Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι και τρομπας ο τυπος, σορρυ που ειναι και φιλος σου...
Μου θυμιζεις καποιον κολλητο μου που επειδη η γκομενα του με εβλεπε να μην εχω σχεση απο τοτε που τα φτιαξανε, αυτος ηθελε να  υπερασπιστει τον..ανδρισμο μου, λεγοντας της οτι πηγαινω σε τανες, ο βλακας..
Του ειπα φυσικα οτι μετα απο αυτο, λογικα δε θα τον αφηνει να βγαινει με εμενα μην τον χαλασω, αλλα οταν με γνωρισε καλυτερα η τυπισσα που τωρα ειναι και γυναικα του, με εκτιμησε παρα πολυ, μου εχει απολυτη εμπιστοσυνη και βγαινουμε με τον φιλο κανονικα και σπιτι τους παω, βεβαια δεν τον εχω παει ποτε σε τανες και ουτε προκειται, αλλα και ο ιδιος δε γουσταρει, ετσι ειναι ο χαρακτηρας του
Φυσικα αλλοι 2 φιλοι που φυσικα δεν εχουν πει τιποτα στις γυναικες τους για μενα και οι οποιες ειχαν ορκιστει να με παντρεψουν με φιλες και ξαδερφες τους και εχουν φαει τρελο ακυρο :grin: :rockon:, με συμβουλευονται ευλαβικα οταν ειναι να πανε στις τανες, ετσι για να ξεμπουκωσουν... :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πως θα το χωριζε τυπε, σου ειπαν?
Σε μπρος και πισω, ή σε δεξι και αριστερο μερος??? :2funny: :2funny: :2funny:

Τη φάση μου την έλεγαν κι είχα κλάσει στα γέλια.!

Ειχε ανέβει ο τύπος πάνω στην οροφή του τζιπ με το αλυσοπρίονο να δουλεύει κι ήταν έτοιμος να το κόψει στη μέση από τα νεύρα του!

Την έστειλε να του κάνει εξουσιοδότηση σε ΚΕΠ για να μεταβιβάσει το αυτοκίνητο στο όνομά του και μετά κατέβηκε από το τζιπ.

:2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Τη φάση μου την έλεγαν κι είχα κλάσει στα γέλια.!

Ειχε ανέβει ο τύπος πάνω στην οροφή του τζιπ με το αλυσοπρίονο να δουλεύει κι ήταν έτοιμος να το κόψει στη μέση από τα νεύρα του!

Την έστειλε να του κάνει εξουσιοδότηση σε ΚΕΠ για να μεταβιβάσει το αυτοκίνητο στο όνομά του και μετά κατέβηκε από το τζιπ.

:2funny: :2funny: :2funny:Και ποσα ακομα τετοια σκηνικα εχουν να γινουν στην Cult ελλαδιτσα.... :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εχει πεσει ξεφτιλικι στο αντρικο φυλο στην Ελλαδα τελος :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
στον δικο μου κυκλο δεν εχει χωρισει κανεις ακομα :grin: αλλα σε 3 φιλους οι καριες τους δεν δουλευουν εδω και καμμια πενταετια για να μεγαλωσουν τα παιδια λενε.Φυσικα τωρα με τον γιγαντα τομσεν εχει πεσει τσεκουρι και εχουν παρει πισω στο σπιτι πεθερικα και γονεις για τις συνταξεις.Αυτες ομως δεν δουλευουν και εννοειται γιατι δεν θελουν.Ημαρτον

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
μιας και μιλατε για γαμους κλπ, να σας πω και εγω  τι  μου κανει εντυπωση εμενα ? που ολοι οι ελληνες οταν παντρευονται παιρνουν παντα το καλυτερο κοριτσι, οποιον και να ρωτησεις το καλυτερο κοριτσι παιρνει ο ελληνας την πιο σωστη την πιο σεμνη την πιο καταλληλη για σπιτι .....τη συνεχεια την περιγραφετε εσεις...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
στον δικο μου κυκλο δεν εχει χωρισει κανεις ακομα :grin: αλλα σε 3 φιλους οι καριες τους δεν δουλευουν εδω και καμμια πενταετια για να μεγαλωσουν τα παιδια λενε.Φυσικα τωρα με τον γιγαντα τομσεν εχει πεσει τσεκουρι και εχουν παρει πισω στο σπιτι πεθερικα και γονεις για τις συνταξεις.Αυτες ομως δεν δουλευουν και εννοειται γιατι δεν θελουν.Ημαρτον
Ο Τομσεν, τους παντρεψε με και με τα Πεθερικα τους φιλους σου, ετσι? :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
για την φουκαριαρα την συνταξη λεμε :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μιας και μιλατε για γαμους κλπ, να σας πω και εγω  τι  μου κανει εντυπωση εμενα ? που ολοι οι ελληνες οταν παντρευονται παιρνουν παντα το καλυτερο κοριτσι, οποιον και να ρωτησεις το καλυτερο κοριτσι παιρνει ο ελληνας την πιο σωστη την πιο σεμνη την πιο καταλληλη για σπιτι .....τη συνεχεια την περιγραφετε εσεις...
Οπως λενε οι καλοθελητες πριν τις εκλογες, "εχω ενα καλο παιδι να ψηφισεις, πρεπει να το ψηφισουμε να το βγαλουμε βουλευτη!!!"
Απαντηση δικη μου: Μα ολα, καλα παιδια ηταν και τα ψηφιζατε τοσα χρονια, τοτε γιατι παμε κατα διαολου???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
για την φουκαριαρα την συνταξη λεμε :grin:
Και φυσικα την διαθεση για σεξ, του καρμοπιρη του αντρα θα προσθετα και εγω, που ειναι πεσμενη μετα απο χρονια γαμου, αν μπαστακωθουν και τα πεθερικα στο σπιτι, μονο τα μπουρδελακια μπορουν να την ανορθωσουν, ειδατε που το φερνω απο εδω, το φερνω απο εκει, για να μην ειμαστε off-topic...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Οπως λενε οι καλοθελητες πριν τις εκλογες, "εχω ενα καλο παιδι να ψηφισεις, πρεπει να το ψηφισουμε να το βγαλουμε βουλευτη!!!"
Απαντηση δικη μου: Μα ολα, καλα παιδια ηταν και τα ψηφιζατε τοσα χρονια, τοτε γιατι παμε κατα διαολου???

πριν δυο χρονια ενας γνωστος μου παντρευτηκε μια κοπελα που δεν ξερω καποιον που να μην την ειχε παρει απο κωλο,στο facebook σε ολες τις φωτο φαινοταν το βρακι της , παρολα αυτα ακουγα να λενε το καλυτερο κοριτσι μας παιρνεις οι συγγενεις της  :jerking:  :jerking:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
για αυτο παταω τα 40 και ειμαι ανυπαντρος :cheesy:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
πριν δυο χρονια ενας γνωστος μου παντρευτηκε μια κοπελα που δεν ξερω καποιον που να μην την ειχε παρει απο κωλο,στο facebook σε ολες τις φωτο φαινοταν το βρακι της , παρολα αυτα ακουγα να λενε το καλυτερο κοριτσι μας παιρνεις οι συγγενεις της  :jerking:  :jerking:

Επισκέπτης
πριν δυο χρονια ενας γνωστος μου παντρευτηκε μια κοπελα που δεν ξερω καποιον που να μην την ειχε παρει απο κωλο,στο facebook σε ολες τις φωτο φαινοταν το βρακι της , παρολα αυτα ακουγα να λενε το καλυτερο κοριτσι μας παιρνεις οι συγγενεις της  :jerking:  :jerking:

το αστείο σ αυτές τις περιπτώσεις είναι όταν ο γαμπρός είναι ψιλοάγνωστος πχ από άλλη πόλη, κλπ και μάλλον δεν ξέρει τι παίζεται...

εκεί σε ποιάνει το δίλλημμα λες να μιλήσω η να μη μιλήσω;  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
το αστείο σ αυτές τις περιπτώσεις είναι όταν ο γαμπρός είναι ψιλοάγνωστος πχ από άλλη πόλη, κλπ και μάλλον δεν ξέρει τι παίζεται...

εκεί σε ποιάνει το δίλλημμα λες να μιλήσω η να μη μιλήσω;  :grin:
τουμπεκιαζεσαι γιατι θα βγεις και χρεωμενος.Ξερω τι σου λεω

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αυτά είναι τα καλύτερα κορίτσια τύπε...

Ξέρουν να δίνουν κώλο να σπάει ο πάγος που λέει κι ο Γκουσγκούνης..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom