Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
να πω την αληθεια μου αρεσουν τα μπουζουκια και εχω παει πολλες φορες.Εχω περασει ζαχαρη στον Κολια,Κωστοπουλο,Τερλεγκα. :grin:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εχω περασει ζαχαρη στον Κολια,Κωστοπουλο,Τερλεγκα. :grin:

Τους ακούει ο ξαδερφός μου.Πιο άχρηστοι τραγουδιστές δεν υπάρχουν.Αυτός ο Τερλέγκας,τον θυμάμαι από το σχολείο που τον έβαζαν σε εκδρομές στο πούλμαν.Ελεεινός.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Τους ακούει ο ξαδερφός μου.Πιο άχρηστοι τραγουδιστές δεν υπάρχουν.Αυτός ο Τερλέγκας,τον θυμάμαι από το σχολείο που τον έβαζαν σε εκδρομές στο πούλμαν.Ελεεινός.
Τερλεγκας μορφη.Φωναρα απο τις λιγες.Αναθεωρησε αποψη

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ο καθένας όπου διασκεδάζει και όπως του αρέσει..όμως στα μπουζούκια για να περάσεις καλά δε θα πας Παρασκευή-Σάββατο..θα πας καθημερινή..δε θα πας στα μεγάλα ονόματα να σε αναγκάσουν να ακούσεις τις ανύπαρκτες επιτυχίες τους 2-3 φορές μέχρι να τις εμπεδώσεις..Κάλύτερα σκυλάδικο στην Εθνική οδό ,παρά ο Παντελίδης,Πάολα κτλ.. και να είστε σιγουροι ότι στα πιο β' μαγαζιά υπάρχουν καλύτερες φωνές..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πριν 4-5 χρονια, πηγα με τα χιλια ζορια σε ενα σκυλαδικο στην Ερυθραια...
Ειμασταν 4 αντρες και 8-9 Ελεινιδες στην παρεα...
Η μια απο αυτες ηταν αρκετα καλη, δεν την ηξερα απο πριν, οι γκομενες ομως μας θεωρησαν ξενερωτους που δεν πηγαμε να χορεψουμε τιφτετελια, χορους της κοιλιας δηλαδη, γυναικειους χορους...
Στην καλη γκομενα, πρεπει να την την επεσε το μισο μαγαζι και να λουλουδια και σκατα που τις εστελναν, φυσικα η τυπισσα εφυγε μονη και εγω προσωπικα που εννοειται πως δεν πεταξα λεφτα για παρτη της, τα "τοποθετησα" λιγες μερες αργοτερα σε καποιο σπιτακι οπου φευγοντας ενοισα οτι ειχε πιασει τοπο η επενδυση μου...
μηπως της ζητησες και ψιλα για το εισιτηριο στον ηλεκτρικο;;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Και εγω, οταν το σκεφτομαι ανατριχιαζω, αν και αναβιωνουν αυτες οι σκηνες στους γαμους που ειμαι καλεσμενος, δεν γουσταρω που δεν γουσταρω τους γαμους :headbang:, βλεπω και την ξευτιλα του νεοελληνα στο "γλεντι" και εχω πληρωσει εναν σκασμο λεφτα στα δωρα :headbang: και τωρα, οι μισοι γαμοι εχουν γινει διαζυγια... :jerking:

Εχω κάνει δώρο σε δύο γάμους φίλων μου τηλεοράσεις 42αρες... Λες... " φιλαρακι είναι μωρέ ας του κάνω ένα καλό δώρο..."

Όταν χωρίσανε και οι δυο, τις τηλεοράσεις τις κρατήσανε οι καριόλες!

"Ρε μαλακες! Εγω σε σας έδωσα το δωρο όχι στην καριόλα! Να τις πάρετε πίσω!"

Παπάρια πήρανε πίσω...

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πριν 4-5 χρονια, πηγα με τα χιλια ζορια σε ενα σκυλαδικο στην Ερυθραια...
Ειμασταν 4 αντρες και 8-9 Ελεινιδες στην παρεα...
Η μια απο αυτες ηταν αρκετα καλη, δεν την ηξερα απο πριν, οι γκομενες ομως μας θεωρησαν ξενερωτους που δεν πηγαμε να χορεψουμε τιφτετελια, χορους της κοιλιας δηλαδη, γυναικειους χορους...
Στην καλη γκομενα, πρεπει να την την επεσε το μισο μαγαζι και να λουλουδια και σκατα που τις εστελναν, φυσικα η τυπισσα εφυγε μονη και εγω προσωπικα που εννοειται πως δεν πεταξα λεφτα για παρτη της, τα "τοποθετησα" λιγες μερες αργοτερα σε καποιο σπιτακι οπου φευγοντας ενοισα οτι ειχε πιασει τοπο η επενδυση μου...

"ΕΜΠΑΤΗ" τύπε;

Μόνο εκεί γίνονταν τέτοια σκηνικά που περιγράφεις...

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
  Εχω κάνει δώρο σε δύο γάμους φίλων μου τηλεοράσεις 42αρες... Λες... " φιλαρακι είναι μωρέ ας του κάνω ένα καλό δώρο..."

Παπάρια πήρανε πίσω...

Την ίδια εμπειρία παρολίγον να  είχα κι εγώ.Ο κολλητός μου παντρευόταν κι έχοντας μέγα πάθος τη φωτογραφία του έκανα δώρο το διακαή του πόθο,έναν φακό.Τον είχα πάρει σε καλή τιμή από ταξίδι μου στις ΗΠΑ,κάπου στα 2200€.Μόλις χώρισαν ήθελε να πάρει τη μηχανή και τους φακούς του η γκόμενα.Της το ξέκοψε,με τη μία.Πήρε ότι του είχαν δωρίσει φίλοι και συγγενείς του.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Παπάρια πήρανε πίσω...

Γιατι?Τα αυτοκινητα που εχουν παρει απο το κομποδεμα απο τα δωρα, που τα βαζεις???
Πουλανε μουρη οι καριολες με το αυτοκινητο που πηραν απο τους αντρες τους και τους πεταξαν στο δρομο...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  "ΕΜΠΑΤΗ" τύπε;

Μόνο εκεί γίνονταν τέτοια σκηνικά που περιγράφεις...
Μπα, που να θυμαμαι...
Την πρωτη φορα ειχα παει στον ρεμο με την πρωτοψαλτη και δεν θυμαμαι πωβς λεγανε αυτο το μαγαζι που ηταν και καλα γνωστο στην ιερα οδο, θα θυμαμι αυτο στην ερυθραια??Παντως, οπως πηγαινες προς ερυθραια, εκανες αριστερα απο την  Κηφισιας και εμπαινες σε ενα στενακι...

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι?Τα αυτοκινητα που εχουν παρει απο το κομποδεμα απο τα δωρα, που τα βαζεις???
Πουλανε μουρη οι καριολες με το αυτοκινητο που πηραν απο τους αντρες τους και τους πεταξαν στο δρομο...

Δε φταίνε αυτές.Αυτοί οι μαλάκες φταίνε που τους το γράφουν όλο.Του ξαδερφού μου τα ίδια πήγε να του κάνει η πρώην,και της έδωσε διορία 24 ώρες να της παραδώσει την άδεια κι εξουσιοδότηση για μεταβιβαση αλλιώς το αμαξάκι θα το κομμάτιαζε.Χέστηκε η τύπισσα και του έδωσε την άδεια με τη μία.Μόλις παντρεύτηκε ξανά,δεν έκανε το ίδιο λάθος!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δε φταίνε αυτές.Αυτοί οι μαλάκες φταίνε που τους το γράφουν όλο.Του ξαδερφού μου τα ίδια πήγε να του κάνει η πρώην,και της έδωσε διορία 24 ώρες να της παραδώσει την άδεια κι εξουσιοδότηση για μεταβιβαση αλλιώς το αμαξάκι θα το κομμάτιαζε.Χέστηκε η τύπισσα και του έδωσε την άδεια με τη μία.Μόλις παντρεύτηκε ξανά,δεν έκανε το ίδιο λάθος!
Λιγοι ομως ειναι σαν τον ξαδερφο σου...

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί να μην παντρευτεί;Οι γκόμενες είναι σαν τ'αμάξια,τις μηχανές,τις κιθάρες κλπ.Αν κάνεις λάθος επιλογή αμαξιού,το πουλάς και παίρνεις άλλο,δε μένεις χωρίς αμάξι επειδή έκανες ένα λάθος.Και όλα τα αμάξια,οι μηχανές οι κιθάρες κλπ,δεν είναι σκάρτα επειδή μπορεί να ήταν σκάρτο το πρώτο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

:rockon:

Πω πω... την έχουμε πάθει πολλοί έτσι...

Γνωστό μου ζευγάρι ... εγω φίλος με τον γαμπρό. Βγάλανε 16 χιλιάρικα μετρητά από τα δωρα του γάμου .

Είχα δωσει μυστικά στον γαμπρό λεφτά. "Μαλάκα πρόσεχε μην της  εμφανίσεις τα λεφτά που σου δίνω! Σου πήρα άλλο δώρο για να μην καρφωθούμε!"

Του χα πάρει έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα μικροδωράκι για να μην πει τίποτα η καριόλα.

Ύστερα από έξι μήνες τσακώνονται...

- Είδα και τους δικούς σου φίλους στον γάμο μας! " του πετάει αυτή... " Ο μαλάκας ο φίλος σου ο πλούσιος, με ένα φουρνάκι την έβγαλε! Ο καρμοίρης!"
 - "Τι λες μωρή καριόλα; " της λέει αυτός...  " Μου δωσε και μετρητά!"
- Και γιατί δεν τα εμφάνισες ποτέ αυτά τα λεφτά Θανασάκη;

Μούγκα ο τύπος... μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...  

:jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εγώ άκουσα το άλλο με έναν τύπο που πήρε το αλυσοπρίονο και πήγε να κόψει το τζιπ στη μέση επειδή ήταν γραμένο στην άδεια στα δύο ονόματα!

Καλά ο τύπος δεν παιζόταν!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  :rockon:

Πω πω... την έχουμε πάθει πολλοί έτσι...

Γνωστό μου ζευγάρι ... εγω φίλος με τον γαμπρό. Βγάλανε 16 χιλιάρικα μετρητά από τα δωρα του γάμου .

Είχα δωσει μυστικά στον γαμπρό λεφτά. "Μαλάκα πρόσεχε μην της  εμφανίσεις τα λεφτά που σου δίνω! Σου πήρα άλλο δώρο για να μην καρφωθούμε!"

Του χα πάρει έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα μικροδωράκι για να μην πει τίποτα η καριόλα.

Ύστερα από έξι μήνες τσακώνονται...

- Είδα και τους δικούς σου φίλους στον γάμο μας! " του πετάει αυτή... " Ο μαλάκας ο φίλος σου ο πλούσιος, με ένα φουρνάκι την έβγαλε! Ο καρμοίρης!"
  - "Τι λες μωρή καριόλα; " της λέει αυτός...  " Μου δωσε και μετρητά!"
- Και γιατί δεν τα εμφάνισες ποτέ αυτά τα λεφτά Θανασάκη;

Μούγκα ο τύπος... μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... 

:jerking:
Ειναι και τρομπας ο τυπος, σορρυ που ειναι και φιλος σου...
Μου θυμιζεις καποιον κολλητο μου που επειδη η γκομενα του με εβλεπε να μην εχω σχεση απο τοτε που τα φτιαξανε, αυτος ηθελε να  υπερασπιστει τον..ανδρισμο μου, λεγοντας της οτι πηγαινω σε τανες, ο βλακας..
Του ειπα φυσικα οτι μετα απο αυτο, λογικα δε θα τον αφηνει να βγαινει με εμενα μην τον χαλασω, αλλα οταν με γνωρισε καλυτερα η τυπισσα που τωρα ειναι και γυναικα του, με εκτιμησε παρα πολυ, μου εχει απολυτη εμπιστοσυνη και βγαινουμε με τον φιλο κανονικα και σπιτι τους παω, βεβαια δεν τον εχω παει ποτε σε τανες και ουτε προκειται, αλλα και ο ιδιος δε γουσταρει, ετσι ειναι ο χαρακτηρας του

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Εγώ άκουσα το άλλο με έναν τύπο που πήρε το αλυσοπρίονο και πήγε να κόψει το τζιπ στη μέση επειδή ήταν γραμένο στην άδεια στα δύο ονόματα!

Καλά ο τύπος δεν παιζόταν!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πως θα το χωριζε τυπε, σου ειπαν?
Σε μπρος και πισω, ή σε δεξι και αριστερο μερος??? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom