5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΚΑΖΗ
Τη βλέπεις στην τηλεόραση, την ακούς και στο ραδιόφωνο. Μάθε τώρα πως θα πιάσεις και τις συχνότητες της προσωπικότητάς της
http://[URL unfurl="true"]www.menshealth.gr/sites/default/files/styles/article-pages-main-image/public/field/image/kazi.jpg?itok=K6XhkJ0K[/img[/URL]]
Η Κάζη είναι παρουσιάστρια στην εκπομπή Everyday Girls του MTV (προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 20.30). Επίσης, θα την ακούσεις μαζί με τον Γιώργο Βαγιάτα κάθε πρωί από τις 7.00-10.00 στη συχνότητα του Music 89.2. Ανάμεσα σε όλα αυτά τρέχει και το δικό της wedding portal το yes-I-do.gr.
Αν Είσαι Αντρας, Κάνε το Σωστά
Μου αρέσει ο άντρας που θα με κάνει να αισθανθώ γυναίκα και, πίστεψέ με, είναι εξαιρετικά σπάνιο. Θέλω να ξέρει γιατί είναι μαζί μου, να με στηρίζει, να με προσέχει και πάνω απ’ όλα να με θέλει ως γυναίκα, να μου το λέει και να μου το δείχνει συνεχώς. Επίσης, το χαρακτηριστικό που με γοητεύει πάνω σ’ έναν άντρα είναι η αυτοπεποίθηση. Θέλω να είναι δίπλα μου και να μπορώ να στηριχτώ πάνω του. Δεν μπορώ τα ζευγάρια που η κοπέλα είναι λαμπερή, ομιλητική κι έχει δίπλα της έναν ήρεμο, βαρύ τύπο που δεν μιλάει πολύ. Μου αρέσει ο άντρας να έχει προσωπικότητα, ένταση, άποψη.
Η Μοναδική Κάζη
Αυτό που μπορεί να με ξενερώσει είναι να μη με κάνει να αισθάνομαι μοναδική. Πιστεύω πολύ στη σχέση των ανθρώπων κι αν ο ένας δεν είναι αφιερωμένος στον άλλον, τότε καλύτερα να το αφήσουν. Δεν μπορώ άλλο τα ζευγάρια που είναι μαζί για να είναι. Καλή η παρέα, αλλά πρέπει να υπάρχει και πάθος.
Κράτα το Καλύτερο για την Αρχή
Μια γυναίκα μπορεί να μην ερωτεύεται με την πρώτη ματιά, αλλά η αρχική εντύπωση είναι αυτή που θα της κάνει το κλικ για να ερευνήσει το «θέμα». Πιστεύω στο πρώτο κλικ. Μετά έρχονται θέματα, όπως το timing των δύο ανθρώπων, η χημεία και το κατά πόσον τελικά θες να παλέψεις για να διεκδικήσεις κάτι. Πάντως, αν τελικά καταλήξεις με αυτήν την κοπέλα, είναι όμορφο να αναπολείς το feeling της πρώτης φοράς που τη συνάντησες.
Γοητεία με Αρωμα Μυρτώ
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα καλό στοιχείο του χαρακτήρα μου, αυτό που σίγουρα θα ήταν από τα πρώτα είναι η θετική διάθεση που έχω απέναντι στους ανθρώπους και τα πράγματα. Επίσης, μπορώ να σου πω ότι μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ πως αυτό είναι από τα πιο ερωτεύσιμα στοιχεία στο χαρακτήρα μιας κοπέλας.
Ζει την Εποχή της
Η απόλυτη καλοκαιρινή δραστηριότητα με το αγόρι μου είναι το περπάτημα στην παραλία - ξυπόλητοι, απόγευμα, μέχρι να πιάσει δροσιά, να θες φούτερ και να πρέπει να επιστρέψεις στο ξενοδοχείο, για να ετοιμαστείς για τη βραδινή έξοδο. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασέ το με την κοπέλα σου. Πάω στοίχημα ότι θα ξετρελαθεί.