Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 924K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω παλι εκφραζω μια απορια..πως γινεται ενας δικηγορος ναναι 18 ωρες το 24ωρο στο διαδικτυο? εγω λογιστης ειμαι και μονο το βραδυ ξεκλεβω καποιες ωρες να μπω εδω..τεσπα αργοσχολοι υπαρχουν σ ολα τα επαγγελματα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εγω παλι εκφραζω μια απορια..πως γινεται ενας δικηγορος ναναι 18 ωρες το 24ωρο στο διαδικτυο? εγω λογιστης ειμαι και μονο το βραδυ ξεκλεβω καποιες ωρες να μπω εδω..τεσπα αργοσχολοι υπαρχουν σ ολα τα επαγγελματα..
θα ναι πλουσιος και ξυνει τα αρχιδια του κιαυτος ολη μερα.

Επισκέπτης
θα ναι πλουσιος και ξυνει τα αρχιδια του κιαυτος ολη μερα.
πλουσιος απο μονος του αποκλειετε να εγινε..δεν τον κοβω για τοσο ικανο..απο τους γονεις θα τα βρηκε ολα..και πρεπει ναναι και μεγαλος..και φυσικα ανυπαντρος και χωρις παιδια..επιτυχημενος τυπος δηλαδη! :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
πλουσιος απο μονος του αποκλειετε να εγινε..δεν τον κοβω για τοσο ικανο..απο τους γονεις θα τα βρηκε ολα..και πρεπει ναναι και μεγαλος..και φυσικα ανυπαντρος και χωρις παιδια..επιτυχημενος τυπος δηλαδη! :grin:
Πω πω μεσα σε όλα επεσες!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πού τις ειδες τις 18 ωρες? Δυο-τρεις ωρες το βραδυ κι άλλη μια το απόγευμα, το πολύ.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Εχω και εγω μιαν απορια ρε Μυρων..Εσυ κοτζαμ λογιστης και να πηγαινεις στα Νετκαφε τα βραδια για να μπαινεις ιντερνετ,μαζι με τη πιτσιρικαρια, και τα ινδοπακιστανα.....??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ο Αλεξ ειναι αυτοδημιουργητος,παντρεμενος με παιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom