Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και οσο διάβασα και στην ειδησεογραφία μαλλονΣτα μαλακά έπεσε.
Στους υπολοιπους κατηγορουμενους για τις ιδιες περιπτώσεις παιδεραστιας στην Μολδαβία στις χωρες τους πέσανε +10-15 χρονιά ποινές.
Και βέβαια σε άλλους παιδεραστές στην Ελλάδα μόνο που δεν τους έχει σουβλίσει η κοινή γνώμη.

Τυχεράκιας ο φραντζομαλλιάς...
Μήπως ηταν/ειναι και μέλος στο bou και μας φλομωνε με απόψεις για την Αν Ευρώπη και Μολδαβία?
ανω των 15 δεν ειναι, ουτε θεωρειται απο τον νομο, παιδι αλλα εφηβος, ειναι ασελγια σε ανηλικο και οχι παιδεραστια, ξαναδιαβασε προσεκτικα το αρθρο σε αλλο αδικημα αναφερεσαι.
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.187
Like
34.537
Πόντοι
9.931
Γιατρός αυνανιζόταν την ώρα που εξέταζε ασθενή

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αργεντινή, η ιστορία με τον γιατρό που παρενοχλούσε σεξουαλικά μία ασθενή του.

Το όνομά του θύματος δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, σε αντίθεση με αυτό του Εζέκιελ Φερνάντεζ Μπουζίν που ήταν ο πρωταγωνιστής του περιστατικού.
Ο 33χρονος είναι γυναικολόγος και την ώρα που εξέταζε την πελάτισσά του, φέρεται να αυνανιζόταν, ενώ όταν εκείνη γύρισε για να της κοιτάξει το νεφρό, η καταγγελία αναφέρει πως εκσπερμάτωσε πάνω στην πλάτη της.

Η κοπέλα ανέφερε πως κατά την διάρκεια του υπερηχογραφήματος είχε καταλάβει πως οι κινήσεις του γιατρού ήταν κάπως περίεργες, όμως εκεί που σιγουρεύτηκε ήταν όταν ένιωσε κάτι καυτό πάνω της. Το έπιασε και διαπίστωσε πως ήταν σπέρμα.

Αμέσως μάζεψε τα ρούχα της, έφυγε από το ιατρικό κέντρο Κάννινγκ στο Μπουένος Άιρες και προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του γιατρού.

 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
(Το λάδωνε το πόμολο σε ανήλικα αγόρια)

Για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων καταδικάστηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης

Newsroom , CNN Greece
17:09 Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019



Σε 28 μήνες με αναστολή για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ποινή αφορά κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής στη Μολδαβία. Επιπλέον το Δικαστήριο αποφάσισε την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ.

«Την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής» πρότεινε ο εισαγγελέας για τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Όσον αφορά στην ποινή, για το πρώτο θύμα επιβλήθηκε φυλάκιση 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Επίσης του επεβλήθη χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.

Φιλε νικ4110
1ον
το δημοσίευμα ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ αναφερει ρητά ότι ο παιδί (έφηβος) ήταν ανω των 15. Εγω δεν ήμουν παρων και δε μπορώ παρα να μείνω σε αυτά που λέει το άρθρο. Εσυ ξέρεις λεπτομεριες παραπάνω?
Αυτό δε το κάνει, στα μάτια μου τουλάχιστον, λιγότερο απαραδεκτο.

2ον
Η ποινή του αναφέρεται ασέλγεια ανηλικου.
Εγω το ονομασα παιδεραστία, διότι περεθεσα μεν το άρθρο για οποιον θέλει λεπτομεριες, αλλά περιεγραψα αδρά το σύνολο των κατηγοριων με το οποίο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο φραντζομαλλιάς αλλά και τα υπόλοιπα ΚΑΛΌΠΑΙΔΑ κατηγορουμενοι από το ιδιο κυκλωμα/περιστατικό.

3ον
οι υπόλοιποι άλλοι κατηγορουμενοι, αλλων εθνικοτητων, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ που διάβασα ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΛΙΝΚΣ διότι οποιος ενδιαφέρθηκε πολύ ευκολα οπωςκι εγω μπορουσε να βρει, ΦΑΓΑΝΕ ΦΥΛΆΚΕΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ και όχι 28μηνες με αναστόλα όπως ο ελλην βουτυροαναθρεμενος φραντζομαλλιάς.


Εν κατακλειδι:
Ασταδιάλα
με τον κάθε κωλάνθρωπο που τον πληρώνουμε να πάει σε πρέσβειες και επιτροπές στο εξωτερικό και αυτος ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ αλλά τρώει τον χρόνο του και τα χρηματα μας για να κάνει Κονέ με κυκλώματα παιδεραστίας και να κωλοπερνάει εις βάρος μας ΚΑΙ στο τέλος να εχει ΚΑΙ την πολυτέλεια να πέφτει στα μαλακά με τις διασυνδέσεις σε πολιτικό και άλλα επίπεδα που εχει.

Και μια και κάτι σε ενόχλησε σε αυτά που έγραψα πριν σχεδόν ένα μήνα , να τονίσω για άλλη μια φορά ότι :

το άρθρο αναφέρεται στην ΚΑΤΑΔΙΚΗ από ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ στην ΜΟΛΔΑΒΙΑ από τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ 28ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ (ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ=ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ) ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ , ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
Δημοσιευμενο στο διαδίκτυο από το CNN GREECE και ένα σωρό άλλα ειδησεογραφικά σαιτς.

Θα χαρώ πολύ να προσθέσεις λοιπόν οποιοδήποτε άλλο στοιχείο έχεις και μου εχει ξεφύγει.
Εαν δε, εχω κάνει κάπου λάθος, ευχαρίστως να βρεθώ στην ευχάριστη θέση να το διορθώσω.
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Τραγικό συμβάν!
---------------



Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο – Αναπάντητα ερωτήματα για την πράξη της Μήδειας
Απελπισμένος ο τραγικός πατέρας ούρλιαζε: «γιατί μου το 'κανες αυτό, γιατί μου το 'κανες»!
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο – Αναπάντητα ερωτήματα για την πράξη της Μήδειας | in.gr
in.gr
20 Μαρτίου 2019, 09:29


Δεν χωρά ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στον Νέο Κόσμο… Μια μάνα δολοφόνησε το ίδιο της το παιδί πετώντας το από τον πέμπτο όροφο, και στη συνέχεια πήδηξε στο κενό και αυτοκτόνησε.

Συγκλονίζει η περιγραφή μιας γυναίκας που περνούσε από το σημείο μαζί με τα δυο της παιδιά.

-Μην το κάνεις. Θα σε βοηθήσω εγώ, της είπε μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο.

-Δεν βλέπεις καλά, της απάντησε εκείνη και άφησε το παιδί στο κενό…

Μια γυναίκα με τα δύο της παιδιά έγινε μάρτυρας της τραγικής στιγμής. Η ίδια περνούσε έξω από την πολυκατοικία. Οι σπαρακτικές κραυγές της 4χρονης Έφης ήταν που την έκαναν να στρέψει το βλέμμα στον πέμπτο όροφο.

«Το μωρό φώναζε «θέλω τον μπαμπά μου» και της λέω γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα; Μου απάντησε: δεν βλέπετε καλά, δεν έχω το μωρό έξω από τα κάγκελα. Της είπα: Μα βλέπω το κορμάκι του έξω από τα κάγκελα. Μου λέει όχι. Γυρίζω στον μεγάλο μου το γιο και του λέω: αγόρι μου είναι το μωρό έξω από τα κάγκελα; Μου λέει «ναι μαμά». Εκείνη την ώρα το πετάει. Δεν το είδα να πέφτει, γύρισα το κεφάλι της μικρής μου της κόρης για να μην το δει, δεν ξέρω αν το είδε ο μεγάλος, άρχισα και φώναζω.

Έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μην δουν το υπόλοιπο και την είδα με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναζα: σε παρακαλώ μην το κάνεις, μην πηδήξεις, πες μου πως μπορώ να σε βοηθήσω, τι θες να κάνω. Μου λέει: δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Πήδηξε και αυτή…»

Τραγική φιγούρα ο 40χρονος σύζυγος και πατέρας, ο οποίος την ώρα της τραγωδίας προσπαθούσε μάταια να μπει στο σπίτι, αφού η 40χρονη είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας με τον συρτή, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος.

Μέσα στην απόγνωσή του χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα απ’ όπου πήδηξε στο μπαλκόνι για να προλάβει να σώσει το κοριτσάκι του.

Ήταν όμως αργά. Η γυναίκα είχε ρίξει την 4,5 ετών Έφη από ύψος 15 μέτρων και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια.

Απελπισμένος ούρλιαζε: «γιατί μου το ‘κανες αυτό, γιατί μου το ‘κανες»!

Οι κάτοικοι της συνοικίας Αγίου Γεωργίου στον Νέο Κόσμο δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Λένε πως η οικογένεια είχε φυσιολογική συμπεριφορά, και δεν έδινε ποτέ δικαιώματα. Λένε πως το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 15 χρόνια, και πως η 40χρονη Μήδεια είχε περάσει κάποια ψυχική ασθένεια στην εφηβεία της.

Κάθε μαρτυρία προκαλεί ανατριχίλα. Κάτοικος της πολυκατοικίας περιγράφει τις φρικτές εκείνες στιγμές: Άκουσα φωνές και είδα μια κυρία να έχει κρύψει τα παιδιά και να φωνάζει: μην πέσεις, μην πέσεις. Κοιτάω επάνω, βλέπω τη μαμά έξω από το κάγκελο και ακούω τη μαμά από κάτω να λέει: μην πέσεις και εσύ.

Της φωνάζω και εγώ: μην πέσεις, μην πέσεις, μπες μέσα. Και πήγα μέσα να βάλω παπούτσια να ανέβω προς τα πάνω και ακούω τον θόρυβο, είχε πέσει και η ίδια.

Μετά κατέβηκα κάτω γρήγορα, ήρθε ο πατέρας, κόντευε να καταρρεύσει. Τον κράτησα να μην σηκώσει τη μαμά ή το παιδί γιατί ήταν χτυπημένες.

Στις 16:45 αστυνομικοί της ομάδας Ζ έλαβαν σήμα να σπεύσουν «για κάποιον που πετάει από το μπαλκόνι παιδιά».

Όταν έφθασαν στην πολυκατοικία της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη στον Νέο Κόσμο ήταν αργά. Σοκαρισμένοι αντίκρισαν την κόρη και τη μητέρα αιμόφυρτες στην άσφαλτο. Ο τραγικός πατέρας τους πλησίασε και τους είπε «Είμαι ο πατέρας».

Στους αστυνομικούς είπε πως είχε μιλήσει πριν από μισή ώρα με τη σύζυγό του στο Viber και ήταν πολύ ήρεμη. Όπως είπε, η σύζυγός του δεν έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Παίδων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο χωρίς σφυγμό.

«Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.


 

FYROGENIS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Μηνύματα
10
Like
2
Πόντοι
0
2000 αυτοκινητα να χωρανε μεσα σε ενα καραβι-αυτοκινηταδικο το κοβω λιγο δυσκολο
 

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Μηνύματα
4.785
Κριτικές
193
Like
25.266
Πόντοι
33.818
Τύπε έχω κάτι παραγγελίες από amazon και έχουν καθυστερήσει, λες να είναι στο βαπόρι;
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.333
Κριτικές
112
Like
18.582
Πόντοι
20.686
Αν ηταν Φιατακια μπορει να μην νοιαζοταν κανεις.Μεγαλος ρατσισμος...
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
ποιο μελος αποδώ μεσα κανει ψαροντουφεκο? δεν πάμε να βγάλουμε μερικες gt2... τις ξεπλενουμε, τις στεγνωνουμε στον ελληνικο καλοκαιρινο ήλιο και τις ...σερβιρουμε στο πιάτο σαν σαρδελλες... δεν θαναι δύσκολο... φουνταρισμενες στα 4100μ ειναι...με μια ανάσα!
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.823
Κριτικές
20
Like
12.683
Πόντοι
4.546
Το βούλιαξαν είναι το σωστό.. για καθαρά κερδοσκοπικό σκοπό!
Όταν εμπλέκονται ασφαλιστικές και παχυλές αποζημιώσεις στην μέση.. μπρος στο κέρδος....
 

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
18.966
Κριτικές
1
Like
2.667
Πόντοι
606
sta παπαρια μας.
οτι μαλακια γυρναει στο ιντερνετ,την κανετε θεμα εδω μεσα.
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.581
Like
27.812
Πόντοι
5.506
sta παπαρια μας.
οτι μαλακια γυρναει στο ιντερνετ,την κανετε θεμα εδω μεσα.
δεν εχεις δικιο...εγω ειχα παρει 3 αουντι και 2 φεραρι....
ποτε θα παραλαβω τωρα νικο τσιαμτσικα? ε?
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
"Οι καλοί παντού χωράνε" Χ._._._._  Κ._._._._.  (circa 1980)

(fill in the empty spaces)
 

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Μηνύματα
321
Like
231
Πόντοι
21
Η ασφαλιστική χρεωκόπησε προφανώς μετα απο αυτό.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom