Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Lebron μοναδικός ανεπανάληπτος μεγάλος αθλητής…μην λέμε μαλακιες ..λουζερ ο Λεμπρον;
Lebron μοναδικός ανεπανάληπτος μεγάλος αθλητής…μην λέμε μαλακιες ..λουζερ ο Λεμπρον;
Υπερθλητης!! Αλλά με 4 στα 10 δεν τον λες και winnerLebron μοναδικός ανεπανάληπτος μεγάλος αθλητής…μην λέμε μαλακιες ..
απο τους μεγαλυτερους ηγετες που περασαν στο μπασκετ. Αν ηταν ατιτλος, ισως μιλαγαμε για κατι λιγοτερο. Αλλα 4 δαχτυλιδια δεν εχει ο καθενας, με ενεργη συμμετοχη, και ενα τσουβαλι ποντους και τρελο κουβαλημα.Υπερθλητης!! Αλλά με 4 στα 10 δεν τον λες και winner
απο τους πιο πετυχημενους αθλητες της εποχης μας ειναι τυπε, γιατι τετοιο μισος;Ευτυχως αποκλειστηκαν οι BUCKS, να παρακλουθησουμε τα πλει οφς,
με την ησυχια μας,χωρις το πανηγυρακι για το Γιαννη και πουτσες μπλε.
Και φυσικα χωρις αναφορα απο τα μπουρδελοκαναλα πλεον.
Γι αυτους τους σαπιους τα πλει οφς τελειωσαν ,με τον αποκλεισμο
του λατρευτου τους Γιαννακη..
Αει στο διαολο μουνοπανα.
Μισος εχω για τα κωλοκαναλια που δεν μας ενημερωνουν για το ΝΒΑ,απο τους πιο πετυχημενους αθλητες της εποχης μας ειναι τυπε, γιατι τετοιο μισος;
προφανως η πολυπαθη και μικρη ελλαδιτσα θα δωσει βαρος στον Γιαννη οσο παιζει στο κορυφαιο επιπεδο, οπως θα εκανε καθε χωρα για τους παικτες της.
Ερχεται και μουντομπασκετ σε λιγους μηνες, θα ξεφυτρωσουν παλι οι haters που βλεπουν μπασκετ μια φορα το χρονο σαν τα σαλιγκαρια, το χουμε μαθει το παραμυθι
να μπαινεις σε ξενα σαιτ, που γιαννης ειναι απλα ενας πολυ καλος παικτης, και οχι ο θεος των θεων.Μισος εχω για τα κωλοκαναλια που δεν μας ενημερωνουν για το ΝΒΑ,
αλλα για τον...Γιαννη...
Ο Αντετοκουμπο σαν αθλητης ειναι τοπ,δεν διαφωνω.
Κατσε εσυ τωρα και αν δεις καμμια ειδηση για το ΝΒΑ,γραψε μου..
Χρονια το κανω,σιγα μην περιμενω τους λελεδες της Ελληνικης δημοσιογραφιας.να μπαινεις σε ξενα σαιτ, που γιαννης ειναι απλα ενας πολυ καλος παικτης, και οχι ο θεος των θεων.
Τα ρεπορταζ των ελληνικων σαιτ ειναι σαπια ετσι κι αλλιως, ειτε εχουν ειτε δεν εχουν Γιαννη μεσα.
Δηλαδη τωρα που τελειωσε ο Γιαννης, θα βλεπεις τους ελληνες μπασκετικους να ζαλιζουν αρχιδια για Curry και Λεμπρον, με 300 αρθρα για τον καθενα. Η πλειοψηφια των αρθρογραφων δεν εχουν παει καν αμερικη να δουν ενα ματς ΝΒΑ απο κοντα, τι αποψη να εχουν;
ε τοτε κραζε τα αρδακια και οχι τον παικτη... Τι να κανει; να τους βαλει χερι να τους πει μην μιλατε για εμενα;Χρονια το κανω,σιγα μην περιμενω τους λελεδες της Ελληνικης δημοσιογραφιας.
Απλα τα βλεπω καμμια φορα και μου ερχεται να ξερασω...η γλωσσα εχει
φτασει στο πατωμα.
Ειδες πουθενα να κραζω τον παικτη?ε τοτε κραζε τα αρδακια και οχι τον παικτη... Τι να κανει; να τους βαλει χερι να τους πει μην μιλατε για εμενα;
Αν οι δικοι μας ειναι γλοιωδεις τυποι χωρις ιχνος μυρωδιας, δεν φταιει εκεινος, αυτος παιζει την μπαλιτσα του χωρις να προκαλει καν.
Τεράστιος παίκτης ο ΛεΜπρον, έχει απίστευτα αθλητικά προσόντα για την ηλικία του. Δυνατός ,γρήγορος, παίζει άμυνα, σκοράρει κοντά στο καλάθι, σκοράρει μακριά, πάσα και ηγέτης στο γήπεδο. Αν είχε παίξει την ίδια περίοδο με το Τζόρνταν δεν ξέρω ποιος θα ήταν ο καλύτερος. Για μένα ο Τζόρνταν ήταν καλύτερος αλλά όχι με μεγάλη διαφορά.απο τους μεγαλυτερους ηγετες που περασαν στο μπασκετ. Αν ηταν ατιτλος, ισως μιλαγαμε για κατι λιγοτερο. Αλλα 4 δαχτυλιδια δεν εχει ο καθενας, με ενεργη συμμετοχη, και ενα τσουβαλι ποντους και τρελο κουβαλημα.
Και μεταξυ μας, μονο το πρωταθλημα με τους Καβς θα αξιζε αποθεωσης, αρχιδατο, με την ομαδα της καρδιας του, χωρις το τρελο ροστερ που ειχαν οι ασταματητοι GSW.
Καλο ειναι να εκτιμαμε αυτα που εχουμε, γιατι στον αθλητισμο η ημερομηνια ληξης ειναι σχετικα συντομη. Οταν θα παιξει το τελευταιο του ματς ο Λεμπρον, το ΝΒΑ θα γινει φτωχοτερο, και αυτο ειναι δεδομενο.
Λαθος μου αν το παρεξηγησα. Φανηκες πολυ χαρουμενος που αποκλειστηκαν οι "σαπιοι" Μπακς που ολη τη regular πηγαν τραινο (οχι οτι λεει πολλα αυτο στο ΝΒΑ βεβαια) και επειδη εκανες δις αναφορα στον "λατρεμενο" Γιαννη φανταστηκα οτι εισαι ενας απο τους πολλους χεητερς που εδω μεσα τους εχουμε με το κιλο, κι ας μην ξερουν τι χρωμα ειναι η σπυριαρα.Ειδες πουθενα να κραζω τον παικτη?