Αυγολέμονος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ερώτηση για όσους γνωρίζουν το θέμα:
Ηλικιωμένοι το έσκασαν από γηροκομείο για να πάνε σε φεστιβάλ χέβι μέταλ στη Γερμανία
έρεις τι είναι να παίζει το αγαπημένο σου συγκρότημα και να μην σε αφήνουν να πας στη συναυλία; Συναγερμός σήμανε σε γηροκομείο της Γερμανίας μόλις οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν πως 2 ηλικιωμένοι το είχαν σκάσει. Ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία η οποία άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Τελικά όλα πήγαν καλά καθώς οι ηλικιωμένοι βρέθηκαν άμεσα και ήταν καλά στην υγεία τους.Ο λόγος που το έσκασαν;
Πήγαν στο Wacken Festival το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες. Δεν κατέστη γνωστό για ποια συγκροτήματα πήγαν εκεί, εντούτοις την Παρασκευή όταν και βρέθηκαν δηλαδή στον χώρο του φεστιβάλ έπαιζαν μεταξύ άλλων οι Running Wild, Ghost, Nightwish και In Flames.
Δεν τους αδικούμε, και εμείς το ίδιο θα κάναμε στη θέση τους!
Πηγή: newside.gr
Μία νεαρή λευκή γυναίκα, 24 ετών, γέννησε ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι βάρους 4,2 κιλών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαλένθια.
Το πρόβλημα, ωστόσο, ήταν πως παρότι ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγός της ήταν μελαμψοί, το μωράκι γεννήθηκε μαύρο! Μετά τη γέννα ο νεαρός άντρας ζήτησε από τη γυναίκα του εξηγήσεις. "Δεν είμαι ρατσιστής, δε με ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός του, αλλά με έχεις απατήσει;".
Εκείνη του απάντησε: "Δεν σε έχω απατήσει, στο υπόσχομαι. Πίνεις τελευταία συνέχεια καφέδες, μέρα και νύχτα, αυτός είναι ο λόγος."
www.pronews.gr/kosmos/755935_leyki-gynaika-eipe-sto-syzygo-tis-oti-paidi-toys-vgike-mayro-giati-epine-polloys]pronews.gr[/url]
Μία νεαρή λευκή γυναίκα, 24 ετών, γέννησε ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι βάρους 4,2 κιλών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαλένθια.
Το πρόβλημα, ωστόσο, ήταν πως παρότι ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγός της ήταν μελαμψοί, το μωράκι γεννήθηκε μαύρο! Μετά τη γέννα ο νεαρός άντρας ζήτησε από τη γυναίκα του εξηγήσεις. "Δεν είμαι ρατσιστής, δε με ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός του, αλλά με έχεις απατήσει;".
Εκείνη του απάντησε: "Δεν σε έχω απατήσει, στο υπόσχομαι. Πίνεις τελευταία συνέχεια καφέδες, μέρα και νύχτα, αυτός είναι ο λόγος."
www.pronews.gr/kosmos/755935_leyki-gynaika-eipe-sto-syzygo-tis-oti-paidi-toys-vgike-mayro-giati-epine-polloys]pronews.gr[/url]