Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ε πως να το πω...δεν είχαμε και πολύ στενή επαφήσαν το λιλα κ η γκόμενα??
Ε πως να το πω...δεν είχαμε και πολύ στενή επαφήσαν το λιλα κ η γκόμενα??
Τουλάχιστον βγήκες ζωντανόςΕ πως να το πω...δεν είχαμε και πολύ στενή επαφή
Ε δεν ήταν και δύσκολο..και ολόκληρος να έμπαινα εκεί μέσα αν στεκόταν όρθια θα έπεφτα κάτωΤουλάχιστον βγήκες ζωντανός
Δοκιμασες να βάλεις τπτ??Ε δεν ήταν και δύσκολο..και ολόκληρος να έμπαινα εκεί μέσα αν στεκόταν όρθια θα έπεφτα κάτω
Έμψυχο η άψυχο αντικείμενο?Δοκιμασες να βάλεις τπτ??
Δοκιμασες να βάλεις τπτ??
Αξιοσημειωτου μεγεθους πανταΈμψυχο η άψυχο αντικείμενο?
Λατρεία :-*Κάτι σαν κάβο για να δέσει από τις αμυγδαλές, ας πουμε;
Ότι και να έβαλα ένιωθα συνεχώς ότι κάτι λείπει...μπροστά στην απεραντοσύνη της...Αξιοσημειωτου μεγεθους παντα
Είμαστε βέβαιοι πάντως για τη δική της απεραντοσυνη??Ότι και να έβαλα ένιωθα συνεχώς ότι κάτι λείπει...μπροστά στην απεραντοσύνη της...
Υπονοείς ότι εγώ ήμουν λειψός???Είμαστε βέβαιοι πάντως για τη δική της απεραντοσυνη??
Ότι και να έβαλα ένιωθα συνεχώς ότι κάτι λείπει...μπροστά στην απεραντοσύνη της...
Δεν ξέρω εικασίες κάνωΥπονοείς ότι εγώ ήμουν λειψός???
Επ.Λατρεία :-*
Αν ήμουν πολύ μερακλής θα έβαζα piercing με ενσωματωμένη κάμερα στο τσουτσούνι!!Την επόμενη φορά να στείλετε πρώτα τηλεκατευθυνόμενο ρομποτάκι με κάμερα.
Αν ησουν πολυ μερακλης θα ειχες δοκιμασει αν μη τι αλλο φιστινγκ κ θα χες αποκτησει πιο ξεκαθαρη εικονα!!!Αν ήμουν πολύ μερακλής θα έβαζα piercing με ενσωματωμένη κάμερα στο τσουτσούνι!!
Μωράκι μου :-* :-* :-*
Ροδακινακι μου :-* :-* :-*Μωράκι μου :-* :-* :-*
Αν ησουν πολυ μερακλης θα ειχες δοκιμασει αν μη τι αλλο φιστινγκ κ θα χες αποκτησει πιο ξεκαθαρη εικονα!!!