Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Θα γίνω και μάρτυρας?Αυτή η δηλωσή σου σηκώνει κρεμάλα,εκτέλεση!!!
Αυτά δεν πάνε με ηλικίες.καλέ πόσων χρονών είναι το σκατό που μου θέλει και τζούλιες? :o
Θα γίνω και μάρτυρας?Αυτή η δηλωσή σου σηκώνει κρεμάλα,εκτέλεση!!!
Αυτά δεν πάνε με ηλικίες.καλέ πόσων χρονών είναι το σκατό που μου θέλει και τζούλιες? :o
Είναι μέσα στα υπηρεσιακά του καθήκοντα!!!Θα το στείλουνε και στην Λήμνο το παιδί για τιμωρία!
Για τον μαλάκα τον στρατιωτικό που έκανε το ρουσφέτι του μπαμπά Ζαγορίτη δεν τρέχει τίποτα...
Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος σας. Εμένα με είχαν κάνει Θεό πάντως στο Λαγκαδά που σαν αξιωματικός πύλης είχα αφήσει μια βουλγάρα να μπει μέσα.
Από μασατζίδικο που γαμάς ή που δεν γαμάς;;;Θα σου δώσω εγώ μερικές που μου περισσεύουνε. Αλλά είναι από καταστήματα χειρομάλαξης και σωματικής ευεξίας. Σε πειράζει?
Yes man!Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος σας. Εμένα με είχαν κάνει Θεό πάντως στο Λαγκαδά που σαν αξιωματικός πύλης είχα αφήσει μια βουλγάρα να μπει μέσα.
παντελώς. Ήμανε όμως πολύ αγαπητός εις τους στρατευμένουςκανένας σεβασμός πια, ααααααααααα ρε παπαδόπουλεεεε
Θες κ εσύ αυτόγαφο μαν΄μου;;;κανένας σεβασμός πια, ααααααααααα ρε παπαδόπουλεεεε
ήθελε κι αλλες μπάλες για το δέντρο του ο μερακλής?Yes man!
Εγώ είχα φέρει τραβέλι δώρο στον ΑΥΔΜ βράδυ χριστουγέννων για να βγει όλη η μονάδα έξω!
Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος σας. Εμένα με είχαν κάνει Θεό πάντως στο Λαγκαδά που σαν αξιωματικός πύλης είχα αφήσει μια βουλγάρα να μπει μέσα.
Πατριώτες να σου πετύχουνε,πφφφφ!!!Yes man!
Εγώ είχα φέρει τραβέλι δώρο στον ΑΥΔΜ βράδυ χριστουγέννων για να βγει όλη η μονάδα έξω!
Ήταν απο χωριό το παιδί και δεν είχε ξαναδεί τραβέλι.ήθελε κι αλλες μπάλες για το δέντρο του ο μερακλής?
Πατριώτες να σου πετύχουνε,πφφφφ!!!
Από εσένα Yorgo δεν το περίμενα με απαγοητεύσες,εντάξει ο άλλος ανθέλληνας είναι λογικό!!!
γιατί ανθέλληνας ρε μουνί? Όλα για το στράτευμαΠατριώτες να σου πετύχουνε,πφφφφ!!!
Από εσένα Yorgo δεν το περίμενα με απαγοητεύσες,εντάξει ο άλλος ανθέλληνας είναι λογικό!!!
Κάτσε ρε μλκ, από πότε το γαμήσι μέσα σε στρατόπεδο σημαίνει ότι δεν είσαι πατριώτης?
Για την Ελλάδα ρε γμτ!
Την Ελλάδα ή το γαμήσι,τα δύο μαζί δεν πάνε κ κάποιοι σαν εσάς πρέπει να εκτελούνται,anatolgami γέμισε το μπαζούκα ρε!!!γιατί ανθέλληνας ρε μουνί? Όλα για το στράτευμα
Ασέ,πόσο να έχει φτάσει η ώρα άραγε;;;Το πρόβλημα δεν είναι αν την πήδηξε το μούλικο!Το πρόβλημα είναι ότι όλες αυτές οι στημένες μαλακίες γίνονται για διαφήμιση της πορνοστάρ!!!
Ρε άσχετε, προβλέπονται κανονικότατα διαδικασίες να διασκεδάζει το στράτευμα σε καιρό πολέμου.Την Ελλάδα ή το γαμήσι,τα δύο μαζί δεν πάνε κ κάποιοι σαν εσάς πρέπει να εκτελούνται,anatolgami γέμισε το μπαζούκα ρε!!!
Από μασατζίδικο που γαμάς ή που δεν γαμάς;;;
Aν κ μαντεύω!!!
δεν έχει πάει στρατό ρε το μούλικο, δεν καταλαβαίνειΡε άσχετε, προβλέπονται κανονικότατα διαδικασίες να διασκεδάζει το στράτευμα σε καιρό πολέμου.
Είναι μέρος της διοικητικής μέριμνας.
Απλά κάναμε "άσκηση", κάτι σαν πρόβα τζενεράλε σε ειρηνική περίοδο.