apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εξαλλου δεν το πιστεψα και ποτέ ότι υπαρχει.
Εξαλλου δεν το πιστεψα και ποτέ ότι υπαρχει.
καλυτερα! ειμαι παναθας μεχρι κοκκαλο!
Βαζελος είσαι απολυτε?Με στεναχωρείς!
για το τιποτα το θεωρεις αυτο που εγινε στηνν Σαλονικη? να υποθεσω δεν εισαι πατερας!Σταματα να ανοίγεις θεματα για το τιποτα, γιατι σε βλεπω με πρασινακι πολύ συντομα.
αμα θελουν οι admin κοβουν το θεμα..τον Alex ποιος τον εβαλε διαχειριστη εδω μεσα?.ρε κατι τυποι που υπαρχουν..θα τον ρουφιανεψεις τυπε?
οπως τον τυπο wilm? :S
θα ναι πλουσιος και ξυνει τα αρχιδια του κιαυτος ολη μερα.εγω παλι εκφραζω μια απορια..πως γινεται ενας δικηγορος ναναι 18 ωρες το 24ωρο στο διαδικτυο? εγω λογιστης ειμαι και μονο το βραδυ ξεκλεβω καποιες ωρες να μπω εδω..τεσπα αργοσχολοι υπαρχουν σ ολα τα επαγγελματα..
πλουσιος απο μονος του αποκλειετε να εγινε..δεν τον κοβω για τοσο ικανο..απο τους γονεις θα τα βρηκε ολα..και πρεπει ναναι και μεγαλος..και φυσικα ανυπαντρος και χωρις παιδια..επιτυχημενος τυπος δηλαδη!θα ναι πλουσιος και ξυνει τα αρχιδια του κιαυτος ολη μερα.
Εγω δεν ρουφιανεψα κανεναν. Εκεινος μου εβρισε το σπιτι και τον μιουταρανε.θα τον ρουφιανεψεις τυπε?
οπως τον τυπο wilm? :S
Πω πω μεσα σε όλα επεσες!!!!πλουσιος απο μονος του αποκλειετε να εγινε..δεν τον κοβω για τοσο ικανο..απο τους γονεις θα τα βρηκε ολα..και πρεπει ναναι και μεγαλος..και φυσικα ανυπαντρος και χωρις παιδια..επιτυχημενος τυπος δηλαδη!
κανει τσαμπουκαδες τυπε ;)αμα θελουν οι admin κοβουν το θεμα..τον Alex ποιος τον εβαλε διαχειριστη εδω μεσα?.ρε κατι τυποι που υπαρχουν..
Πού τις ειδες τις 18 ωρες? Δυο-τρεις ωρες το βραδυ κι άλλη μια το απόγευμα, το πολύ.εγω παλι εκφραζω μια απορια..πως γινεται ενας δικηγορος ναναι 18 ωρες το 24ωρο στο διαδικτυο? εγω λογιστης ειμαι και μονο το βραδυ ξεκλεβω καποιες ωρες να μπω εδω..τεσπα αργοσχολοι υπαρχουν σ ολα τα επαγγελματα..
Alex εισαι ο μεγαλυτερος μαιντανος του σαιτ! σορρυ αλλα ειναι η αληθεια..ασε που το παιζεις και εξουσια...Εγω δεν ρουφιανεψα κανεναν. Εκεινος μου εβρισε το σπιτι και τον μιουταρανε.
ηταν η κακια στιγμη τυπεΕγω δεν ρουφιανεψα κανεναν. Εκεινος μου εβρισε το σπιτι και τον μιουταρανε.
Ωραια και τι θελεις τωρα?Alex εισαι ο μεγαλυτερος μαιντανος του σαιτ! σορρυ αλλα ειναι η αληθεια..ασε που το παιζεις και εξουσια...
μολις ανεβασω κατι βιντεακια και φωτο που ετοιμαζω θα του κοπει ο τσαμπουκας!κανει τσαμπουκαδες τυπε ;)
ο Αλεξ ειναι αυτοδημιουργητος,παντρεμενος με παιδια.πλουσιος απο μονος του αποκλειετε να εγινε..δεν τον κοβω για τοσο ικανο..απο τους γονεις θα τα βρηκε ολα..και πρεπει ναναι και μεγαλος..και φυσικα ανυπαντρος και χωρις παιδια..επιτυχημενος τυπος δηλαδη!
Ασε το τρολλαρισμα. Εισαι αρκετα εξυπνος για να αντιληφθείς ότι δεν εχω δωσει κανεναν.ηταν η κακια στιγμη τυπε
επρεπε να τον δωσεις δηλαδη? :S
Χωρις παιδια.ο Αλεξ ειναι αυτοδημιουργητος,παντρεμενος με παιδια.