Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Είπαμε, κώλος η ζωή, ή τον γαμάς, ή σε χέζει.Εχει αδικιες η πουτανα η ζωη,Πετραν
Πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο
χα χα χα χα χα
Είπαμε, κώλος η ζωή, ή τον γαμάς, ή σε χέζει.Εχει αδικιες η πουτανα η ζωη,Πετραν
Πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο
χα χα χα χα χα
Bλέπω όλοι παραμεθόριο κάνατε θητεία πουστράκια...Για να μη σου πω τι παιζόταν μέσα στο φυλάκιο πύλης του ΤΕΑΣ στα Μέγαρα..
Και ταγματασφαλίτης. Why not?
I like!
παντού πήγαμε ρε τραχανοπλαγιάBλέπω όλοι παραμεθόριο κάνατε θητεία πουστράκια...
πες τα ρε αδελφέ γαμώ την κατάντια μου...ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ είστε...Γι αυτό η χώρα ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ...Η λογική του "ΟΛΑ επιτρέπονται", "μαγκιά" του κτλ. μας έφτασε στο χείλος του ΓΚΡΕΜΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ...
...ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ είστε...Γι αυτό η χώρα ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ...Η λογική του "ΟΛΑ επιτρέπονται", "μαγκιά" του κτλ. μας έφτασε στο χείλος του ΓΚΡΕΜΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ...
Δεν είπα για σένα,για το γιοτόμπαλο το Νάτσο...παντού πήγαμε ρε τραχανοπλαγιά
Ναι ρε μαλάκα. Και θα είχαν τα λείψανά μας στο πολεμικό μουσείο για παραδειγματισμόΕγώ το παραδέχομαι. Ένας τέτοιος παλιομαλάκας είμαι.
Γιατί να μην έχει bourdela.tv όταν υπηρετούσα????
Θα είχαμε κανονίσει απίστευτα σκηνικά, γμτ!
γιατί ο ναύσταθμος και ο Λυκαβηττός δεν είναι παραμεθόριος;
ααααααααααααααχχαχαχαχαχα κλάψεεεεεεεεεεεε παγουράααααααααααα
δεν σου έχουν μάθει οτι οταν μιλάς στον δεύτερο πληθυντικό απευθύνεσαι σε πάνω από ένα πρόσωπα????Δεν είπα για σένα,για το γιοτόμπαλο το Νάτσο...
Αμέσως να πεταχτείς σαν την πούτσα απ'το βρακί...
το γεγονος οτι το μπασταρδι υπηρετουσε στο πολεμικο μουσειο θεωρειται πλεον απολυτα φυσιολογικο
και αναμενομενο...
πες τα ρε αδελφέ γαμώ την κατάντια μου
φαντάζομαι εσύ εάν ήσουν στη θέση του πετροχείλου θα έστελνες τη τζούλια για ΕΔΕ.
ααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχχαχαχααχαχαχαχχααχχααχαχαχαχα
το γεγονος οτι το μπασταρδι υπηρετουσε στο πολεμικο μουσειο θεωρειται πλεον απολυτα φυσιολογικο
και αναμενομενο...
Χιούμορ?????ρε παπαρα,εδω "κολλαγε" και η ατακα σου,με την πισινα και τα πλακακια που φαινονται ολα ιδια
αααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αμαν,τι ελλειψη χιουμορ ειναι αυτη;
αααααχχχχαχαχαχχαχαχαχαχχα