Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.417
- Πόντοι
- 12.756
Τύπε @myrwnas....γιατί κιτρίνισες...; ...alex71...δε νομίζω να έβαλες το χεράκι σου.... :S
το βαλε ο μουνης
Τύπε @myrwnas....γιατί κιτρίνισες...; ...alex71...δε νομίζω να έβαλες το χεράκι σου.... :S
το βαλε ο μουνης
Γουστάρουμε φιδέμπορα @myrwnas...
Η ίδια στην κατάθεσή της είπε πώς της έκλεψαν χρήματα-περίπου 800 ευρώ- κοσμήματα αλλά και το πιο εντυπωσιακό; Έξι στριγκάκια…
μαλακιες για να προμοταρουν το αλβανικο ξεκωλακι την ξερω καλα τη συγκεκριμενηΕικόνες σοκ από τη Σήμανση: Έκλεψαν εστεμμένη μοντέλα. Της πήραν μέχρι και στριγκ
Όλα συνέβησαν την Τετάρτη που μας πέρασε σε πολύ γνωστό δρόμο την Καλλιθέα. Οι διαρρήκτες αναρριχήθηκαν από δέντρο στον πρώτο όροφο και έκαναν ρημαδιό το σπίτι της εστεμμένης Ιωάννας Κιοσέ.
Η εικοσάχρονη μοντέλα εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι. Ευτυχώς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ομάδα διαρρηκτών που δεν σηκώνει απλά τιμαλφή αλλά όπου χρειαστεί γίνεται και βίαιη.
Η Ιωάννα επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο βρήκε το σπίτι της στην κατάσταση που βλέπετε.
Η ίδια στην κατάθεσή της είπε πώς της έκλεψαν χρήματα-περίπου 800 ευρώ- κοσμήματα αλλά και το πιο εντυπωσιακό; Έξι στριγκάκια…
Να λεει παλι καλα που δεν ηταν σπιτι γιατι εκτος απο τα στρινγκ θα της περναν και το κωλαντερο φευγωντας
Μπορει να εχει ξεχωριστο στριγκακι για καθε μερα ...Δεν πρέπει να είχε πολλά...... για να ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ της έκλεψαν!
Εικόνες σοκ από τη Σήμανση: Έκλεψαν εστεμμένη μοντέλα. Της πήραν μέχρι και στριγκ
Να πηδήξει εν είδει κατάδυσης ή τπτ αλλο???Τρελή αδρεναλίνη να πηδήξεις εκεί μέσα.
ηταν εστεμενη γιαυτοΕικόνες σοκ από τη Σήμανση: Έκλεψαν εστεμμένη μοντέλα. Της πήραν μέχρι και στριγκ
Όλα συνέβησαν την Τετάρτη που μας πέρασε σε πολύ γνωστό δρόμο την Καλλιθέα. Οι διαρρήκτες αναρριχήθηκαν από δέντρο στον πρώτο όροφο και έκαναν ρημαδιό το σπίτι της εστεμμένης Ιωάννας Κιοσέ.
Η εικοσάχρονη μοντέλα εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι. Ευτυχώς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ομάδα διαρρηκτών που δεν σηκώνει απλά τιμαλφή αλλά όπου χρειαστεί γίνεται και βίαιη.
Η Ιωάννα επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο βρήκε το σπίτι της στην κατάσταση που βλέπετε.
Να λεει παλι καλα που δεν ηταν σπιτι γιατι εκτος απο τα στρινγκ θα της περναν και το κωλαντερο φευγωντας
Οχι μαρή ,να πηδήξεις /να κάνεις βουτιά θανάτου εννοώ(με σχοινί εννοείται )Να πηδήξει εν είδει κατάδυσης ή τπτ αλλο???
[size=20pt]Η βαθύτερη σπηλιά στον κόσμο![/size]
Το σπήλαιο της Krubera Σπήλαιο (ή σπήλαιο Voronya) είναι το βαθύτερο γνωστό σπήλαιο στη Γη,..
Κρίμα κ είχα αρχίσει να φαντασιώνομαι διάφορα....Οχι μαρή ,να πηδήξεις /να κάνεις βουτιά θανάτου εννοώ(με σχοινί εννοείται )
Αν πηδηξεις εκει μεσα, στην προσγειωση θα σκασουν τα βυζια σου.Τρελή αδρεναλίνη να πηδήξεις εκεί μέσα.
σαν το λιλα κ η γκόμενα??Αυτό το σπήλαιο μου θυμίζει μια πρώην γκόμενα μου.... :S