Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αν του βαλεις μια περουκα του μαστορα, πιο πολυ μετραει απο δαυτη...

σιγουρα

natasa-theodoridou2.jpg

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
που να ξερουν οτι ο "ελληνας" πηγε εκει για να τους γδαρει το τομαρι;  :grin:
Μπα τους αρεσει κιολας, οπως παλια γδερναμε τους ξενους για μια χωριατικη και ενα σουβλακι, ενω τωρα εχουν ξυπνησει, οι δικοι μας ομως, ακομα κοιμουουουνται....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
newego_LARGE_t_1401_105871381_type12364.jpg

κοριτσακι μου εαν μας διαβαζεις, πηγαινε στον φουστανο να σε κανει ζιζελ..

δες πως εκανε τον θυληκο γκμοχ

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
18,000 για 2 ωρες ρε μαλακα η γυναικα ΣΑΓΟΝΙ

την πηρε ο αλλος και απο καρικατουρα μικυ μαους της εδωσε γυναικεια οψη...

9000/ωρα

150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠΤΟ

πηγαιντε να τους πετατε γαρυφαλλα ραγιαδες

Γαμησέ τα φίλε.

Αναγκάστηκα κάποτε να πάω στα μπουζούκια λόγω υποχρέωσης.

Πέθανα μέχρι να τελειώσει το μαρτύριο!

1. Καπνίλα... ! Ειμαι και αντικαπνιστής, είχα και μία καριόλα απέναντι στο τραπέζι που φύσαγε τον καπνό του τσιγάρου της πάνω μου...
2. Τα καθίσματα δεν είναι για να καθίσει άνθρωπος 1.85... Κολλητά κιόλας το ένα με το άλλο για να κερδίσουν χώρο, στριμωξίδι...
3. Παραγγείλανε μπουκάλια ουίσκι... Ζήτησα φυσικό χυμό πορτοκάλι, επειδη δεν πίνω καθόλου, μου είπαν δεν σερβίρουν τέτοια πράγματα... :jerking:
4. Εβγαλε ο κώλος μου μπιμπίκια μέχρι να τελειώσει το καθιστό πρόγραμμα...! Όταν ήρθε η ωρα να χορέψουμε εμείς οι πληβείοι, δεν μπορούσες να χορέψεις από την πολυκοσμία...! Χωρια που κάποιου βρωμάγαν οι μασχάλες πάνω στην πιστα κι ήμουν έτοιμος να ξεράσω
5. Αρχίσανε να πετάνε γαρύφαλλα ! Χαλάσανε 600 ευρώ στα γαρύφαλλα.... Μου φέρανε κι εμενα να πετάξω, λέω τι είναι αυτά; Να πετάξω λουλούδια στον τραγουδιστή;
Αυτός να μου πετάξει... που δίνω εναν σκασμό λεφτά να πάω να τον ακούσω. Αει σιχτιρ... τα δωσα πίσω στη λουλουδού και της είπα " σε μένα κούκλα μου δεν θα φέρνεις να πετάξω λουλούδια, δεν πληρώνω για τέτοιες μαλακίες"... τα πήρε και πήρε τον πούλο, ούτε με ξαναενόχλησε...
6. Στο τέλος που ήρθε ο λογαριασμός ψάχνονταν όλοι να βρούνε λεφτά να πληρώσουν τα ποτά τους. Ευτυχώς που παράγγειλα ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο δεν το ήπια κιόλας (το ήπιαν οι άλλοι) το πλήρωσα ( δεν μπορούσαν να μου πουν και τίποτα επειδή είχα διαχωρίσει τη θέση μου λέγοντας  πως δεν πίνω ουίσκι)...

Ούτε που ξαναπάτησα στα μπουζούκια... Αυτό δεν είναι διασκέδαση... αυτό είναι μαρτύριο ρε μάγκες...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τι,τυπε δεν τα ξερεις αυτα;τυπε αυτα ειναι ιστορικα στοιχεια  :dancing:
Αξιος, το θεμα ειναι οτι αν μας διαβαζε η τυπισσα, θα εβαζε τα γελια, καθοτι ενω την θαβουμε και φτυνουμε χολη, αυτη συνεχιζει να διαγει πλουσιο βιο και μαλλον θα συνεχιζει...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Γαμησέ τα φίλε.

1. Καπνίλα... ! Ειμαι και αντικαπνιστής, είχα και μία καριόλα απέναντι στο τραπέζι που φύσαγε τον καπνό του τσιγάρου της πάνω μου...
2. Τα καθίσματα δεν είναι για να καθίσει άνθρωπος 1.85... Κολλητά κιόλας το ένα με το άλλο για να κερδίσουν χώρο, στριμωξίδι...
3. Παραγγείλανε μπουκάλια ουίσκι... Ζήτησα φυσικό χυμό πορτοκάλι, επειδη δεν πίνω καθόλου, μου είπαν δεν σερβίρουν τέτοια πράγματα... :jerking:
4. Εβγαλε ο κώλος μου μπιμπίκια μέχρι να τελειώσει το καθιστό πρόγραμμα...! Όταν ήρθε η ωρα να χορέψουμε εμείς οι πληβείοι, δεν μπορούσες να χορέψεις από την πολυκοσμία...! Χωρια που κάποιου βρωμάγαν οι μασχάλες πάνω στην πιστα κι ήμουν έτοιμος να ξεράσω
5. Αρχίσανε να πετάνε γαρύφαλλα ! Χαλάσανε 600 ευρώ στα γαρύφαλλα.... Μου φέρανε κι εμενα να πετάξω, λέω τι είναι αυτά; Να πετάξω λουλούδια στον τραγουδιστή;
Αυτός να μου πετάξει... που δίνω εναν σκασμό λεφτά να πάω να τον ακούσω. Αει σιχτιρ... τα δωσα πίσω στη λουλουδού και της είπα " σε μένα κούκλα μου δεν θα φέρνεις να πετάξω λουλούδια, δεν πληρώνω για τέτοιες μαλακίες"... τα πήρε και πήρε τον πούλο, ούτε με ξαναενόχλησε...
6. Στο τέλος που ήρθε ο λογαριασμός ψάχνονταν όλοι να βρούνε λεφτά να πληρώσουν τα ποτά τους. Ευτυχώς που παράγγειλα ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο δεν το ήπια κιόλας (το ήπιαν οι άλλοι) το πλήρωσα ( δεν μπορούσαν να μου πουν και τίποτα επειδή είχα διαχωρίσει τη θέση μου λέγοντας  πως δεν πίνω ουίσκι)...

Ούτε που ξαναπάτησα στα μπουζούκια... Αυτό δεν είναι διασκέδαση... αυτό είναι μαρτύριο ρε μάγκες...
τα βηματα 1, 2, 3 τα εχω κανει μολις 2 φορες στη ζωη μου, ευτυχως δεν τα εκανα, εισαι ηρωας που τα αντεξες, οπως και αν τα αντεξες...
Αντιστεκομαι σθεναροτατα σε αυτες τις αηδιες...

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Αξιος, το θεμα ειναι οτι αν μας διαβαζε η τυπισσα, θα εβαζε τα γελια, καθοτι ενω την θαβουμε και φτυνουμε χολη, αυτη συνεχιζει να διαγει πλουσιο βιο και μαλλον θα συνεχιζει...

τυπε μην εισαι σιγουρος.εχει αρχισει μια κινηση να προωθηθει  πολυ το hip hop,η dance και η house σε παγκοσμιο επιπεδο,και φυσικα ΚΑΙ εδω.ισως να το εχεις παρατηρησει τα 3-4 τελευταια χρονια εαν βλεπεις μουσικα καναλια.συντομα ολοι αυτοι οι ξεπερασμενοι βλαχοι λιγουρηδες δεινοσαυροι θα αποτελουν παρελθον.τουλαχιστον οι αλλοι κανουν κατι καινουριο.οι λαϊκοι την ειδαν πολυ ιστορια,και αυτο ειναι που θα τους φαει στο τελος  :dancing:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τυπε μην εισαι σιγουρος.εχει αρχισει μια κινηση να προωθηθει  πολυ το hip hop,η dance και η house σε παγκοσμιο επιπεδο,και φυσικα ΚΑΙ εδω.ισως να το εχεις παρατηρησει τα 3-4 τελευταια χρονια εαν βλεπεις μουσικα καναλια.συντομα ολοι αυτοι οι ξεπερασμενοι βλαχοι λιγουρηδες δεινοσαυροι θα αποτελουν παρελθον.τουλαχιστον οι αλλοι κανουν κατι καινουριο.οι λαϊκοι την ειδαν πολυ ιστορια,και αυτο ειναι που θα τους φαει στο τελος  :dancing:

εχουν τελειωσει τα μαγαζια αθηνα..οταν βλεπεις τον φραγκοφονια παριο να πηγαινει για αρπαχτες τρικαλα,καρδιτσα και λειβαδεια τοτε καταλαβαινεις την ξεραιλα..

οπως στην οικοδομη που η jp avax ασχολειτε πλεον με μεζονετες..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τα βηματα 1, 2, 3 τα εχω κανει μολις 2 φορες στη ζωη μου, ευτυχως δεν τα εκανα, εισαι ηρωας που τα αντεξες, οπως και αν τα αντεξες...
Αντιστεκομαι σθεναροτατα σε αυτες τις αηδιες...

Τελευταία φορά που πήγα στα μπουζούκια... πρέπει να ήταν στο FEVER που τραγουδούσε η Βίσση με τον Πάριο και με τους ΟΝΕ.

Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια πριν.

Είναι μία θύμηση που θέλω να ξεχάσω... ΣΟΚ!

:new_shocked:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μακαρι τυπε, στον αγυριστο ολοι αυτοι που κατουρησαν και εχεσαν πανω σε ο,τι ειχαν χτισει χρονια οι Χατζηδακηδες, Θεοδωρακηδες, Λοιζοι και παρα πολλοι αλλοι σπουδαιοι και πραγματικοι καλλιτεχνες...
Ειναι διαπιστωμενο επισης, οτι παντα της Οικονομικης καταρρευσης, προηγειται η πολιτιστικη...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
οταν οι μαλακες οι μαγαζατορες στην επαρχια δινουν 3000-5000 ευρω για παει στο μαγαζι τους ενα παρταλι τυπου αλεξανδρατου-μπαστα- για να κανει την dj η καμια τραγουδιαρα β εθνικης τυπου κολετσα-μπεζεντακου,λογικο ειναι να ζηταει η θεοδωριδου-παολα-βανδη-βισση 30000 χιλιαρικα.οι ιδιοι οι μαγαζοτορες τις κακομαθανε,γιατι στις καλες εποχες ειχανε τους τσομπανοβλαχους απο τα γυρω χωρια και αφηναν τα κοκκαλα τους μαζι μετα μπουκαλια και τα λουλουδια.
αν τους γραψουν στα αρχιδια τους οι μαγαζατορες θα πεσουν και τα νουμερα,αλλα φαινετε οτι μυαλο δεν βαζουν μερικοι,και γιαυτο ζηταει και τοσα λεφτα ο καθε τραγουδιστης.

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
  Γαμησέ τα φίλε.

6. Στο τέλος που ήρθε ο λογαριασμός ψάχνονταν όλοι να βρούνε λεφτά να πληρώσουν τα ποτά τους. Ευτυχώς που παράγγειλα ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο δεν το ήπια κιόλας (το ήπιαν οι άλλοι) το πλήρωσα ( δεν μπορούσαν να μου πουν και τίποτα επειδή είχα διαχωρίσει τη θέση μου λέγοντας  πως δεν πίνω ουίσκι)...

Ωραίος!

Πριν μια 5ετια με είχαν καλέσει κάτι φίλοι σε ένα "καλό" μαγαζί με φίρμες (εγώ δεν τους ήξερα,αλλά ήταν φίρμες λέγανε) και συνέβαιναν ακριβώς τα ίδια.Πήρα μια βότκα,καθότι ουίσκι δεν πίνω,κέρασα και 2 ποτά σε 2 κοπελίτσες που ήταν στην παρέα και δεν έπιναν και αυτές ουίσκι.Κάποια στιγμή,στη διάρκεια της "παράστασης",ενστικτωδώς,όντας παλιός κιθαρίστας,το αριστερό μου χέρι έπιανε συγχορδίες.Μετά από λίγο έρχεται ένα μπουκάλι βότκα.Λέω στο σερβιτόρο "δεν παρήγγειλα" μου λέει "κερασμένο από τον κιθαρίστα"!!!!Ο τύπος με "έκοψε" ότι ήξερα κιθάρα!!Συναντηθήκαμε μετά και τα είπαμε,και μου λέει "εγώ έπαιζα σε death metal" συγκροτήματα όταν σπούδαζα στη Γερμανία.Ήρθα εδώ και για να βγάλω μεροκάματο παίζω μαλακίες!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
 Τελευταία φορά που πήγα στα μπουζούκια... πρέπει να ήταν στο FEVER που τραγουδούσε η Βίσση με τον Πάριο και με τους ΟΝΕ.

Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια πριν.

Είναι μία θύμηση που θέλω να ξεχάσω... ΣΟΚ!

:new_shocked:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Και εγω, οταν το σκεφτομαι ανατριχιαζω, αν και αναβιωνουν αυτες οι σκηνες στους γαμους που ειμαι καλεσμενος, δεν γουσταρω που δεν γουσταρω τους γαμους :headbang:, βλεπω και την ξευτιλα του νεοελληνα στο "γλεντι" και εχω πληρωσει εναν σκασμο λεφτα στα δωρα :headbang: και τωρα, οι μισοι γαμοι εχουν γινει διαζυγια... :jerking:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
κοψοχρονιά...στείλ'τε την κι εδώ  :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ωραίος!

Πριν μια 5ετια με είχαν καλέσει κάτι φίλοι σε ένα "καλό" μαγαζί με φίρμες (εγώ δεν τους ήξερα,αλλά ήταν φίρμες λέγανε) και συνέβαιναν ακριβώς τα ίδια.Πήρα μια βότκα,καθότι ουίσκι δεν πίνω,κέρασα και 2 ποτά σε 2 κοπελίτσες που ήταν στην παρέα και δεν έπιναν και αυτές ουίσκι.Κάποια στιγμή,στη διάρκεια της "παράστασης",ενστικτωδώς,όντας παλιός κιθαρίστας,το αριστερό μου χέρι έπιανε συγχορδίες.Μετά από λίγο έρχεται ένα μπουκάλι βότκα.Λέω στο σερβιτόρο "δεν παρήγγειλα" μου λέει "κερασμένο από τον κιθαρίστα"!!!!Ο τύπος με "έκοψε" ότι ήξερα κιθάρα!!Συναντηθήκαμε μετά και τα είπαμε,και μου λέει "εγώ έπαιζα σε death metal" συγκροτήματα όταν σπούδαζα στη Γερμανία.Ήρθα εδώ και για να βγάλω μεροκάματο παίζω μαλακίες!!!
Ναι, ειναι γνωστο οτι σε πολλα τελειωμενα σκυλο-σχηματα παιζουν χεβυμεταλλαδες για το μεροκαματο...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
  Γαμησέ τα φίλε.

οταν πας μεγαλε στα μπουζουκια ολα αυτα που αναφερεις παραπανω ειναι εν γνωση σου.τωρα μαλακιες του στυλ οτι σε πηραν αλλοι με το ζορι και τετοια ειναι παπαριες.
οταν πας και γαμας με 10 ευρω λογικο πανω σε χεσμενο σεντονι δεν χαλιεσε δηλαδη?
το σκηνικο με τα μπουζουκια σε χαλασε?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πριν 4-5 χρονια, πηγα με τα χιλια ζορια σε ενα σκυλαδικο στην Ερυθραια...
Ειμασταν 4 αντρες και 8-9 Ελεινιδες στην παρεα...
Η μια απο αυτες ηταν αρκετα καλη, δεν την ηξερα απο πριν, οι γκομενες ομως μας θεωρησαν ξενερωτους που δεν πηγαμε να χορεψουμε τιφτετελια, χορους της κοιλιας δηλαδη, γυναικειους χορους...
Στην καλη γκομενα, πρεπει να την την επεσε το μισο μαγαζι και να λουλουδια και σκατα που τις εστελναν, φυσικα η τυπισσα εφυγε μονη και εγω προσωπικα που εννοειται πως δεν πεταξα λεφτα για παρτη της, τα "τοποθετησα" λιγες μερες αργοτερα σε καποιο σπιτακι οπου φευγοντας ενοισα οτι ειχε πιασει τοπο η επενδυση μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom