Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω break και διακοπες για το νταλλας απο σημερα...

Melo for 3 ......και 106-105 το Denver. το Dallas πηγε να κανει φαουλ(ειχε να δωσει ενα ακομα και μαλλον ηταν φαουλ)  - ο διαιτητης δεν το εδωσε , ο Melo συνεχισε και το εβαλε. πολυ ενταση μετα το ματς κρατουσαν 2-3 τον Howard o οποιος εβριζε ο Cuban μπηκε μεσα φυσικα , οι φιλαθλοι γιουχαρανε, αλλα ολα τα λεφτα ηταν η εικονα του Dirk που εφυγε πρωτος και με σκυμμενο κεφαλι για τα αποδυτηρια.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Melo for 3 ......και 106-105 το Denver. το Dallas πηγε να κανει φαουλ(ειχε να δωσει ενα ακομα και μαλλον ηταν φαουλ)  - ο διαιτητης δεν το εδωσε , ο Melo συνεχισε και το εβαλε. πολυ ενταση μετα το ματς κρατουσαν 2-3 τον Howard o οποιος εβριζε ο Cuban μπηκε μεσα φυσικα , οι φιλαθλοι γιουχαρανε, αλλα ολα τα λεφτα ηταν η εικονα του Dirk που εφυγε πρωτος και με σκυμμενο κεφαλι για τα αποδυτηρια.

Τα πες όλα. :rockon:
Πάντως στη φάση του φάουλ, ο παίχτης του Ντάλλας και ο πάγκος τους έκανε μία κίνηση με τα χέρια σηκώνοντας τις παλάμες προς τα πίσω σε στυλ "δεν ήταν φάουλ" και μετά κοιτούσαν απορημένοι αφού είχε μπει το τρίποντο. Μαλλον ήταν φάουλ αλλά δε ξέρω γιατί δεν το έδωσαν. Λογικά το Ντένβερ πέρασε εκτός αν γίνει κανα θαύμα.

Τώρα έχει Hawks @ Cavs όπου δεν παίζουν για την Ατλάντα οι M.Williams (again), o Horford (again) και μάλλον ο Joe Johnson ( :rolleyes:) άρα 3-0 το Cleveland.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τωρα που το ξαναεδειξε νομιζω ηταν φαουλ . αλλα τι να το κανεις τωρα εγινε.

καλα για Cleveland δε λεω τιποτα εχουν γινει βαρετοι . αντε να σκουπισουμε και την Ατλαντα να δουμε κανενα δυνατο ματς...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Πάντως ο Carmelo είναι πολύ clutch παίχτης.
Τον είχα δει πρώτο σε μία λίστα στις επιτυχημένες προσπάθειες της 4ης περιόδου.
Με κάτι τέτοια σουτ σαν το αποψινό φτιάχνει όνομα και στα playoffs. :rockon:

PS. Τελικά ο Horford παίζει. :grin:

τωρα που το ξαναεδειξε νομιζω ηταν φαουλ . αλλα τι να το κανεις τωρα εγινε.

καλα για Cleveland δε λεω τιποτα εχουν γινει βαρετοι . αντε να σκουπισουμε και την Ατλαντα να δουμε κανενα δυνατο ματς...

Το Cleveland κάνει πλάκα μέχρι στιγμής στα playoffs. Και εγώ το κόβω 4-0 με Ατλάντα και μετά με Ορλάντο θα γίνει μάχη. :rockon:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Πάντως ο Carmelo είναι πολύ clutch παίχτης.
Τον είχα δει πρώτο σε μία λίστα στις επιτυχημένες προσπάθειες της 4ης περιόδου.
Με κάτι τέτοια σουτ σαν το αποψινό φτιάχνει όνομα και στα playoffs. :rockon:

PS. Τελικά ο Horford παίζει. :grin:

Το Cleveland κάνει πλάκα μέχρι στιγμής στα playoffs. Και εγώ το κόβω 4-0 με Ατλάντα και μετά με Ορλάντο θα γίνει μάχη. :rockon:

εχει τπτ να δουμε σημερα???/

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Αυτός ο μαλάκας ο Λεμπρόν μου δίνει στα νεύρα..... :cussing: :cussing: :cussing:  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
εχει τπτ να δουμε σημερα???/

Μόλις τέλειωσε το αποψινό ντέρμπι και μόλις άρχισε το πάρτυ του Λεμπρόν.
Το δείχνει εδώ:
(το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο)

Αυτός ο μαλάκας ο Λεμπρόν μου δίνει στα νεύρα..... :cussing: :cussing: :cussing:   :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Μπα, γιατί το λες αυτό? Μάλλον δεν είσαι Cavaliers ε? :2funny: :2funny: :2funny:

EDIT: Τελικά παίζει και ο Williams και ο Johnson. Μάλλον η εκπομπή που άκουσα δεν ήταν και πολύ έγκυρη. :idiot:

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

έλα με το μαλάκα , υπέρ εκτιμημένος είναι , από σουτ λίγα πράγματα , και το μόνο που ξέρει είναι να καρφώνει ......άσε που κάνει βήματα αβέρτα ( βλ . crab dribble ) και να μοιράζει αγκωνιές εκτός φάσης που τα κοράκια δεν σφυρίζουν . Να μην μιλήσω για το πως ήταν λεπτός σαν οδοντογλυφίδα την rookie season κ την επόμενη έγινε ντουλάπα  :think:  ....αυτά για την queen James.....του εύχομαι ένα τραυματισμό που θα του τελειώσει την καριέρα  :birdman: :birdman: :birdman:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
έλα με το μαλάκα , υπέρ εκτιμημένος είναι , από σουτ λίγα πράγματα , και το μόνο που ξέρει είναι να καρφώνει ......άσε που κάνει βήματα αβέρτα ( βλ . crab dribble ) και να μοιράζει αγκωνιές εκτός φάσης που τα κοράκια δεν σφυρίζουν . Να μην μιλήσω για το πως ήταν λεπτός σαν οδοντογλυφίδα την rookie season κ την επόμενη έγινε ντουλάπα   :think:  ....αυτά για την queen James.....του εύχομαι ένα τραυματισμό που θα του τελειώσει την καριέρα  :birdman: :birdman: :birdman:

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
Όντως είναι ένας μπασκετμπολίστας που βασίζεται στα αθλητικά του προσόντα. Μέχρι πέρυσι έλεγα και εγώ ότι είναι λίγο υπερεκτιμημένος αλλά η φετινή χρονιά του ήταν εξωπραγματική. Ο Μ.Ο. στατιστικών του ήταν σε επίπεδο Michael Jordan / Oscar Robertson.
Έχει βελτιωθεί πολύ στο help defense, δίνει πολλές & δύσκολες assists ενώ εφτιαξε και ένα στοιχειώδες σουτ από απόσταση. Δε μπορεί να γίνει τρελός σουτέρ από τη μία χρονιά στην άλλη. Σφυρίγματα παίρνει όπως όλοι οι superstars και ορισμένα μου τη δίνουν λίγο και εμένα αλλά έτσι πάει παντού με τα μεγάλα ονόματα. Σχετικά με τη σωματοδομή του, ήδη από το κολλέγιο ήταν μία κλάσση πάνω σε όγκο από τους υπόλοιπους στο πρωτάθλημα αλλά πλέον έχει γίνει ντούκι. Τέλος αυτό για τον τραυματισμό, θα είναι κρίμα για το μπάσκετ αν συμβεί. Αν τα λες για πλάκα (το πιθανότερο) τότε μαζί σου, μακάρι να κάνουν 4 σερί νίκες οι Hawks και να κάτσει να κλαίγεται.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
Όντως είναι ένας μπασκετμπολίστας που βασίζεται στα αθλητικά του προσόντα. Μέχρι πέρυσι έλεγα και εγώ ότι είναι λίγο υπερεκτιμημένος αλλά η φετινή χρονιά του ήταν εξωπραγματική. Ο Μ.Ο. στατιστικών του ήταν σε επίπεδο Michael Jordan / Oscar Robertson.
Έχει βελτιωθεί πολύ στο help defense, δίνει πολλές & δύσκολες assists ενώ εφτιαξε και ένα στοιχειώδες σουτ από απόσταση. Δε μπορεί να γίνει τρελός σουτέρ από τη μία χρονιά στην άλλη. Σφυρίγματα παίρνει όπως όλοι οι superstars και ορισμένα μου τη δίνουν λίγο και εμένα αλλά έτσι πάει παντού με τα μεγάλα ονόματα. Σχετικά με τη σωματοδομή του, ήδη από το κολλέγιο ήταν μία κλάσση πάνω σε όγκο από τους υπόλοιπους στο πρωτάθλημα αλλά πλέον έχει γίνει ντούκι. Τέλος αυτό για τον τραυματισμό, θα είναι κρίμα για το μπάσκετ αν συμβεί. Αν τα λες για πλάκα (το πιθανότερο) τότε μαζί σου, μακάρι να κάνουν 4 σερί νίκες οι Hawks και να κάτσει να κλαίγεται.

αυτά.........ρίξε του μια ματιά

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Το διάβασα.
Λέει κάποιες αλήθειες αλλά όπως και να το κάνουμε είναι άρθρο της Washingon Post. :grin:
Το είδα όλο το περσινό series και είχε δει και κάποια από το προπέρσινο. Γινόταν χαμός στα παιχνίδια και ειδικά πέρυσι όλο η φάση με το Jay-Z Vs Soulja Boy και τα diss τραγούδια που έβγαζαν, το σκηνικό με τον τσαμπουκά σε club της Washington όταν συναντηθήκαν οι 2 ομάδες το βράδυ και πολλές-πολλές ωραίες δηλώσεις έκαναν τη σειρά ενδιαφέρουσα.
Έτσι συμπάθησα το DeShawn Stevenson που άρχισε την ιστορία με το "LeBron is overrated". :2funny:
Πήρε o LeBron και κάποια σφυρίγματα σε αυτή τη σειρά (& γενικότερα ενάντια των Wizards) γι' αυτό και του κακοφάνηκε το crab-dribble.
Αλλά τι άλλα αρνητικά να πούμε γι΄ αυτόν τον παίχτη?
Εγώ πιστεύω ότι λόγω της σωματοδομής του πρέπει να γίνει λίγο πιο physical και να μην κλαίγεται τόσο πολύ.
Κατά τ' άλλα είναι superstar.

URL]]

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Το διάβασα.
Λέει κάποιες αλήθειες αλλά όπως και να το κάνουμε είναι άρθρο της Washingon Post. :grin:
Το είδα όλο το περσινό series και είχε δει και κάποια από το προπέρσινο. Γινόταν χαμός στα παιχνίδια και ειδικά πέρυσι όλο η φάση με το Jay-Z Vs Soulja Boy και τα diss τραγούδια που έβγαζαν, το σκηνικό με τον τσαμπουκά σε club της Washington όταν συναντηθήκαν οι 2 ομάδες το βράδυ και πολλές-πολλές ωραίες δηλώσεις έκαναν τη σειρά ενδιαφέρουσα.
Έτσι συμπάθησα το DeShawn Stevenson που άρχισε την ιστορία με το "LeBron is overrated". :2funny:
Πήρε o LeBron και κάποια σφυρίγματα σε αυτή τη σειρά (& γενικότερα ενάντια των Wizards) γι' αυτό και του κακοφάνηκε το crab-dribble.
Αλλά τι άλλα αρνητικά να πούμε γι΄ αυτόν τον παίχτη?
Εγώ πιστεύω ότι λόγω της σωματοδομής του πρέπει να γίνει λίγο πιο physical και να μην κλαίγεται τόσο πολύ.
Κατά τ' άλλα είναι superstar.

http://[URL unfurl="true"]www.nancarrow-webdesk.com/warehouse/storage2/2008-w16/img.195420_t.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τύπε μου σε συμπάθησα.....  :headbang3:  καληνύχτα  :)

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έλα με το μαλάκα , υπέρ εκτιμημένος είναι , από σουτ λίγα πράγματα , και το μόνο που ξέρει είναι να καρφώνει ......άσε που κάνει βήματα αβέρτα ( βλ . crab dribble ) και να μοιράζει αγκωνιές εκτός φάσης που τα κοράκια δεν σφυρίζουν . Να μην μιλήσω για το πως ήταν λεπτός σαν οδοντογλυφίδα την rookie season κ την επόμενη έγινε ντουλάπα   :think:  ....αυτά για την queen James.....του εύχομαι ένα τραυματισμό που θα του τελειώσει την καριέρα  :birdman: :birdman: :birdman:

κλασικος ελληνας. παιρνει ενα fact π.χ. crab dribble , κοτσαρει και 10 δικες του θεωριες συνωμοσιας και βγαζει αχρηστο οποιονδηποτε και οτιδηποτε.

για τον ογκο δες το More than a Game οπου ακομη στα 16 του ο Lebron ξεχωριζε απο τα υπολοιπα παιδια και φαινοτανε οτι θα γινει ζωο . φυσικα μολις πηγε ΝΒΑ φουσκωσε. μηπως θυμασαι πως εφυγαν απο ευρωπη ο πετζα και ο κουκοτς και πως εμφανιστηκαν στο παρκε σαν ρουκι??

το οτι δεν εχει καλο σουτ ( το οποιο εχει φτιαξει φετος και ειναι μολις 25 ετων!) , αλλα δεν τον σταματαει κανεις και μπορει να καρφωσει στη μουρη οποιουδηποτε , ειναι μειονεκτημα??? το οτι ειναι στην καλυτερη αμυντικη 5αδα ειναι μειονεκτημα? το οτι εχει παρει μια ασημη ομαδα απο το χερι και την εχει παει τελικο μονος του περυσι και φετος σκουπιζει αβερτα ειναι μειονεκτημα? οι μεσοι οροι 28,7,7 στην καριερα του ειναι τυχαιοι?

Εχω ξαναπει οτι ειμαι Phoenix αλλα θαυμαζω τον Lebron γιαυτο που προσφερει στα ματακια μας ,που στην ελλαδα ειμαστε αναγκασμενοι να θεωρουμε μπασκετμπολιστες τον πελεκανο και τον αλβερτη αλλα δε μπορω να χωνεψω ουτε για πλακα να ευχεται καποιος τραυματισμο σε αθλητη. ο κλασικος ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Ελληνας. αντε μεγαλε γηπεδο να υποστηριξεις τον σοφο στην βρωση πιτσας ή τον συνταξιουχο αλβερτη αν εισαι βαζελος.  :cum: :cum:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελικα χωρις Γιαο την εκανε την κηδεια το Houston. πολυ καλος ο Σκολα καλυψε τα ριμπαουντ του κινεζου , χαλια ο Κομπε. λετε να γινει καμια εκπληξη και να το φυσανε και να μην κρυωνει στο LA?

σε καμια ωρα ξεκιναει Βos@Orl , μεγαλη ευκαιρια για τους Magic να παρουν σοβαρο προβαδισμα . για μενα αν γινει το 3-1 σημερα δεν γυρναει η σειρα..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τελικα χωρις Γιαο την εκανε την κηδεια το Houston. πολυ καλος ο Σκολα καλυψε τα ριμπαουντ του κινεζου , χαλια ο Κομπε. λετε να γινει καμια εκπληξη και να το φυσανε και να μην κρυωνει στο LA?

σε καμια ωρα ξεκιναει Βos@Orl , μεγαλη ευκαιρια για τους Magic να παρουν σοβαρο προβαδισμα . για μενα αν γινει το 3-1 σημερα δεν γυρναει η σειρα..

Μπα, δεν το νομίζω.
Δεν βάζει ο Brooks 30 πόντους σε κάθε βραδιά.
Η απουσία του Yao είναι μεγάλη, μπορεί να μη φάνηκε απόψε γιατί ήμασταν χάλια αλλά σίγουρα θα φανεί στα επόμενα.

Για το Ορλάντο συμφωνώ.
Πιστεύω ότι θα νικήσουν σήμερα και το επόμενο "win or stay home" στη Βοστώνη θα είναι ματσάρα. :rockon:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω για τον Brooks και δε γινεται να ειναι παλι ετσι ο Κομπε στο επομενο . αυτος ο Γιαο ρε παιδι μου βλεπω να σταματαει νωρις. πολλα προβληματα λογω υψους πιστευω..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
συμφωνω για τον Brooks και δε γινεται να ειναι παλι ετσι ο Κομπε στο επομενο . αυτος ο Γιαο ρε παιδι μου βλεπω να σταματαει νωρις. πολλα προβληματα λογω υψους πιστευω..

Σωστός είσαι.
Ο Κobe είχε 30+ πόντους στα τελευταία 5 παιχνίδια και απόψε έμεινε στους μισούς.
Ο Yao όντως αποδεικνύεται πολύ injury prone λόγω ύψους. Τελικά όλοι οι τόσο ψηλοί έχουν ευαισθησία στους τραυματισμούς. Από την άλλη παίζει ρόλο και η σωματοδομή. Έχει πραγματικά τεράστια πόδια αλλά δεν τα γυμνάζει καθόλου. Είχα διαβάσει μία μελέτη ότι κάποιος με την ενδυνάμωση των ποδιών γλιτώνει άπειρους τραυματισμούς αλλά χάνει λίγο από την σπιρτάδα του. Βλέπεις θηρία όπως ο LeBron ή ο Dwight να παίζουν συνέχεια και να μην καταλαβαίνουν τίποτα αλλά και απλά fit τύπους όπως ο Ray Allen και ο Kidd που κάνουν κάτι τρελές προπονήσεις σε γάμπες κλπ με αποτέλεσμα να έχουν χάσει ελάχιστα ματς. Τι να πω. :think:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα οι γκαρντ και οι ψηλοι δεν εχουν την ιδια καταπονηση. αλλα αλματα κανει ο kidd άλλα ο Γιαο που πηδαει για το ριμπαουντ με θηρια διπλα του να τον σπρωχνουν. επισης αλλη καταπονηση εχει ο 2.08 άλλη ο 2.28 . ειναι ολοκληρη επιστημη τι βαρη θα κανουνε αναλογα το υψος , την αντοχη , την σωματοδομη , τις απαιτησεις του προπονητη στον αγωνα κλπ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
κοιτα οι γκαρντ και οι ψηλοι δεν εχουν την ιδια καταπονηση. αλλα αλματα κανει ο kidd άλλα ο Γιαο που πηδαει για το ριμπαουντ με θηρια διπλα του να τον σπρωχνουν. επισης αλλη καταπονηση εχει ο 2.08 άλλη ο 2.28 . ειναι ολοκληρη επιστημη τι βαρη θα κανουνε αναλογα το υψος , την αντοχη , την σωματοδομη , τις απαιτησεις του προπονητη στον αγωνα κλπ.

Ναι, σ' αυτό είσαι σωστός απλά εγώ σκέφτηκα ότι στην καταπόνηση πιάνονται και τα χιλιόμετρα που διανύουν μέσα στο γήπεδο όπου οι κοντοί κάνουν περισσότερα από τους ψηλούς, άρα κουράζονται κάπως το ίδιο. Βέβαια στους ψηλούς υπάρχει περισσότερη σωματική επαφή άρα το έργο τους είναι πιο δύσκολο, γι' αυτό και οι τραυματισμοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom