Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο (vid)

Ο καθηγητής απάντησε σε ανάλογο ύφος, με αποτέλεσμα να επέμβει ο αδελφός της μαθήτριας και να πλακωθούν στο ξύλο.

Το ξύλο της αρκούδας έπεσε πριν από λίγες μέρες σε Λύκειο της Πάτρας, σε ένα επεισόδιο άνευ προηγουμένου που είχε ως πρωταγωνιστές έναν γυμναστή, μια μαθήτρια και τον αδελφό της και θεατές άλλους μαθητές που έμειναν σύξυλοι να παρακολουθούν την σκηνή.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το dete.gr όταν η μαθήτρια αντέδρασε με άσχημο τρόπο σε μια παρατήρηση που της έκανε ο γυμναστής, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Μην μάς σκοτίζεις τα α……!». Το αίμα ανέβηκε στο κεφάλι του γυμναστή και έγινε κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Αλλά και αυτός  δεν πήγε πίσω, καθώς απάντησε σε ανάλογο και άκρως ανάρμοστο ύφος για εκπαιδευτικό: «Ποια α…..; Αυτά που βάζεις στο στόμα σου;». Όμως, για κακή του τύχη, ο αδελφός και συμμαθητής της κοπέλας άκουσε την απάντηση του γυμναστή και αντέδρασε αστραπιαία. «Τι είπες ρε μ….;» φώναξε και όρμησε προς το μέρος του, αρχίζοντας να τον ξυλοκοπά ανελέητα.

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές άρχισαν να πέφτουν σύννεφο μπρος στα μάτια των έκπληκτων παρατηρητών που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν και δεν είχαν φανταστεί ότι μια απλή διαμάχη θα μπορούσε να  έχει αυτή την εξέλιξη.
Καμιά δεκαριά (!) μαθητές έσπευσαν να παρέμβουν, προσπαθώντας να χωρίσουν τους δύο άνδρες. Είδαν κι έπαθαν μέχρι να τραβήξουν  τον γυμναστή από τα χέρια του έξαλλου αδελφού, ο οποίος ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο για να τού παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η δεύτερη πράξη του απίστευτου καυγά αναμένεται να γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο γυμναστής φέρεται να μήνυσε τον επιτιθέμενο αδελφό.

Όπως ήταν επόμενο, το επεισόδιο ξέφυγε από τα όρια της κοινότητας του σχολείου, καθώς οι διηγήσεις όσων ήταν μπροστά στα όσα συνέβησαν, εξακολουθούν να δίνουν και να παίρνουν μιας και δεν είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα να βρίσκεσαι μπροστά σε μια τέτοια σκηνή σε ένα σχολείο.

 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.505
Like
21.867
Πόντοι
5.006

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (12/2) στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 46χρονος ισοβίτης Θεόφιλος Σεχίδης.

Γνωστός και ως «μακελάρης της Θάσου», είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τις δολοφονίες και τον τεμαχισμό ολόκληρης της οικογένειας του, διότι πίστευε πως εκείνοι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του με σκοπό να τον σκοτώσουν. Οι φόνοι διεπράχθησαν στις 19 και 20 Μαΐου του 1996 στην Θάσο, όταν ο Σεχίδης ήταν 24 χρονών.

Ο Σεχίδης δικάστηκε στις 20 Ιουνίου του 1997 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας. Νωρίτερα, είχε δηλώσει στην Αστυνομία ότι διέπραξε τους φόνους σε άμυνα και όντας θύμα οικογενειακής συνωμοσίας, «εξαιτίας του ψυχολογικό πολέμου που του έκαναν», επειδή ήξερε ότι ήταν «παιδί άλλης μάνας» και δεν του έλεγαν την αλήθεια.

Καταδικάστηκε σε πέντε φορές ισόβια. Μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού. Αν και είχε κατέθεσει αίτηση αποφυλάκισης από το 2016, αυτή δεν έγινε δεκτή από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
 
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Μηνύματα
10.256
Κριτικές
7
Like
14.029
Πόντοι
3.936

Η κοροϊδία των αδερφών Αγγελόπουλων προς τους παίκτες και η οργή του αρχηγού του Ολυμπιακού προκαλούν σοβαρότατες αναταράξεις στις τάξεις της ερυθρόλευκης ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενημερώνοντας τους συμπαίκτες του πριν από το ματς με την Χίμκι για την απόφασή του να μην αγωνιστεί κόντρα στους Ρώσους.


Έλα Τάκη....Γιώργος από Φάληρο.
 

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Μηνύματα
992
Κριτικές
2
Like
3.192
Πόντοι
726
Σλοβενία: Βουλευτής παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα... σάντουιτς

Βουλευτής του κοινοβουλίου της Σλοβενίας παραιτήθηκε μετά την κλοπή ενός σάντουιτς από κατάστημα στην Λιουμπλιάνα, οι υπάλληλοι του οποίου δεν του έδιναν καμία σημασία για αρκετή ώρα.

Ο Ντάρι Κράισιτς δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ενοχλήθηκε γιατί οι υπάλληλοι «φερόντουσαν σαν να μην υπάρχει» και αποφάσισε να τσεκάρει την ασφάλεια του σουπερμάρκετ φεύγοντας με το σάντουιτς, όπως αναφέρει το BBC.

Η κλοπή του πέρασε απαρατήρητη, αλλά ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος List of Marjan Sarec (Λίστα του Μάριαν Σάρετς, LMS) επέμεινε ότι επέστρεψε στο κατάστημα, πλήρωσε και ζήτησε και συγγνώμη, λέγοντας ότι λυπάται για το «κοινωνικό πείραμα» που έκανε.

Η παραδοχή του έγινε αρχικά γνωστή όταν ο 54χρονος βουλευτής διηγήθηκε την εμπειρία του σε συναδέλφους του στο κοινοβούλιο στη διάρκεια συνόδου επιτροπής την Τετάρτη.
«Πρέπει να στεκόμουν τρία λεπτά στο ταμείο», συμπλήρωσε αργότερα σε δηλώσεις που έκανε στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο POP.


Τρεις υπάλληλοι του σουπερμάρκετ δεν παρατήρησαν ότι ο Κράισιτς περίμενε στο ταμείο ενώ αυτοί μιλούσαν μεταξύ τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο πρώην καθηγητής να μπει στον πειρασμό να ελέγξει την προσοχή τους.

«Κανένας δεν με ακολούθησε, κανένας δεν φώναξε», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η υπερβολική εξάρτηση από τις κάμερες ασφαλείας κάνει μερικές φορές το προσωπικό να «παραβλέπει» κάποια πράγματα.

Οι συνάδελφοί του στο κοινοβούλιο αρχικά γέλασαν με την ιστορία του, όμως την Πέμπτη, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του LMS, ο Μπράνε Γκολούμποβιτς, καταδίκασε την πράξη του βουλευτή την οποία χαρακτήρισε «απαράδεκτη».

«Ανέλαβε τις ευθύνες του γι' αυτό και παραιτήθηκε με δική του πρωτοβουλία», πρόσθεσε ο Γκολούμποβιτς, «ευθυγραμμιζόμενος με τα υψηλά ηθικά πρότυπα του LMS».

Πηγή: Σλοβενία: Βουλευτής παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα... σάντουιτς | iefimerida.gr
 

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.007
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Βίντεο: Θα με σκίσουν στη φυλακή, είπε η δασκάλα που συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με μαθητή της

Παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της ακόμα και μέσα στην τάξη - Στην δημοσιότητα το βίντεο με το υλικό από την σύλληψή της και την πρώτη της ανάκριση από τους αστυνομικούς

 

Συνημμένα

  • daskala-sex-anilikos.jpg
    daskala-sex-anilikos.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 21

THEbeast

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Μηνύματα
37
Κριτικές
9
Like
472
Πόντοι
280
όταν πεινάει κάποιος τρώει τα πάντα
 

THEbeast

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Μηνύματα
37
Κριτικές
9
Like
472
Πόντοι
280
και αυτό το εχει αποδείξει η επιστήμη
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
Καλό αλλά σε Smart TV πως γίνεται;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom