Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 912K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ξέφυγε εντελώς η συζήτηση ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τους followers της στο Twitter με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια για τις γυναίκες που γράφουν στο συγκεκριμένο social media.
«Ε κορίτσια, εσείς που τουιτάρετε για π....ες κ μ..... Σαν να είστε αγοράκια, είστε χειρότερες κ από μένα που οι φίλοι με φωνάζουν Μπάμπη» έγραψε η παρουσιάστρια. Οι υπόλοιποι χρήστες του κοινωνικού δικτύου άρχισαν να την τσιγκλούν. Οταν ένας από αυτούς την αποκάλεσε σεμνότυφη η Ελεωνόρα Μελέτη ξεσπάθωσε... «Καθόλου σεμνότυφη καλέ μου. Εγώ τις π.....ς δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω!».
Από εκεί και πέρα ακολούθησε ο απόλυτος χαμός. Οι followers της χωρίστηκαν στα δύο, με τους μισούς να την υποστηρίζουν και τους άλλους

URL]]

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ξέφυγε εντελώς η συζήτηση ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τους followers της στο Twitter με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια για τις γυναίκες που γράφουν στο συγκεκριμένο social media.
«Ε κορίτσια, εσείς που τουιτάρετε για π....ες κ μ..... Σαν να είστε αγοράκια, είστε χειρότερες κ από μένα που οι φίλοι με φωνάζουν Μπάμπη» έγραψε η παρουσιάστρια. Οι υπόλοιποι χρήστες του κοινωνικού δικτύου άρχισαν να την τσιγκλούν. Οταν ένας από αυτούς την αποκάλεσε σεμνότυφη η Ελεωνόρα Μελέτη ξεσπάθωσε... «Καθόλου σεμνότυφη καλέ μου. Εγώ τις π.....ς δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω!».
Από εκεί και πέρα ακολούθησε ο απόλυτος χαμός. Οι followers της χωρίστηκαν στα δύο, με τους μισούς να την υποστηρίζουν και τους άλλους

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/meleti-tweet.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Περίεργο...κι'εγώ που νόμιζα ότι ήταν της εκκλησίας και δεν γαμιόταν πριν το γάμο !!   :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παντως ειδικα μετα απο αυτο, την καραπαω την τυπισσα, απλα βγηκε και ειπε την αληθεια, χωρις αναστολες και υποκρισιες, να ειναι καλα η κοπελα, αλλα να μην εχει μονο εναν συντροφο, ετσι? Να την χαιρονται πολλοι καλευουρες, πρεπει, για να τηρει τα λεγομενα της...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
υπερβολες τις γλυφει θα ηθελε να πει

:pipa1: :pipa1:

:2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα την γαμαγα και ας πεθαινα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν τα ειπε καλα η Μελετη...
επρεπε να πει:

Εγώ τις ΠΟΥΤΣΕΣ τις Ετρωγα,τις τρωω κ θα τις τρωω....

δηλ....Πάντοτε νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν... :priest: :priest:
ή αλλιως...λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι μου... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Αν δούλευε σε κάνα μπουρδελάκι θα της έλεγα μπράβο. Αυτή το δίνει μόνο σε φραγκάτους. Τα κορίτσια που τουιτάρουν για πούτσες (που είναι αυτά ρε παιδιά;) παίζει να μοιράζουν το μουνί τους πιο ελεύθερα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/meleti-tweet.jpg[/img[/URL]]
[/quote]φεικ λογαριασμος

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δλδ δεν τις τρώει ?

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Είμαι σίγουρος πως εξιτάρει και μονο η ιδέα πως ενα δημόσιο πρόσωπο είπε μια προστυχια. Σας εξιτάρει και μονο επειδή είναι γνωστή! Ακόμα και η Παπαρηγα να έτριβε τις ρώγες της την ώρα που διάβαζε το πολυνομοσχέδιο κάποιοι (αρκετοι0 θα τραβουσαν και μια μαλακια!
Είναι απιστευτη η δύναμη της επαναλαμβανόμενης εικόνας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom