Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Mωρέ μπράβο οι Σίξερς!!!!!! Πραγματικά δεν το περίμενα. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ότι κάποιοι παίχτες θα αποδώσουν με συγκεκριμένο τρόπο και ξεχνάμε ότι δεν είναι μηχανές και μας εκπλήσσουν, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Οι Σέλτικς έχασαν δύο ματς που έλεγχαν και έστω και δύσκολα έπρεπε να έχουν καθαρίσει. Με τις δύο ήττες αυτές όμως έδωσαν αυτοπεποίθηση και κουράγιο στους αντιπάλους τους και τώρα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Ακόμα πιστεύω ότι θα περάσουν, αλλά με έχει απογοητεύσει η αστάθειά τους. Φυσικά αξιέπαινοι και οι Σίξερς που άρπαξαν τις ευκαιρίες που τους έδωσαν ως τώρα.
Για τους παλαιότερους, αυτή η σειρά μου θυμίζει μέχρι τώρα τους τελικούς του 1984. Σέλτικς - Λέικερς. Οι Λέικερς είχαν πιο πλήρη και φρέσκια ομάδα, αλλά βρέθηκαν να είναι στο 2-2, ουσιαστικά από δικά τους λάθη και κακές επιλογές στα ματς που έχασαν, που οι Σέλτικς κέρδισαν στο τσακ. Και μετά οι Σέλτικς πήραν τα πάνω τους και τελικά επικράτησαν.
γαμησε τα μας κουβαδιασαν
και τους πηγαν και πιπα κωλο δεν υπηρχε περιθωριο ανακαμψης, τουλαχιστον οσο ειδα ηταν σταθερα στο +10 η φιλαδελφεια

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
Oι Σίξερς έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τους Σέλτικς πολύ κακούς. Δυστυχώς ο Εμπίντ για άλλη μια φορά αποδείχτηκε λίγος σε μια κρίσιμη στιγμή, όπως και ο Χάρντεν ο οποίος είχε κάποιες φοβερές αναλαμπές στη σειρά, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλός. Οι Σέλτικς παρουσιάζουν αυτοκτονικές τάσεις. Αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους είναι ικανοί ακόμα και για τίτλο, αλλά δεν είναι συνεπείς κι επιπλέον ο προπονητής τους έχει μικρύνει πολύ το rotation χωρίς λόγο κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν παίχτες που μπορούν να προσφέρουν παραπάνω αν τους δοθεί η ευκαιρία.
Για το άλλο ζευγάρι, τι να πω. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Σανς αποκλείονται με ντροπιαστική ήττα στην έδρα τους από ομάδα με Γιουγκοσλάβο σταρ. Κάτι πάει πολύ λάθος σε αυτή την ομάδα και πρέπει να γίνει ένα restart. Οι αλλαγές πρέπει να είναι πολλές και ριζοσπαστικές. Το ευχαριστήθηκα πάντως γιατί έχουν μαζευτεί εκεί όλες οι πριμαντόνες, οι κακομαθημένοι και οι τεμπέληδες. Πήραν αυτό που τους άξιζε λοιπόν.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
ΤΣΟΝΤΑ
1684106242115.png

απο ισοπαλια σχεδον στο +30 σε μια περιοδο και κατι ψιλα

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
ΤΣΟΝΤΑ
1684106242115.png

απο ισοπαλια σχεδον στο +30 σε μια περιοδο και κατι ψιλα
Όντως το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Και μετά ήρθε η κατάρρευση. Ο Τέϊτουμ χρώσταγε μια τέτοια ματσάρα. Ωρε λέτε να έχουμε φέτος τελικούς Σέλτικς-Λέικερς???? Εγώ θέλω Ντενβερ βέβαια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Όντως το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Και μετά ήρθε η κατάρρευση. Ο Τέϊτουμ χρώσταγε μια τέτοια ματσάρα. Ωρε λέτε να έχουμε φέτος τελικούς Σέλτικς-Λέικερς???? Εγώ θέλω Ντενβερ βέβαια.
ολα ανοιχτα ειναι. Οι σελτικς αφου ανετρεψαν την σειρα ειναι πλεον το πρωτο φαβορι για τελικο, και κατ'επεκταση για τιτλο.
Για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω υποτιμουνται οι Λεηκερς απο ολες τις στοιχηματικες...
Εγω δεν ειμαι λεμπρονικος αλλα με τσαντιζουν τοσο πολυ οι χεητερς του που σπανε μπαλες, θελω να το σηκωσει για να δω τους αμπαλους να κλαινε παλι :rockon:

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
ολα ανοιχτα ειναι. Οι σελτικς αφου ανετρεψαν την σειρα ειναι πλεον το πρωτο φαβορι για τελικο, και κατ'επεκταση για τιτλο.
Για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω υποτιμουνται οι Λεηκερς απο ολες τις στοιχηματικες...
Εγω δεν ειμαι λεμπρονικος αλλα με τσαντιζουν τοσο πολυ οι χεητερς του που σπανε μπαλες, θελω να το σηκωσει για να δω τους αμπαλους να κλαινε παλι :rockon:
Χαχα. Κι εγώ δεν τον πάω τον "αυτοαποκαλούμενο", αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ μεγάλος παίχτης. Ειμαστε τυχεροί που ζήσαμε στην εποχή του και τον είδαμε να παίζει. Και βέβαια αποτελεί πραγματικό φαινόμενο η αντοχή του και το επίπεδο που ακόμα βρίσκεται σε αυτή την ηλικία.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
οποιος δεν ειδε τι εγινε χτες... ας το δει σημερα

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Game 7, ποιος??? Δύσκολο ερώτημα..

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
Oι Σέλτικς είναι σαφώς καλύτερη ομάδα με περισσότερες λύσεις και γι' αυτό και όταν ξεκίνησαν να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους έκαναν την ανατροπή. Παρόλα αυτά δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Είναι κυριολεκτικά ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Δεν έχω ξαναδεί ομάδα με τόσο επικά σκαμπανεβάσματα και παρακολουθώ από το 1980 ΝΒΑ, σχεδόν όλα τα ματς πλέι-οφς!!!! Το 3-0 στην αρχή των Χιτ ήταν μαγική εικόνα. Αν οι δύο ομάδες κάνουν το καλύτερο τους ματς στον ίδιο αγώνα θα επικρατήσουν οι Σέλτικς. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις τι να περιμένεις με δαύτους. Μπορεί ο Τέιτουμ να βάλει 30 στο πρώτο ημίχρονο και να τελειώσει το ματς με 33 και να χάσουν διαφορά 20 πόντων. Από την άλλη οι Χιτ φέτος πραγματικά δεν με εντυπωσιάζουν και θα είναι κρίμα να φτάσουν τελικούς, αλλά παραδέχομαι ότι παίζουν με αυτοπεποίθηση, δεν παρατάνε κανέναν αγώνα και καμία φάση και τα δίνουν όλα. Με τα ψέματα αυτά, φτάσανε στο κατώφλι των τελικών γιατί τους έκαναν μάγκες οι Μπακς και οι Σέλτικς μέχρι τώρα με τις τραγικές τους άμυνες και την έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας. Ο Μπάτλερ είναι παιχταράς, αλλά τον έχουν κάνει να μοιάζει με Τζόρνταν, ενώ είναι επιπέδου π.χ. Πωλ Τζωρτζ. Εχει πολλά τρωτά σημεία που έχουν φανεί σε πολλά ματς διαχρονικά και δεν είναι και τόσο δύσκολος να τον μαρκάρεις αν καταλάβεις το παιχνίδι του.
Τώρα όσον αφορά το τέλος του έκτου αγώνα......τι να πω!!!!!! Πραγματικά φέτος ζούμε ιστορικές στιγμές. Οι Σέλτικς στάθηκαν πολύ τυχεροί. Έκαναν στο τέλος όλα τα λάθος πράγματα, όπως οι Μπακς στα δύο τελευταία ματς που ενώ τα έλεγχαν, στα τελευταία λεπτά μαλακίστηκαν. Έτσι και οι Σέλτικς πήγαν να δώσουν δικό τους παιχνίδι, αλλά γλύτωσαν στο παρά ένα κυριολεκτικά. Ας εκμεταλλευτούν λοιπόν αυτή την ευκαιρία. Ελπίζω να μη μαλακιστούν πάλι.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Πάντως έτσι όπως ήρθε το πράγμα, ο Joker προβλέπω να το παίρνει άνετα..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
Ωραιος τελικος.
Θα δουμε ματσαρες.
Ευτυχως χωρις ΜΠΑΚΣ,να μας πρηζουν ταρχιδια τα κωλοκαναλα.
Εννοειτε κανενα βρωμοκαναλο δεν θα ασχοληθει με το ΝΒΑ αλλο φετος.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
Όσο συναρπαστικός ήταν ο 6ος αγώνας, τόσο ξενέρωμα ήταν ο 7ος. Οι Σέλτικς πραγματικά απαράδεκτοι, μέσα στην έδρα τους, αντί να μασάνε σίδερα μετά την τεράστια ανατροπή μπήκαν με μόνο πλάνο να βαράνε τρίποντα κι ότι βγει. Ελειπε ο Μπρόγκντον και φυσικά ο Τέιτουμ ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες. Έπαιξαν σα μικρή ομαδούλα. Οι Χιτ πανάξιοι νικητές της σειράς. Παρότι δεν έχουν παίξει και κάνα φοβερό μπάσκετ, τους βγάζουμε το καπέλο και να είστε σίγουροι ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους με το Ντένβερ. Ελπίζω οι Νάγκετς να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να μη μαλακιστούν όπως οι Μπακς και οι Σέλτικς. Δεν θα ήθελα να δω να το σηκώνει αυτό το Μαιάμι φέτος. Μετά από τόσες μέρες δεν ξέρω αν είναι για καλό τόση αγωνιστική αποχή.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΡ;

εγω βλεπω nuggets 4-1 ή 4-2 αλλα θα προτιμησω να δω το πρωτο ματς για να βγαλω συμπερασματα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΡ;

εγω βλεπω nuggets 4-1 ή 4-2 αλλα θα προτιμησω να δω το πρωτο ματς για να βγαλω συμπερασματα
Απο τη στιγμη που το ΜΑΙΑΜΙ πεταξε εξω ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ και
ΒΟΣΤΩΝΗ,με μειονεκτημα,ολα ειναι πιθανα.
Μην ξεχναμε την απειρια του ΝΤΕΝΒΕΡ,οσο ταλεντο και να εχουν.
Πρωτη φορα σε τελικους και τα χερια θα τρεμουν.
Ενω ο αλλος ο γκαγκστερ ο ΜΠΑΤΛΕΡ, εχει μεγαλα μαυριδερα αρχιδια.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Απο τη στιγμη που το ΜΑΙΑΜΙ πεταξε εξω ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ και
ΒΟΣΤΩΝΗ,με μειονεκτημα,ολα ειναι πιθανα.
Μην ξεχναμε την απειρια του ΝΤΕΝΒΕΡ,οσο ταλεντο και να εχουν.
Πρωτη φορα σε τελικους και τα χερια θα τρεμουν.
Ενω ο αλλος ο γκαγκστερ ο ΜΠΑΤΛΕΡ, εχει μεγαλα μαυριδερα αρχιδια.
ναι εννοειται δεν υποτιμαω κανεναν μετα απο αυτα που ειδαμε. Απλα οι ναγκετς ειναι πιο ξεκουραστοι και ειχαν την τυχη να δουν σε 7 ματς τελικων περιφερειας ολα τα καλα και τα κακα των αντιπαλων τους. Αμα παρει μπρος το γουρουνι ο γιοκιτς, δεν ξερω αν σταματιεται. Και ηρθε η ωρα για το δαχτυλιδι του.

Μακαρι να δουμε ματσαρες και ο νικητης ειναι δευτερευουσης σημασιας. Απλα με τα τωρα δεδομενα βλεπω ναγκετς, εκαναν δυνατη σεζον και τρομερα πλευοφφς, συν το πλεονεκτημα, δικαια ειναι το φαβορι πριν αρχισει η μαχη.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
ναι εννοειται δεν υποτιμαω κανεναν μετα απο αυτα που ειδαμε. Απλα οι ναγκετς ειναι πιο ξεκουραστοι και ειχαν την τυχη να δουν σε 7 ματς τελικων περιφερειας ολα τα καλα και τα κακα των αντιπαλων τους. Αμα παρει μπρος το γουρουνι ο γιοκιτς, δεν ξερω αν σταματιεται. Και ηρθε η ωρα για το δαχτυλιδι του.

Μακαρι να δουμε ματσαρες και ο νικητης ειναι δευτερευουσης σημασιας. Απλα με τα τωρα δεδομενα βλεπω ναγκετς, εκαναν δυνατη σεζον και τρομερα πλευοφφς, συν το πλεονεκτημα, δικαια ειναι το φαβορι πριν αρχισει η μαχη.
Όλα αυτά είναι απολύτως σωστά βάσει λογικής. Αν οι Ναγκετς παίξουν σα Νάγκετς, θα κερδίσουν και μάλιστα σχετικά άνετα τη σειρά. Αλλά ποια λογική ψάχνουμε φέτος??? Ποια ομάδα έχει αποδώσει φέτος με τους Χιτ σύμφωνα με τις δυνατότητές της??? Λες και τους κάνουν μάγια οι "παραλίες" και δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους όσοι παίζουν μαζί τους. Επίσης, επειδή η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, για μένα είναι μέγιστης σημασίας να κερδίσουν και μάλιστα εμφατικά στο πρώτο ματς οι Νάγκετς, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ίσως δούμε πράγματα που δεν τα περιμένει κανείς. Τέλος, έχω την εντύπωση ότι αυτή η μεγάλη περίοδος απραγίας δεν θα κάνει καλό στο Ντένβερ. Μπορεί να έχουν βγει εκτός ρυθμού. Θα δούμε. Ελπίζω να δούμε τουλάχιστον καλό μπάσκετ.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
Eπιτέλους αποκαταστάθηκε η τάξη στο πρώτο ματς και είδαμε φυσιολογικά πράγματα και παίχτες να αποδίδουν ή να μην αποδίδουν, σύμφωνα με τις λογικές δυνατότητές τους. Ο Γιόκιτς για εμάς τους παλαιότερους είναι μπασκετική λατρεία. Παίχτης που παίζει με το μυαλό και επηρεάζει όλα τα ματς με την παρουσία του, με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Καλά - καλά δεν είχε κάνει σουτ σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίχτης και από τις δύο ομάδες. Όσο κι αν οι αθλητικές δυνατότητες κάποιων παιχτών έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, πάντα θα ξεχωρίζουν τα μεγάλα μυαλά, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Παρόλα αυτά πρέπει να τονίσω ότι όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία αν οι συμπαίχτες του δεν αξιοποιούσαν τις πάσες του. Οι Νάγγετς ήταν εξαιρετικοί ως σύνολο, ανεξάρτητα από την αψεγάδιαστη απόδοση του μαέστρου τους.
Το Μαϊάμι ήταν πολύ άστοχο σε αρκετά ελεύθερα σουτ που αν είχαν μπει, θα μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που με κάνει να μην τους ξεγράφω για τη συνέχεια. Γιατί έτσι και βρουν ρυθμό στην επίθεση και μείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος, μπορεί να κάνουν ζημιές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom