεφυρι (μπαρδον ζητω απο τους Ζεφυριωτες!- no offense!)να παει να ψωνισει μπαφο στην απανω ρουγκα.
Ενας Ιταλος δεν θα τολμουσε ποτε να εμφανιστει ετσι! Αυτος με τοσο χρημα , γνωριμιες σε στυλιστες και στον χωρο της μοδας, με δυνατοτητα να συμβουλευτει καποιον (ακομα και η μανα θαλεγε, "βαλε παιδι μου ενα ωραιο παπουτσι, με την κοπελλα θα εισαστε, κοσμος θα σας δει, μην σε δει και ο θειος Χαραλαμπος και τι θα πει στην οικογενεια -α! και μην το ξεχασω παρε και μια ζακετα για το βραδακι, νησι των ανεμων ειναι αυτο, μην σε πιασει στο πλευρι σου το ρευμα") Δεν ξερω ποσο κανουν $$$ τα ρουχα του...μπορει να ειναι πανακρίβου τύπου, το θεμα ειναι το αποτελεσμα. Αντι να βαλει κατι κομψο, σε πατουμενο και σε ρουχα (μυκονο ειναι εξ αλλου) κανει λες και θελει να δειξει ποσο χαλια ειναι.
Τι του συμβαινει?
 

Συνημμένα

  • 0515_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_1662019.jpg
    0515_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_1662019.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 0522_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_1662019.jpg
    0522_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_1662019.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 0529_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_1662019.jpg
    0529_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_1662019.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Y13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.401
Like
4.802
Πόντοι
456
ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις παραπάνω απορίες........Ο βλάχος άρχοντας κι αν γίνει, βλαχίλα θα μυρίζει. [Ελληνική παροιμία]
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Γιώργος Πατέλης: Το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής που τώρα πέφτει… λιπόθυμος


Ο Γιώργος Πατέλης, ο οποίος κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, παρά τις... ευαισθησίες του, ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα της νεοναζιστικής συμμορίας.




Μπορεί οι διάφορες… αδυναμίες του πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργου Πατέλη να κατάφεραν να διακόψουν τη διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο ο Πατέλης, ο οποίος κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, παρά τις… ευαισθησίες του ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα της νεοναζιστικής οργάνωσης που κατείχε ηγετικό ρόλο στον πυρήνα της Νίκαιας.
Ποιος είναι ο Γιώργος Πατέλης



Ήταν επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας και – όπως αποκαλύφθηκε- ήταν αυτός που έδωσε την εντολή εφόδου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Συγκεκριμένα, περίπου στις 23:30 ο Πατέλης έστειλε μέσω υπολογιστή σε κινητά τηλέφωνα μελών της Χρυσής Αυγής από τη Νίκαια το γραπτό μήνυμα: «Όλοι τώρα τοπική. Όσοι είσαστε κοντά. Δεν θα περιμένουμε μακρινούς. Τώρα». Ο Πατέλης είχε επίσης σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με τον Γιάννη Λαγό, πριν και μετά τη δολοφονία.
Ηγετικό στέλεχος

Είχε υπό την προστασία του τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα Γιώργο Ρουπακιά και είναι το πρόσωπο-κλειδί για όλες τις έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Πειραιά. Είχε στενές σχέσεις με τους Ιωάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη, ενώ την «αρχηγία» του έχουν υμνήσει σχεδόν όλοι οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος. Είχε μάλιστα αναλάβει τη δημιουργία του Τάγματος Εφόδου.

Η τοπική οργάνωση Νίκαιας, υπό τις οδηγίες του, έδινε ηχηρό «παρών» σε όλες τις εκδηλώσεις της εγκληματικής οργάνωσης και τις περιφρουρούσε.  Μάλιστα, ο πυρήνας της Νίκαιας του Πατέλη καλούνταν σε «δύσκολες αποστολές», όπως στα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν γίνει στην Κόρινθο.
«Ό,τι κινείται σφάζεται»


Ενδεικτικό του ρόλου του «ευαίσθητου» Πατέλη είναι το γνωστό βίντεο με την εντολή «ό,τι κινείται σφάζεται». Στο βίντεο ο Πατέλης μιλά σε χρυσαυγίτες στη Νίκαια αποτυπώνοντας με ανάγλυφο τρόπο στοιχεία όπως η ιεραρχία, η δομή και η στρατιωτική πειθαρχία της οργάνωσης. Όπως αναφέρει ο Πατέλης, αν δεν «πάρουν το ΟΚ από τον Λαγό», η επίθεση δεν θα γίνει. «Οτιδήποτε μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Δεν είμαι αυτόνομος, είμαι στη Χρυσή Αυγή», ομολόγησε. «Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ό,τι κινείται, σφάζεται», λέει ο Πατέλης στους χρυσαυγίτες.



Βεβαίως, στην εποχή της… μεγάλης μαγκιάς ο Πατέλης δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφίζεται με όπλα.

Το 2013 είχε αποκαλυφθεί ότι ήταν υπεύθυνος των Κλειστών Πυρήνων της οργάνωσης.

Τι ήταν οι Κλειστοί Πυρήνες; Ομάδες μέσα στις Τοπικές οι οποίες ήταν αυτές που επιτίθονταν σε Πακιστανούς και παρευρίσκονταν πάντα στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Στην συνέντευξη-φωτιά που δημοσίευσε το Έθνος, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, αποκάλυπτε πως: «Είσαι ένα μηδενικό, σου λένε να πέσεις να πάρεις κάμψεις και σε κλωτσάνε στα πλευρά μπροστά σε όλους. Όταν μπεις στον Κλειστό Πυρήνα, σου βγάζουν ειδικό βιβλιαράκι στο οποίο καταγράφονται και οι επιδόσεις σου. Σε πόσες εκδηλώσεις πήγες, αν έδειρες Πακιστανούς, πόσες φορές έχεις πάει στις οργανώσεις του γραφείου», σχολιάζοντας την δομή και την λειτουργία των Κλειστών Πυρήνων.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε τότε το Έθνος, ο Γιώργος Πατέλης κρατά ένα πιστόλι Walther PP. Ο συγκεκριμένος τύπος όπλου μάλιστα χρησιμοποιήθηκε πολύ από τις δυνάμεις του ναζισμού.

Για τον Γιώργο Πατέλη αναφέρει: «Στο αυτοκίνητο του Γιώργου Πατέλη και στο σπίτι της μητέρας του βάζαμε τα όπλα μας, όταν έπρεπε να τα κρύψουμε». Παράλληλα τόνισε ότι: «Ο Γιώργος Πατέλης λάμβανε ενημέρωση από τα μέλη του για ό,τι αφορούσε την περιοχή της Νίκαιας και αυτός ήταν υπεύθυνους να «λογοδοτήσει» στον Λαγό, ο οποίος λάμβανε τις όποιες αποφάσεις και είχε και το τελικό πρόσταγμα. Ωστόσο και αυτός έπρεπε να λογοδοτήσει στον «αρχηγό» ο οποίος έδινε το τελευταίο ΟΚ».

Στις αποκαλύψεις φάνηκε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι και τόσο φιλέλληνες όσο λένε καθώς σύμφωνα με το πρώην μέλος του κόμματος «τσέπωναν» χρήματα που μάζευαν για άπορους Έλληνες προκειμένου αυτοί να ζουν μία αξιοπρεπέστατη ζωή, παρά το γεγονός πως είναι άνεργοι. Συγκεκριμένα για τον Γιώργο Πατέλη, αποκάλυψε: «Μάζευαν λεφτά για κάποιον συνάνθρωπο που είχε πρόβλημα και τα έβαζαν στην τσέπη τους. Έλεγαν 40 ευρώ μάζεψα και από την καταμέτρηση που γινόταν στον Κλειστό Πυρήνα μαθαίναμε ότι είχανε μαζευτεί 300 ευρώ που τα έβαζαν στην τσέπη τους. Και πλήρωναν τα κοινόχρηστα των σπιτιών τους και έκαναν μία ζωή αξιοπρεπέστατη. Παρόλο που ο Γιώργος Πατέλης και η σύζυγός του είναι άνεργοι και το μοναδικό εισόδημα που έχουν είναι η σύνταξη της μητέρας του, ζουν σε μεγάλο άνετο σπίτι στην Νίκαια. Πληρώνει φως νερό τηλέφωνο, κοινόχρηστα ζει αξιοπρεπέστατα και υπερηφανεύεται ότι έδινε κάθε μέρα στο παιδί του 15 ευρώ. Αν είσαι άνεργος από κάπου πρέπει να τα βγάζεις αυτά».
Τι είχε πει στην απολογία του

Αρνούμαι την αποδιδόμενη σε εμένα κατηγορία και συμπληρωματικά σας απαντώ τα εξής: Είμαι υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας. Το πενταμελές όργανο αυτής αποτελείται εκτός από μένα και από τη σύζυγο μου Θεώνη Σκαρπέλη, υπεύθυνη πολιτικής οργάνωσης, το Γεώργιο Τσακανίκα ταμία και τον Ιωάννη Καζαντζόγλου υπεύθυνο πολιτικής δράσεως. Ο Ρουπακιάς ποτέ δεν ήταν μέλος του πενταμελούς ούτε κάποια Αναστασία ούτε κάποιος Βασίλης.

Υπεύθυνος ιδεολογικού δεν υπήρχε γίνονταν κάποιες ομιλίες μερικές φορές από εμένα και τον κο Τσακανίκα.

Ερώτηση: Πότε μάθατε για την συμπλοκή που οδήγησε στο μαχαίρωμα και θάνατο του Φύσσα και από ποιόν;

Απάντηση: Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Ρουπακιάς γύρω στα 15-20λεπτά μετά το περιστατικό και εγώ έκρινα ότι έπρεπε να ενημερώσω αμέσως τον περιφερειάρχη μου που ήταν ο Ιωάννης Λαγός.

Ερώτηση: Εκτός από τον κο Λαγό ενημερώσατε και άλλους το βράδυ της 17/9/2013;

Απάντηση: Όχι με δική μου πρωτοβουλία αλλά όσοι με κάλεσαν το έμαθαν από μένα. Πριν το περιστατικό έστειλα μηνύματα σε διάφορους συναγωνιστές προκειμένου να ενημερωθούν για την επίσκεψη του Αρχηγού στα γραφεία μας που θα γινόταν την Πέμπτη. Ως προς τη λέξη πυρήνας υπήρχε μία άτυπη συνήθεια να αποκαλούνται πυρήνες κάποιες τοπικές οργανώσεις και ο υπεύθυνος τους πυρηνάρχης. Την επόμενη ημέρα κατέβηκα για να εργαστώ στα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων περί τις 10 το αργότερο και από εκεί πραγματοποίησα 14 κλήσεις αλλεπάλληλες προς το σταθερό τηλέφωνο προς την οικία μου από τη σταθερή σύνδεση με αρ. 6985121. Πρόκειται για τηλέφωνο που βρίσκεται στα κεντρικά της Μεσογείων. Είναι ο αριθμός του τηλεφωνικού μας κέντρου. Ο Αρχηγός μας δεν βρισκόταν στα γραφεία εκείνο το πρωί. Ο Αρχηγός γνώριζε ότι εργαζόμουν στα κεντρικά γραφεία, με ξέρει με το ονοματεπώνυμο μου. Επίσης γνωρίζει ότι είμαι υπεύθυνος της τοπικής Νίκαιας. Ως προς τα ανωτέρω τηλέφωνα προέκυψε ένα πρόβλημα στο σπίτι μου και συγκεκριμένα η Μαργαρίτα Ρουπακιά βρισκόταν έξω από το σπίτι μου και φώναζε να της παραδώσουμε κάποια τσάντα με έγγραφα μέσα. Ακολούθως μάλιστα κάλεσε την Αστυνομία και ήρθε και ο Εισαγγελέας. Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι μας και δεν βρέθηκε η τσάντα αυτή. Δεν εγκατέλειψε εκείνην την ώρα την εργασία μου διότι επελήφθη του περιστατικού ο δικηγόρος του κόμματος, ο οποίος πήρε μαζί του και τον βουλευτή Κουζήλο ο οποίος κατέβαινε για υπόθεση στη Νίκαια αφού η Εισαγγελέας θα ενεργούσε έρευνα και στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας. Είμαι παντρεμένος έχω ένα παιδί οκτώ ετών το οποίο προέρχεται από άλλο γάμο και έχω αναλάβει την επιμέλεια. Είμαστε μια κλασική ελληνική οικογένεια. Είμαι ο μόνος στην οικογένεια που μπορεί να τη συντηρήσει γιατί η σύζυγος μου είναι άνεργη
 

Συνημμένα

  • φατε φατσα ζωου.jpg
    φατε φατσα ζωου.jpg
    163,2 KB · Εμφανίσεις: 35

klimt1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Μηνύματα
34
Like
0
Πόντοι
0
Γιώργος Πατέλης: Το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής που τώρα πέφτει… λιπόθυμος


Ο Γιώργος Πατέλης, ο οποίος κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, παρά τις... ευαισθησίες του, ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα της νεοναζιστικής συμμορίας.




Μπορεί οι διάφορες… αδυναμίες του πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργου Πατέλη να κατάφεραν να διακόψουν τη διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο ο Πατέλης, ο οποίος κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, παρά τις… ευαισθησίες του ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα της νεοναζιστικής οργάνωσης που κατείχε ηγετικό ρόλο στον πυρήνα της Νίκαιας.
Ποιος είναι ο Γιώργος Πατέλης



Ήταν επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας και – όπως αποκαλύφθηκε- ήταν αυτός που έδωσε την εντολή εφόδου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Συγκεκριμένα, περίπου στις 23:30 ο Πατέλης έστειλε μέσω υπολογιστή σε κινητά τηλέφωνα μελών της Χρυσής Αυγής από τη Νίκαια το γραπτό μήνυμα: «Όλοι τώρα τοπική. Όσοι είσαστε κοντά. Δεν θα περιμένουμε μακρινούς. Τώρα». Ο Πατέλης είχε επίσης σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με τον Γιάννη Λαγό, πριν και μετά τη δολοφονία.
Ηγετικό στέλεχος

Είχε υπό την προστασία του τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα Γιώργο Ρουπακιά και είναι το πρόσωπο-κλειδί για όλες τις έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Πειραιά. Είχε στενές σχέσεις με τους Ιωάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη, ενώ την «αρχηγία» του έχουν υμνήσει σχεδόν όλοι οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος. Είχε μάλιστα αναλάβει τη δημιουργία του Τάγματος Εφόδου.

Η τοπική οργάνωση Νίκαιας, υπό τις οδηγίες του, έδινε ηχηρό «παρών» σε όλες τις εκδηλώσεις της εγκληματικής οργάνωσης και τις περιφρουρούσε.  Μάλιστα, ο πυρήνας της Νίκαιας του Πατέλη καλούνταν σε «δύσκολες αποστολές», όπως στα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν γίνει στην Κόρινθο.
«Ό,τι κινείται σφάζεται»


Ενδεικτικό του ρόλου του «ευαίσθητου» Πατέλη είναι το γνωστό βίντεο με την εντολή «ό,τι κινείται σφάζεται». Στο βίντεο ο Πατέλης μιλά σε χρυσαυγίτες στη Νίκαια αποτυπώνοντας με ανάγλυφο τρόπο στοιχεία όπως η ιεραρχία, η δομή και η στρατιωτική πειθαρχία της οργάνωσης. Όπως αναφέρει ο Πατέλης, αν δεν «πάρουν το ΟΚ από τον Λαγό», η επίθεση δεν θα γίνει. «Οτιδήποτε μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Δεν είμαι αυτόνομος, είμαι στη Χρυσή Αυγή», ομολόγησε. «Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ό,τι κινείται, σφάζεται», λέει ο Πατέλης στους χρυσαυγίτες.



Βεβαίως, στην εποχή της… μεγάλης μαγκιάς ο Πατέλης δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφίζεται με όπλα.

Το 2013 είχε αποκαλυφθεί ότι ήταν υπεύθυνος των Κλειστών Πυρήνων της οργάνωσης.

Τι ήταν οι Κλειστοί Πυρήνες; Ομάδες μέσα στις Τοπικές οι οποίες ήταν αυτές που επιτίθονταν σε Πακιστανούς και παρευρίσκονταν πάντα στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Στην συνέντευξη-φωτιά που δημοσίευσε το Έθνος, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, αποκάλυπτε πως: «Είσαι ένα μηδενικό, σου λένε να πέσεις να πάρεις κάμψεις και σε κλωτσάνε στα πλευρά μπροστά σε όλους. Όταν μπεις στον Κλειστό Πυρήνα, σου βγάζουν ειδικό βιβλιαράκι στο οποίο καταγράφονται και οι επιδόσεις σου. Σε πόσες εκδηλώσεις πήγες, αν έδειρες Πακιστανούς, πόσες φορές έχεις πάει στις οργανώσεις του γραφείου», σχολιάζοντας την δομή και την λειτουργία των Κλειστών Πυρήνων.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε τότε το Έθνος, ο Γιώργος Πατέλης κρατά ένα πιστόλι Walther PP. Ο συγκεκριμένος τύπος όπλου μάλιστα χρησιμοποιήθηκε πολύ από τις δυνάμεις του ναζισμού.

Για τον Γιώργο Πατέλη αναφέρει: «Στο αυτοκίνητο του Γιώργου Πατέλη και στο σπίτι της μητέρας του βάζαμε τα όπλα μας, όταν έπρεπε να τα κρύψουμε». Παράλληλα τόνισε ότι: «Ο Γιώργος Πατέλης λάμβανε ενημέρωση από τα μέλη του για ό,τι αφορούσε την περιοχή της Νίκαιας και αυτός ήταν υπεύθυνους να «λογοδοτήσει» στον Λαγό, ο οποίος λάμβανε τις όποιες αποφάσεις και είχε και το τελικό πρόσταγμα. Ωστόσο και αυτός έπρεπε να λογοδοτήσει στον «αρχηγό» ο οποίος έδινε το τελευταίο ΟΚ».

Στις αποκαλύψεις φάνηκε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι και τόσο φιλέλληνες όσο λένε καθώς σύμφωνα με το πρώην μέλος του κόμματος «τσέπωναν» χρήματα που μάζευαν για άπορους Έλληνες προκειμένου αυτοί να ζουν μία αξιοπρεπέστατη ζωή, παρά το γεγονός πως είναι άνεργοι. Συγκεκριμένα για τον Γιώργο Πατέλη, αποκάλυψε: «Μάζευαν λεφτά για κάποιον συνάνθρωπο που είχε πρόβλημα και τα έβαζαν στην τσέπη τους. Έλεγαν 40 ευρώ μάζεψα και από την καταμέτρηση που γινόταν στον Κλειστό Πυρήνα μαθαίναμε ότι είχανε μαζευτεί 300 ευρώ που τα έβαζαν στην τσέπη τους. Και πλήρωναν τα κοινόχρηστα των σπιτιών τους και έκαναν μία ζωή αξιοπρεπέστατη. Παρόλο που ο Γιώργος Πατέλης και η σύζυγός του είναι άνεργοι και το μοναδικό εισόδημα που έχουν είναι η σύνταξη της μητέρας του, ζουν σε μεγάλο άνετο σπίτι στην Νίκαια. Πληρώνει φως νερό τηλέφωνο, κοινόχρηστα ζει αξιοπρεπέστατα και υπερηφανεύεται ότι έδινε κάθε μέρα στο παιδί του 15 ευρώ. Αν είσαι άνεργος από κάπου πρέπει να τα βγάζεις αυτά».
Τι είχε πει στην απολογία του

Αρνούμαι την αποδιδόμενη σε εμένα κατηγορία και συμπληρωματικά σας απαντώ τα εξής: Είμαι υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας. Το πενταμελές όργανο αυτής αποτελείται εκτός από μένα και από τη σύζυγο μου Θεώνη Σκαρπέλη, υπεύθυνη πολιτικής οργάνωσης, το Γεώργιο Τσακανίκα ταμία και τον Ιωάννη Καζαντζόγλου υπεύθυνο πολιτικής δράσεως. Ο Ρουπακιάς ποτέ δεν ήταν μέλος του πενταμελούς ούτε κάποια Αναστασία ούτε κάποιος Βασίλης.

Υπεύθυνος ιδεολογικού δεν υπήρχε γίνονταν κάποιες ομιλίες μερικές φορές από εμένα και τον κο Τσακανίκα.

Ερώτηση: Πότε μάθατε για την συμπλοκή που οδήγησε στο μαχαίρωμα και θάνατο του Φύσσα και από ποιόν;

Απάντηση: Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Ρουπακιάς γύρω στα 15-20λεπτά μετά το περιστατικό και εγώ έκρινα ότι έπρεπε να ενημερώσω αμέσως τον περιφερειάρχη μου που ήταν ο Ιωάννης Λαγός.

Ερώτηση: Εκτός από τον κο Λαγό ενημερώσατε και άλλους το βράδυ της 17/9/2013;

Απάντηση: Όχι με δική μου πρωτοβουλία αλλά όσοι με κάλεσαν το έμαθαν από μένα. Πριν το περιστατικό έστειλα μηνύματα σε διάφορους συναγωνιστές προκειμένου να ενημερωθούν για την επίσκεψη του Αρχηγού στα γραφεία μας που θα γινόταν την Πέμπτη. Ως προς τη λέξη πυρήνας υπήρχε μία άτυπη συνήθεια να αποκαλούνται πυρήνες κάποιες τοπικές οργανώσεις και ο υπεύθυνος τους πυρηνάρχης. Την επόμενη ημέρα κατέβηκα για να εργαστώ στα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων περί τις 10 το αργότερο και από εκεί πραγματοποίησα 14 κλήσεις αλλεπάλληλες προς το σταθερό τηλέφωνο προς την οικία μου από τη σταθερή σύνδεση με αρ. 6985121. Πρόκειται για τηλέφωνο που βρίσκεται στα κεντρικά της Μεσογείων. Είναι ο αριθμός του τηλεφωνικού μας κέντρου. Ο Αρχηγός μας δεν βρισκόταν στα γραφεία εκείνο το πρωί. Ο Αρχηγός γνώριζε ότι εργαζόμουν στα κεντρικά γραφεία, με ξέρει με το ονοματεπώνυμο μου. Επίσης γνωρίζει ότι είμαι υπεύθυνος της τοπικής Νίκαιας. Ως προς τα ανωτέρω τηλέφωνα προέκυψε ένα πρόβλημα στο σπίτι μου και συγκεκριμένα η Μαργαρίτα Ρουπακιά βρισκόταν έξω από το σπίτι μου και φώναζε να της παραδώσουμε κάποια τσάντα με έγγραφα μέσα. Ακολούθως μάλιστα κάλεσε την Αστυνομία και ήρθε και ο Εισαγγελέας. Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι μας και δεν βρέθηκε η τσάντα αυτή. Δεν εγκατέλειψε εκείνην την ώρα την εργασία μου διότι επελήφθη του περιστατικού ο δικηγόρος του κόμματος, ο οποίος πήρε μαζί του και τον βουλευτή Κουζήλο ο οποίος κατέβαινε για υπόθεση στη Νίκαια αφού η Εισαγγελέας θα ενεργούσε έρευνα και στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας. Είμαι παντρεμένος έχω ένα παιδί οκτώ ετών το οποίο προέρχεται από άλλο γάμο και έχω αναλάβει την επιμέλεια. Είμαστε μια κλασική ελληνική οικογένεια. Είμαι ο μόνος στην οικογένεια που μπορεί να τη συντηρήσει γιατί η σύζυγος μου είναι άνεργη
  ..........
 

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.368
Like
47.169
Νεαρός στην Ρόδο συνελήφθη να αυνανίζεται σε λεωφορείο
και είπε οτι είχε φαγούρα

Πιο συγκεκριμένα, την 2α Ιουλίου 2019 και περί ώραν 15.30 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατόπιν σήματος του κέντρου αμέσου δράσεως μετέβησαν στο Μανδράκι και συνέλαβαν τον 21χρονο μετά από καταγγελία μιας 21χρονης, που επέβαινε στο λεωφορείο, που εκτελούσε την διαδρομή νοσοκομείο – Μανδράκι.

Η 21χρονη κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι είχε αποκαλύψει το σε στύση μόριό του εντός του λεωφορείου κατά τη διάρκεια της διαδρομής και το κρατούσε με το χέρι του.

Ο ίδιος εξεταζόμενος ισχυρίστηκε ότι είχε… φαγούρα και ότι έβγαλε το μόριό του για να το ξύσει!!

www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1372534/nearos-stin-rodo-synelifthi-na-aynanizetai-se-leoforeio-kai-eipe-oti-eihe-fagoyra]gazzetta.gr[/url]
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Νεαρός στην Ρόδο συνελήφθη να αυνανίζεται σε λεωφορείο
και είπε οτι είχε φαγούρα

Πιο συγκεκριμένα, την 2α Ιουλίου 2019 και περί ώραν 15.30 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατόπιν σήματος του κέντρου αμέσου δράσεως μετέβησαν στο Μανδράκι και συνέλαβαν τον 21χρονο μετά από καταγγελία μιας 21χρονης, που επέβαινε στο λεωφορείο, που εκτελούσε την διαδρομή νοσοκομείο – Μανδράκι.

Η 21χρονη κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι είχε αποκαλύψει το σε στύση μόριό του εντός του λεωφορείου κατά τη διάρκεια της διαδρομής και το κρατούσε με το χέρι του.

Ο ίδιος εξεταζόμενος ισχυρίστηκε ότι είχε… φαγούρα και ότι έβγαλε το μόριό του για να το ξύσει!!

www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1372534/nearos-stin-rodo-synelifthi-na-aynanizetai-se-leoforeio-kai-eipe-oti-eihe-fagoyra]gazzetta.gr[/url]

Νασαι καλα τυπε... Σημερα ειχα μια δυσκολη μερα και ημουνα στις μαυρες μου... Με εκανες και εγελασα...
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
[size=12pt] Το αποτεφρωτήριο και τα μάτια σας[/size]

Εμείς που θέλουμε το αποτεφρωτήριο στον τόπο μας κι όχι στα ξένα χέρια, δεν υποστηρίζουμε την καύση αυτή καθεαυτή. Υποστηρίζουμε το δικαίωμα του ατόμου στην επιλογή ανάμεσα στην καύση και στην ταφή
Το αποτεφρωτήριο και τα μάτια σας | in.gr
Έλενα Ακρίτα
15 Ιουλίου 2019, 06:30

   

Να πω λίγο, επειδή εκεί στη ΝΔ θα σας γκρινιάζουν τώρα οι παπάδες για την καύση νεκρών, μην κάνετε κανένα αστείο και καθυστερήσετε την κατασκευή αποτεφρωτηρίου. Κανονικά να λειτουργήσει στον Ελαιώνα φέτος το φθινόπωρο, ναι; Μην μας αρχίσετε τα ναι μεν αλλά για να μην κακοκαρδίσετε τον έναν και τον άλλον ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε. Ο Γιώργος Σταθάκης κι ο Γιώργος Καμίνης με χίλιες δυο δυσκολίες το βάλανε μπρος, ο νόμος υπογράφηκε και πίσω δεν έχει. Ναι; Ναι.

Εμείς που θέλουμε το αποτεφρωτήριο στον τόπο μας κι όχι στα ξένα χέρια, δεν υποστηρίζουμε την καύση αυτή καθεαυτή. Υποστηρίζουμε το δικαίωμα του ατόμου στην επιλογή ανάμεσα στην καύση και στην ταφή. Θες να σε θάψουν, θες να σε κάψουν με γεια σου με χαρά σου. Εσύ κάνεις κουμάντο και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν.

Οχι λένε μερικοί. Πέφτει λόγος. Κι επιλογή δεν υπάρχει. Θα σε θάψουμε, τελεία και παύλα. Μα δεν θέλω; Με το ζόρι. Να μην αποφασίσω εγώ για μένα; Οχι, θα αποφασίσω εγώ για σένα. Μα γιατί; Γιατί έτσι, σκάσε και σκάβε.

Τι ακριβώς γίνεται όταν πεθαίνει αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει ζητήσει καύση. Είσαι που είσαι κομμάτια, πρέπει την επομένη της κηδείας να τρέχεις στο αποτεφρωτήριο της Σόφιας. Εσύ ο συγγενής, ο φίλος, ο τσακισμένος ο άνθρωπος, εσύ το ράκος υφίστασαι τα πάνδεινα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να καταρρεύσεις τελείως. Πονάει, πονάει πολύ όλο αυτό. Και πρέπει να το υποστείς για να τιμήσεις το αυτονόητο: την τελευταία επιθυμία του αγαπημένου σου.

Για να μη μιλήσουμε για το κόστος. Κάπου στα 1.500-2.000 ευρώ ζητάει το γραφείο τελετών για να αναλάβει την όλη διαδικασία. Χώρια τα εισιτήρια πηγαινέλα για να συνοδεύσεις και να αποχαιρετήσεις τον άνθρωπό σου.

Εχω δικαίωμα να ζήσω όπως θέλω και να πεθάνω όπως θέλω. Κι επειδή το πρώτο είναι δύσκολο – ζούμε όπως ορίζουν οι άλλοι για μας – τουλάχιστον να πεθάνω όπως θέλω μπορώ; Μπορώ όμως, μπορώ; Οταν φύγω από τη ζωή, δεν θέλω οι αγαπημένοι να έρχονται στον τάφο μου με θυμιατήρια, λουλούδια, σπασμένα βάζα και τα μπαχτσίσια σε κηπουρούς. Δεν θέλω να το βλέπουν σαν αγγαρεία. Δεν θέλω να έχουν τύψεις όταν ο καιρός περάσει και μοιραία επισκέπτονται όλο και πιο σπάνια το νεκροταφείο. Θέλω να ζήσω, όσο ζήσω, στις καρδούλες τους. Στις μνήμες τους. Αντε και σε μια φωτογραφία που θα ξεθωριάζει με τα χρόνια. Μέχρι να σβήσει. Για πάντα. Ετσι θέλω. Αυτό επιλέγω, μπορώ;

Πηγαίνω κάποιες φορές – όλο και πιο σπάνια ομολογώ – να αφήσω αμάραντα στον τάφο του πατέρα μου. Αυτό που με διαλύει στο νεκροταφείο είναι η διαδρομή ανάμεσα στους έρημους τάφους και τους ξεχασμένους νεκρούς. Μετά σου λέει αιωνία σου η μνήμη. Αιωνία σου η μνήμη μια κουβέντα είναι, η μνήμη δεν είναι αιωνία ό,τι κι αν λένε στις κηδείες.

Κι επειδή πιάσαμε τα αιώνια το νόημα της ταφής αυτό δεν είναι; Το αιώνιο; Να παραμείνει ο νεκρός για πάντα εκεί που θάφτηκε; Αυτό τουλάχιστον ισχύει για τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους. Εδώ στα τρία χρόνια άντε τέσσερα, τους πετάνε έξω – και μην πιάσουμε τώρα τη διαδικασία που ακολουθεί με οστεοφυλάκια, κόκαλα και χωνευτήρια.

Και για να τελειώνουμε, το φθινόπωρο είναι κοντά. Ας μη γίνει ο Σεπτέμβριος του ’19, Οκτώβριος του ’20 και Ιανουάριος του ’21 και Απρίλιος του ποτέ. Δεν μας φτάνει που φτύνουμε αίμα για να ζήσουμε. Αφήστε μας τουλάχιστον να πεθάνουμε με την ησυχία μας. Γι’ αυτό σας λέω εκεί στη ΝΔ. Το αποτεφρωτήριο και τα μάτια σας.

ΥΓ: Πολύ στο μακάβριο το ρίξαμε σήμερα, συγγνώμη.
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
[size=10pt][/size]Τα ερωτικά σκάνδαλα που συντάραξαν τη Μεσαιωνική Ευρώπη
Η Μεσαιωνική Ευρώπη είχε κι αυτή τα σεξουαλικά της σκάνδαλα, που συντάραξαν τις τοπικές κοινωνίες, με πρωταγωνιστές άνδρες της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας, όπως βασιλιάδες και υπηρέτες του Θεού

Τα ερωτικά σκάνδαλα που συντάραξαν τη Μεσαιωνική Ευρώπη | in.gr


in.gr
15 Ιουλίου 2019, 09:58

   

Η Μεσαιωνική Ευρώπη είχε κι αυτή τα σεξουαλικά της σκάνδαλα, που συντάραξαν τις τοπικές κοινωνίες, με πρωταγωνιστές άνδρες της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας, όπως βασιλιάδες και υπηρέτες του Θεού.

Από τον Μακιαβέλι και τον Ντα Βίντσι έως το Βασιλιά της Σουηδία αλλά και τον διάσημο φιλόσοφο Αβελάρδο είναι μερικά από τα πιο γνωστά ερωτικά σκάνδαλα

Αβελάρδος και Ελοΐζα

Στις αρχές του 12ου αιώνα ο Πιερ Αμπελάρ (στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε ως Πέτρο Αβελάρδο) ήταν ο πιο διάσημος φιλόσοφος στην Ευρώπη. Πλήθος κόσμου παρακολουθούσε τις ομιλίες του, ενώ οι μαθητές του πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν τις παραδόσεις του. Σε ηλικία 37 ετών, ο γάλλος φιλόσοφος προκάλεσε μέγα σκάνδαλο στο Παρίσι, όταν ερωτεύτηκε την 15χρονη μαθήτριά του Ελοΐζ (Ελοΐζα). Η πανέμορφη Ελοΐζα ήταν ανιψιά του ιερέα της Παναγίας των Παρισίων Φιλμπέρ (Φουλβέρτου), ο οποίος έγινε έξω φρενών, όταν έμαθε για την ανοίκεια σχέση και απαίτησε από τους δύο ερωτευμένους να παντρευτούν. Κανένας, όμως, από τους δύο δεν ήθελε τον γάμο, αλλά συμφώνησαν τελικά να παντρευτούν, εφόσον αυτός θα παρέμενε μυστικός. Αλλά όταν η Ελοΐζα γέννησε το παιδί του Αβελάρδου, ονόματι Αστρολάβος, ο Φουλβέρτος δημοσιοποίησε τον γάμο, ίσως και για να πλήξει τη φήμη τού διάσημου φιλοσόφου. Η Ελοΐζα τον αρνήθηκε και ο θείος της εξοργίστηκε για δεύτερη φορά. Ο Αβελάρδος έστειλε την Ελοΐζα σε μοναστήρι μέχρι να ξεχαστεί το θέμα, αλλά προκάλεσε τη νέα οργή του Φουλβέρτου, ο οποίος θεώρησε ότι ο Αβελάρδος ήθελε να ξεφορτωθεί την ανιψιά του. Το 1117, μία ομάδα εξαγριωμένων ανδρών με διαταγή του Φουλβέρτου όρμησε στο υπνοδωμάτιο του Αβελάρδου και τον ευνούχισε. Ο φιλόσοφος μόλις που διασώθηκε και αποφάσισε να γίνει μοναχός, διατηρώντας επαφή με την Ελοΐζα, που εν τω μεταξύ είχε περιβληθεί κι αυτή το μοναχικό σχήμα.

Κατερίνα Χετζελντόρφερ

Στα τέλη του 15ου αιώνα ένας νεαρός άνδρας εγκαταστάθηκε στην πόλη Σπάιερ της Γερμανίας. Ζούσε πλάνητα βίο, δημιουργούσε εφήμερες ερωτικές σχέσεις και παρενοχλούσε σεξουαλικά τις γυναίκες στα καρναβάλια. Οι κάτοικοι της περιοχής έχοντας συνηθίσει τις παραξενιές του, έπεσαν από τα σύννεφα όταν το 1477 αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός ερωτύλος άνδρας ήταν γυναίκα και ονομαζόταν Κατερίνα Χετζελντόρφερ. Η κοπέλα, πλέον, οδηγήθηκε σε δίκη μαζί με τις ερωμένες της κι εκεί αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό της. Είχε κατασκευάσει και προσαρμόσει στο σώμα της ένα ομοίωμα ανδρικού μορίου, από δέρμα, βαμβάκι και ξύλο, το οποίο ήταν τόσο πειστικό, ώστε οι γυναίκες που συνευρίσκονταν μαζί της δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό. Το δικαστήριο καταδίκασε τελικά την Κατερίνα Χετζελντόρφερ σε θάνατο δια πνιγμού και τις ερωμένες της σε εξορία, επειδή θεώρησε ότι εξαπατήθηκαν.

Ο Βασιλιάς της Σουηδίας και η κουνιάδα του

Η πριγκίπισσα Γιούτα ήταν κόρη του βασιλιά της Δανίας Ερρίκου Ε’. Σε νεαρή ηλικία κλείστηκε σε μοναστήρι με την προοπτική να γίνει μοναχή. Άλλαξε γνώμη και δραπέτευσε στη Σουηδία, όπου η αδελφή της Σοφία είχε παντρευτεί τον βασιλιά Βάλντεμαρ. Γρήγορα, η όμορφη Γιούτα έπεσε στα δίχτυα του βασιλιά. Οι ψίθυροι στη σουηδική κοινωνία έγιναν κραυγές όταν μαθεύτηκε ότι το παράνομο ζευγάρι είχε αποκτήσει και παιδί. Ο Βάλντεμαρ για να σώσει την κατάσταση πραγματοποίησε προσκυνηματικό ταξίδι στη Ρώμη, με σκοπό να ζητήσει άφεση αμαρτιών από το Πάπα. Εκεί, όμως, τον περίμενε νέα ψυχρολουσία, καθώς ο ποντίφικας του επέβαλε ως πρόστιμο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι υπήκοοι του Βάλντεμαρ εξοργίστηκαν, καθώς κλήθηκαν να πληρώσουν αυτοί το βαρύ πρόστιμο μέσω της αύξησης της φορολογίας. Τελικά, υπό το βάρος του σκανδάλου εξαναγκάστηκε σε παραίτηση το 1275 και στο θρόνο της Σουηδίας ανέβηκε ο αδελφός του Μάγκνους Γ’.

Οι αμαρτωλές καλόγριες του Λίτλμορ

Το 1517, ο τοπικός επίσκοπος της Οξφόρδης επιθεωρώντας το γυναικείο μοναστήρι του Λίτλμορ ανακάλυψε «Σόδομα και Γόμορρα». «Οι μοναχές έκαναν τρέλες με άνδρες μέσα στο μοναστήρι» έγραψε στην αναφορά του. Όπως διαπίστωσε, ακόμη και η ηγουμένη του μοναστηριού είχε αποκτήσει παιδί με έναν παπά από τον Κεντ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχε αφαιρέσει πολύτιμα αντικείμενα από τη μοναστηριακή περιουσία, προκειμένου να προικίσει την κόρη της. Ο επίσκοπος προσπάθησε να τις συνετίσει, αλλά οι μοναχές δεν έπαιρναν από νουθεσίες. Όταν μία από αυτές τιμωρήθηκε με περιορισμό, κάποιες καλόγριες έσπασαν την πόρτα του κελιού της, την απελευθέρωσαν και του έβαλαν φωτιά. Ο επίσκοπος δεν είχε άλλη λύση παρά να βάλει λουκέτο στο μοναστήρι.

Ο ακόλαστος Πάπας

Ο Οκταβιανός έγινε Πάπας με το όνομα Ιωάννης ΙΒ’ σε ηλικία μόλις 18 ετών, επειδή ανήκε σε αριστοκρατική και πανίσχυρη οικογένεια της Ρώμης. Σύντομα, ο νεαρός ποντίφικας άρχισε να ενδιαφέρεται περισσότερο για το σεξ παρά για τα υψηλά ιερατικά του καθήκοντα, μέχρι του σημείου η επίσημη κατοικία του να θυμίζει πορνείο, σύμφωνα με τους χρονικογράφους της εποχής. Ο κλήρος αντιδρούσε και προσευχόταν, όχι για την υγεία του, αλλά για το θάνατό του. Προτού το σκάνδαλο γίνει γνωστό σ’ όλη την Ευρώπη ο αυτοκράτορας Όθων Α’ της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον προειδοποίησε με επιστολή του ότι «όχι λίγοι, αλλά πολλοί σε κατηγορούν για ανθρωποκτονία, ψευδορκία, ιεροσυλία και αιμομιξία με θηλυκούς συγγενείς σου και τις δύο αδελφές σου». Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο ακόλαστος Πάπας πέθανε, το 964, σε ηλικία 27 ετών, στην αγκαλιά μιας από τις ερωμένες τους, ονόματι Στεφανέτα. Διηγήσεις της εποχής αναφέρουν ότι είτε πέθανε από την υπερπροσπάθεια κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, είτε από τα χέρια του απατημένου συζύγου, ο οποίος τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω και τον εκπαραθύρωσε.

Γουλιέλμος ο κατακτητής

Ο βασιλιάς της Αγγλίας Γουλιέλμος Α’ είναι γνωστός στις μέρες μας περισσότερο ως ο Γουλιέλμος ο Κατακτητής, εξαιτίας των επιδόσεών του στα πεδία των μαχών. Στην εποχή του, τον 11ο αιώνα, ήταν γνωστός ως Γουλιέλμος ο Μπάσταρδος ή Γουλιέλμος ο Βυρσοδέψης, επειδή ήταν καρπός του νεανικού έρωτα του πατέρα του Ροβέρτου, Δούκα της Νορμανδίας και μιας ταπεινής γαλλιδούλας, κόρης βυρσοδέψη. Ο Ροβέρτος δεν είχε άλλο γιο κι έτσι νομιμοποίησε τον Γουλιέλμο. Αλλά το στίγμα τού νόθου τον καταδίωκε σ’ όλη τη ζωή του. Όταν πολιορκούσε την πόλη Αλενσόν της Νορμανδίας, οι κάτοικοι κρέμασαν δέρματα ζώων στους τοίχους και του φώναζαν: «Δέρματα, δέρματα για τον βυρσοδέψη!» και «Πολύ δουλειά για τον βυρσοδέψη!». Ο Γουλιέλμος οργίσθηκε από τα κοροϊδευτικά σχόλια και διέταξε να κόψουν τα χέρια όσων τον λοιδορούσαν. Στη συνέχεια, τα εκτόξευσε με τον καταπέλτη προς γνώση και συμμόρφωση.

Οι βασιλείς – δαίμονες της Αγγλίας

Ο βασιλιάς της Αγγλίας Ερρίκος Β’ ήταν γιος του Τζέφρι Πλαντάτζενετ (Πλανταγενέτης στα ελληνικά), κόμη της Ανδεγαυΐας (Ανζού). Η οικογένειά του είχε κακή φήμη και οι σύγχρονοί του πίστευαν ότι κατάγεται από δαίμονες. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας από τους προγόνους του είχε παντρευτεί τη μυστηριώδη καλλονή Μελουζίνα, την οποία συχνά έβλεπε να ξεγλιστρά από την εκκλησία πριν από την έναρξη της Θείας Ευχαριστίας. Μία μέρα την παραφύλαξε έξω από την εκκλησία, με σκοπό να εμποδίσει την έξοδό της. Όταν ο ιερέας άρχισε να τελεί το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, η Μελουζίνα έκραξε, ξεδίπλωσε τα φτερά της και πέταξε μέσα από το παράθυρο, αφήνοντας πίσω της δύο μικρά δαιμονάκια. Οι απόγονοι της οικογένειας, όπως ο Ερρίκος Β’ και ο γιος του Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος συχνά το διασκέδαζαν, λέγοντας ότι είναι μισοί άνθρωποι και μισοί δαίμονες. Πάντως, ο Άγιος Βερνάρδος του Κλερβό είχε διαφορετική γνώμη και διακήρυσσε γι’ αυτούς ότι «από τον διάβολο ήλθαν και στον διάβολο θα επιστρέψουν».

Ο βασιλιάς, ο γιος του, η μέλλουσα νύφη του και ο αδελφός της

Ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος και η πριγκίπισσα της Γαλλίας Αλίκη είχαν λογοδοθεί από μικρά παιδιά. Από ηλικίας 9 ετών, η πριγκίπισσα ζούσε στο παλάτι του μελλοντικού συζύγου της. Όμως, όταν έγινε 16 ετών, ο πατέρας του Ριχάρδου και βασιλιάς της Αγγλίας Ερρίκος Β’ αρνήθηκε να συναινέσει στο γάμο. Φήμες που κυκλοφόρησαν τον ήθελαν σφόδρα ερωτευμένο με το νεαρό κορίτσι. Μόλις το έμαθε ο Πάπας απείλησε με αφορισμό ολόκληρη την Αγγλία, εκτός αν ο Ριχάρδος και η Αλίκη παντρεύονταν. Ο βασιλιάς της Γαλλίας Λουδοβίκος Ζ’ μήνυσε στον άγγλο ομόλογό του ότι θέλει την κόρη του πίσω, αν δεν γίνει ο γάμος. Ο Ερρίκος δέχτηκε με βαριά καρδιά να γίνει ο γάμος, αλλά τον τρέναρε διαρκώς. Τα πράγματα περιπλέχτηκαν, όταν αποκαλύφτηκε ότι ο Ριχάρδος διατηρούσε δεσμό με τον αδελφό της Αλίκης, Φίλιππο. Σε κάθε περίπτωση, ο Ριχάρδος αρνήθηκε να παντρευτεί την Αλίκη, μετά το θάνατο του πατέρα του, επειδή όπως ισχυρίστηκε είχε γεννήσει τον ετεροθαλή αδελφό του.

Η σπηλιά των οργίων

Στην ύστερη μεσαιωνική Ευρώπη, η Καθολική Εκκλησία θεωρούσε τις ερωτικές διαστροφές ως την κορωνίδα των θρησκευτικών εγκλημάτων κι ενθάρρυνε τους αιρετικούς να τις φέρνουν στο φως. Σε μία από τις πιο διάσημες υποθέσεις, ένας γερμανός αιρετικός ονόματι Λέπτσετ αποκάλυψε σημεία και τέρατα που γίνονταν σε μία σπηλιά έξω από την Κολωνία, με πρωταγωνιστές μια σέκτα της αίρεσης των Καθαρών, που όμνυαν στον Εωσφόρο και πίστευαν ότι κακώς εξεδιώχθη από τον Θεό. Στη «λειτουργία» της σέκτας μέσα στη σπηλιά συνέβαιναν απίστευτα πράγματα, σύμφωνα με την κατάθεσή του Λέπτσετ, και κατέληγε μ’ ένα ομοφυλοφυλικό όργιο «άνδρες με άνδρες και γυναίκες με γυναίκες».

Ο Μακιαβέλι, ο Ντα Βίντσι και οι «Τρύπες της Αλήθειας»

Κατά τη διάρκεια του 15ου αιώνα, οι άρχοντες της Φλωρεντίας τοποθέτησαν κουτιά, γνωστά ως «τρύπες της αλήθειας», σ’ όλη την πόλη. Οι πολίτες μπορούσαν να γράψουν ανώνυμα καταγγελίες και να τις ρίχνουν μέσα σ’ αυτά, προκειμένου να ερευνηθούν από τις αρχές. Ήταν η μεγάλη ευκαιρία για υπαινιγμούς και σπερμολογίες. Ακόμη και ο Νικολό Μακιαβέλι έπρεπε να αποδείξει ότι δεν σοδόμισε μία νεαρή εταίρα, όπως τον κατηγόρησαν. Αλλά το μεγαλύτερο σκάνδαλο ξέσπασε στις 9 Απριλίου 1476, όταν ο μέγας Λεονάρντο Ντα Βίντσι κατηγορήθηκε ότι είχε ερωτική σχέση με τον 17χρονο Γιάκοπο Σαλταρέλι. Στην πόλη έγινε χαμός και σύντονα ο μεγάλος καλλιτέχνης κλήθηκε σε απολογία από τους φύλακες των ηθών, που ονομάζονταν Αξιωματούχοι της Νύχτας. Ευτυχώς για τον Ντα Βίντσι, η κατηγορία αποδείχθηκε ψευδής κι έτσι δεν διαταράχθηκε η καριέρα και η φήμη του.
 

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.368
Like
47.169

Ζευγάρι έπεσε από τον 9ο όροφο ενώ έκανε σεξ, νεκρή η γυναίκα
Ο άνδρας σώθηκε και επέστρεψε στο πάρτι


Μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε μαζί με τον σύντροφό της από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη, ενώ έκαναν σεξ στην άκρη του παραθύρου. Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία στο σημείο όπου έπεσε ενώ ο άνδρας σώθηκε από θαύμα καθώς την πτώση του ανέκοψε και το κορμί της 30χρονης συντρόφου του, σύμφωνα με την Sun. Μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο άνδρας, μετά το τραγικό συμβάν σηκώθηκε και επέστρεψε στο πάρτι που φέρεται να γινόταν στο διαμέρισμά τους, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γείτονες.

www.newsbeast.gr/world/arthro/5169819/zeygari-epese-apo-ton-9o-orofo-eno-ekane-sex-nekri-i-gynaika]newsbeast.gr[/url]

 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.518
Πόντοι
3.656
Ζευγάρι έπεσε από τον 9ο όροφο ενώ έκανε σεξ, νεκρή η γυναίκα
Ο άνδρας σώθηκε και επέστρεψε στο πάρτι

Μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε μαζί με τον σύντροφό της από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη, ενώ έκαναν σεξ στην άκρη του παραθύρου. Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία στο σημείο όπου έπεσε ενώ ο άνδρας σώθηκε από θαύμα καθώς την πτώση του ανέκοψε και το κορμί της 30χρονης συντρόφου του, σύμφωνα με την Sun. Μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο άνδρας, μετά το τραγικό συμβάν σηκώθηκε και επέστρεψε στο πάρτι που φέρεται να γινόταν στο διαμέρισμά τους, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γείτονες.
www.newsbeast.gr/world/arthro/5169819/zeygari-epese-apo-ton-9o-orofo-eno-ekane-sex-nekri-i-gynaika]newsbeast.gr[/url]


.....ενώ ο άνδρας σώθηκε από θαύμα .... Ο θεός έκανε το θαύμα του και επέλεξε να σώσει τον άντρα. Το πιάσαμε το υπονοούμενο 
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.518
Πόντοι
3.656
δεν υπαρχει θεος μποκολε

Φυσικά. Αν υπήρχε δεν θα έφτιαχνε αυτό το φρικτό σύστημα γέννησης - σκατοζωής με αρρώστιες - θάνατο. Τρολάρω το άτομο που έγραψε για ανύπαρκτο θαύμα ενός ανύπαρκτου θεού, αντί να μιλήσει για σύμπτωση με μπόλικη τύχη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom