ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ενώ στα μη τελειωμένα,παίζει ο αναστημένος Hendrix και ο Randy...
Ενώ στα μη τελειωμένα,παίζει ο αναστημένος Hendrix και ο Randy...
Εχω περασει ζαχαρη στον Κολια,Κωστοπουλο,Τερλεγκα.
Τερλεγκας μορφη.Φωναρα απο τις λιγες.Αναθεωρησε αποψηΤους ακούει ο ξαδερφός μου.Πιο άχρηστοι τραγουδιστές δεν υπάρχουν.Αυτός ο Τερλέγκας,τον θυμάμαι από το σχολείο που τον έβαζαν σε εκδρομές στο πούλμαν.Ελεεινός.
μηπως της ζητησες και ψιλα για το εισιτηριο στον ηλεκτρικο;;Πριν 4-5 χρονια, πηγα με τα χιλια ζορια σε ενα σκυλαδικο στην Ερυθραια...
Ειμασταν 4 αντρες και 8-9 Ελεινιδες στην παρεα...
Η μια απο αυτες ηταν αρκετα καλη, δεν την ηξερα απο πριν, οι γκομενες ομως μας θεωρησαν ξενερωτους που δεν πηγαμε να χορεψουμε τιφτετελια, χορους της κοιλιας δηλαδη, γυναικειους χορους...
Στην καλη γκομενα, πρεπει να την την επεσε το μισο μαγαζι και να λουλουδια και σκατα που τις εστελναν, φυσικα η τυπισσα εφυγε μονη και εγω προσωπικα που εννοειται πως δεν πεταξα λεφτα για παρτη της, τα "τοποθετησα" λιγες μερες αργοτερα σε καποιο σπιτακι οπου φευγοντας ενοισα οτι ειχε πιασει τοπο η επενδυση μου...
Και εγω, οταν το σκεφτομαι ανατριχιαζω, αν και αναβιωνουν αυτες οι σκηνες στους γαμους που ειμαι καλεσμενος, δεν γουσταρω που δεν γουσταρω τους γαμους , βλεπω και την ξευτιλα του νεοελληνα στο "γλεντι" και εχω πληρωσει εναν σκασμο λεφτα στα δωρα και τωρα, οι μισοι γαμοι εχουν γινει διαζυγια...
Πριν 4-5 χρονια, πηγα με τα χιλια ζορια σε ενα σκυλαδικο στην Ερυθραια...
Ειμασταν 4 αντρες και 8-9 Ελεινιδες στην παρεα...
Η μια απο αυτες ηταν αρκετα καλη, δεν την ηξερα απο πριν, οι γκομενες ομως μας θεωρησαν ξενερωτους που δεν πηγαμε να χορεψουμε τιφτετελια, χορους της κοιλιας δηλαδη, γυναικειους χορους...
Στην καλη γκομενα, πρεπει να την την επεσε το μισο μαγαζι και να λουλουδια και σκατα που τις εστελναν, φυσικα η τυπισσα εφυγε μονη και εγω προσωπικα που εννοειται πως δεν πεταξα λεφτα για παρτη της, τα "τοποθετησα" λιγες μερες αργοτερα σε καποιο σπιτακι οπου φευγοντας ενοισα οτι ειχε πιασει τοπο η επενδυση μου...
τετοια ωρα δεν υπηρχε ηλεκτρικος τυπε, την γλιτωσε φθηνα η γκομενα...μηπως της ζητησες και ψιλα για το εισιτηριο στον ηλεκτρικο;;
Εχω κάνει δώρο σε δύο γάμους φίλων μου τηλεοράσεις 42αρες... Λες... " φιλαρακι είναι μωρέ ας του κάνω ένα καλό δώρο..."
Όταν χωρίσανε και οι δυο, τις τηλεοράσεις τις κρατήσανε οι καριόλες!
"Ρε μαλακες! Εγω σε σας έδωσα το δωρο όχι στην καριόλα! Να τις πάρετε πίσω!"
Παπάρια πήρανε πίσω...
Γιατι?Τα αυτοκινητα που εχουν παρει απο το κομποδεμα απο τα δωρα, που τα βαζεις???Εχω κάνει δώρο σε δύο γάμους φίλων μου τηλεοράσεις 42αρες... Λες... " φιλαρακι είναι μωρέ ας του κάνω ένα καλό δώρο..."
Όταν χωρίσανε και οι δυο, τις τηλεοράσεις τις κρατήσανε οι καριόλες!
"Ρε μαλακες! Εγω σε σας έδωσα το δωρο όχι στην καριόλα! Να τις πάρετε πίσω!"
Παπάρια πήρανε πίσω...
Μπα, που να θυμαμαι..."ΕΜΠΑΤΗ" τύπε;
Μόνο εκεί γίνονταν τέτοια σκηνικά που περιγράφεις...
Γιατι?Τα αυτοκινητα που εχουν παρει απο το κομποδεμα απο τα δωρα, που τα βαζεις???
Πουλανε μουρη οι καριολες με το αυτοκινητο που πηραν απο τους αντρες τους και τους πεταξαν στο δρομο...
Λιγοι ομως ειναι σαν τον ξαδερφο σου...Δε φταίνε αυτές.Αυτοί οι μαλάκες φταίνε που τους το γράφουν όλο.Του ξαδερφού μου τα ίδια πήγε να του κάνει η πρώην,και της έδωσε διορία 24 ώρες να της παραδώσει την άδεια κι εξουσιοδότηση για μεταβιβαση αλλιώς το αμαξάκι θα το κομμάτιαζε.Χέστηκε η τύπισσα και του έδωσε την άδεια με τη μία.Μόλις παντρεύτηκε ξανά,δεν έκανε το ίδιο λάθος!
ι λεω ο βλακας??Λιγοι ομως ειναι σαν τον ξαδερφο σου...
Γιατι?Τα αυτοκινητα που εχουν παρει απο το κομποδεμα απο τα δωρα, που τα βαζεις???
Πουλανε μουρη οι καριολες με το αυτοκινητο που πηραν απο τους αντρες τους και τους πεταξαν στο δρομο...
Δε φταίνε αυτές.Αυτοί οι μαλάκες φταίνε που τους το γράφουν όλο.Του ξαδερφού μου τα ίδια πήγε να του κάνει η πρώην,και της έδωσε διορία 24 ώρες να της παραδώσει την άδεια κι εξουσιοδότηση για μεταβιβαση αλλιώς το αμαξάκι θα το κομμάτιαζε.Χέστηκε η τύπισσα και του έδωσε την άδεια με τη μία.Μόλις παντρεύτηκε ξανά,δεν έκανε το ίδιο λάθος!
Ειναι και τρομπας ο τυπος, σορρυ που ειναι και φιλος σου...
Πω πω... την έχουμε πάθει πολλοί έτσι...
Γνωστό μου ζευγάρι ... εγω φίλος με τον γαμπρό. Βγάλανε 16 χιλιάρικα μετρητά από τα δωρα του γάμου .
Είχα δωσει μυστικά στον γαμπρό λεφτά. "Μαλάκα πρόσεχε μην της εμφανίσεις τα λεφτά που σου δίνω! Σου πήρα άλλο δώρο για να μην καρφωθούμε!"
Του χα πάρει έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα μικροδωράκι για να μην πει τίποτα η καριόλα.
Ύστερα από έξι μήνες τσακώνονται...
- Είδα και τους δικούς σου φίλους στον γάμο μας! " του πετάει αυτή... " Ο μαλάκας ο φίλος σου ο πλούσιος, με ένα φουρνάκι την έβγαλε! Ο καρμοίρης!"
- "Τι λες μωρή καριόλα; " της λέει αυτός... " Μου δωσε και μετρητά!"
- Και γιατί δεν τα εμφάνισες ποτέ αυτά τα λεφτά Θανασάκη;
Μούγκα ο τύπος... μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...
Πως θα το χωριζε τυπε, σου ειπαν?Εγώ άκουσα το άλλο με έναν τύπο που πήρε το αλυσοπρίονο και πήγε να κόψει το τζιπ στη μέση επειδή ήταν γραμένο στην άδεια στα δύο ονόματα!
Καλά ο τύπος δεν παιζόταν!