Νέα

Ναυτικοι, περιπέτειες με κοριτσια του λιμανιου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tritwnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.256
Πόντοι
1.011
Kaohsiung, Ταϊβάν. 1992+;993 δε θυμάμαι ακριβώς χρόνια. Γενικά λίγα πράγματα στην πόλη, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση ένα μπαρ-κωλάδικο που σύχναζαν Έλληνες ναυτικοί, "η Σουζάνα". Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά από το ολότελα....

Το αστείο της υπόθεσης ήταν η ταμπέλα έξω από το μπάρ.

Σε ανορθόγραφα ελληνικά έγραφε

"ΠΡΟΞΕΝΗΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, H SUZANA"

Επίσης ένα από τα πρώτα μου μπαρκα, σα δόκιμος τέλη 89 αρχές 90 και πάμε να φορτώσουμε στο Τουμπαραο, στην Βραζιλία. Το πρόγραμμα ήταν να φορτώσουμε σε 24 ώρες και να φύγουμε. Για καλή μας τύχη, πέσαμε σε λευκή απεργία στο λιμάνι Δηλαδή, οι εργάτες πήγαιναν για δουλειά, αλλά υπολειτουγουσαν. Ουσιαστικά δεν κουνιόταν φύλλο.
Αποτέλεσμα ήταν μείνουμε 2 εβδομάδες στο λιμάνι.
Ούτε 40 λεπτά μακρυά ήταν μια πολύ όμορφη πόλη, η Βιτόρια. Με 100 δολάρια εβγαινες, έπινες έτρωγες, πλήρωνες σουίτα στο STATUS (για όσους θυμούνται), ταξιτζή να σε πηγαινοφερνει και ρέστα για την κοπέλα (που ήταν all night) όχι short time.

Κλαιγαμε όταν τελικά φύγαμε. Τα επόμενο λιμάνι ήταν το μπανταρ Αμπάς στο Ιράν, όπου κάτσαμε 2 μήνες και ούτε έξω από το καράβι δε μπορούσαμε να βγούμε!

Πολιτισμικό σοκ!

ΠΑΣΟΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Like
209
Πόντοι
20
καλησπερα συναδελφοι νεος ναυτικος εγω εμενα απο τις καλυτερες εμπειριες μου ειναι στο μπαταμ στην ινδονησια κατσαμε ενα μηνα επισκευη εβγαινα σχεδον καθε μερα και πηγαιναμε σε ενα ξενοδοχειο pacific pallace hotel λεγεται ειναι γνωστο διοτι ειναι χτισμενο και εχει το σχημα καραβιου, εκει λοιπον στον ογδοο οροφο εχει σπα οταν μπαινεις σε ρωταει αν θες special service δηλαδη sex γιατι αλλες ειναι οι κοπελες που κανουν μασαζ και αλλες sex αφου πληρωσεις εισοδο μπαινεις σε ενα ωραιο roof bar εκει αφου πιναμε το ποτο μας ερχοντουσαν καμια εικοσαρια κοπελες με νουμερακια και διαλεγες οποια ηθελες και σε πηγαιναν σε κατι ωραι δωματια χωρις κρεβατι με το στρωμα κατω αλλα ηταν κυριλε και καθαρα εκει παιδια γαμησα απο τις πιο ομορφες ασιατισες, τιμες δεν θυμαμαι καλα συγχωρεστε με αλλα νομιζω ποτα και γαμησια δεν πηγαιναν πανω απο 100 δολαρια

ΠΑΣΟΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Like
209
Πόντοι
20
Ακόμα στα μικρά φορτηγά έχει καλά λιμάνια, aframax τάνκερ και μεγαλύτερα οπως και lng carrier τα λιμάνια είναι μόνο στα χαρτιά και με κυαλια
ναι φιλε ισχυει ημουνα σε κρεναδικο και πιαναμε και ωραια λιμανια και καθομασταν και καιρο

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
545
Πόντοι
81
καλησπερα συναδελφοι νεος ναυτικος εγω εμενα απο τις καλυτερες εμπειριες μου ειναι στο μπαταμ στην ινδονησια κατσαμε ενα μηνα επισκευη εβγαινα σχεδον καθε μερα και πηγαιναμε σε ενα ξενοδοχειο pacific pallace hotel λεγεται ειναι γνωστο διοτι ειναι χτισμενο και εχει το σχημα καραβιου, εκει λοιπον στον ογδοο οροφο εχει σπα οταν μπαινεις σε ρωταει αν θες special service δηλαδη sex γιατι αλλες ειναι οι κοπελες που κανουν μασαζ και αλλες sex αφου πληρωσεις εισοδο μπαινεις σε ενα ωραιο roof bar εκει αφου πιναμε το ποτο μας ερχοντουσαν καμια εικοσαρια κοπελες με νουμερακια και διαλεγες οποια ηθελες και σε πηγαιναν σε κατι ωραι δωματια χωρις κρεβατι με το στρωμα κατω αλλα ηταν κυριλε και καθαρα εκει παιδια γαμησα απο τις πιο ομορφες ασιατισες, τιμες δεν θυμαμαι καλα συγχωρεστε με αλλα νομιζω ποτα και γαμησια δεν πηγαιναν πανω απο 100 δολαρια
Το ίδιο κόλπο με τα νούμερα το είχα συναντήσει πριν αρκετά χρόνια στην Ταϋλάνδη

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
545
Πόντοι
81

ΠΑΣΟΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Like
209
Πόντοι
20
Παραναγουα και Οδησσός. Τώρα μας έχει μείνει μόνο καμία Σαμαριντα, που ανεβαίνουν οι θειτσες πάνω και λέμε κι ευχαριστώ.
παραναγουα δυστυχως δεν προλαβα τις καλες εποχες ειχα ξεμπαρκαρει απο παραναγουα και με πηγε ο γραμματικος στο μπαρ posidonio νομιζω αντρεας λεγεται ο ιδιοκτητης ελληνας και περασα πολυ ωραια αλλα εχω ακουσει ιστοριες οτι παλια γινοταν πανικος

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
876
Πόντοι
86
παραναγουα δυστυχως δεν προλαβα τις καλες εποχες ειχα ξεμπαρκαρει απο παραναγουα και με πηγε ο γραμματικος στο μπαρ posidonio νομιζω αντρεας λεγεται ο ιδιοκτητης ελληνας και περασα πολυ ωραια αλλα εχω ακουσει ιστοριες οτι παλια γινοταν πανικος
1-2 στενά πιο κάτω απ' το μπαρ του Ανδρέα υπήρχε το 2016 (δεν έχω ξαναπάει από τότε) ένα μπαρ που λεγόταν Black Cat. Εκεί μέσα έχω γαμησει ίσως την ωραιότερη γυναίκα στη ζωή μου.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
βγάζουν καλά λευτά πλέον οι ναυτικοί 'η αρχίδια;;;

Σε σχέση με τους μισθούς στην Ελλάδα πολύ ανώτερος ο μισθός.
Δεν είμαι ναυτικός αλλά έχω φίλους που εργάζονται Καπετάνιοι,Μηχανή,Security.
Εκτός Ελλάδας μπάρκα ανεβαίνει το κασέρι.

OP
OP
T

tritwnas

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Οι παλιοί από φορτηγά θα θυμάστε το poppay και το black cat στο San Lorenzo Αργεντινή... εκεί είχα περάσει καλά με ελληνική ορχήστρα να παίζει, σχεδόν το μισό πλοιο Έλληνες. Αλλά με την κορασίδα δεν τα πήγα καλά γιατί έκανα την μαλακια να το αφήσω για μετά.

Μετά ήμουν τύφλα. Δεν τελείωνα με τπτ και σηκώθηκε και έφυγε.
Αλλα γενικά είχε πολύ ωραίες γυναίκες.

OP
OP
T

tritwnas

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Και στα μικρά γκαζαδικακια μου είπαν ότι είναι καλά. Πάνε παντού και έχουν περισσότερες ώρες στα λιμάνια. Δλδ καπετάνιος, πρώτος και δοκίμια ρίχνουν έναν!!!

OP
OP
T

tritwnas

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Santos πήρα ΤΟ ΜΟΥΝΙ ούτε γάμησα ούτε θα ξαναγαμήσω τέτοιο μουνιί ! Rio grande do Sul η Ανδριάνα, 35αρα τότε αυτή 24 εγώ, μαμασά εκείνη, και 2 φορές που πήγαμε το μακρινό 94έναρασα SUPER..........Στην Yokohama σε ένα μπαράκι τελειωμένο που πήγαμε έψαχνα και εγώ να βρω σε αρχαίες φωτογραφίες τον πατέρα μου, και αυτός Καπετάνιος.
Έχω την εντύπωση ότι στην Βραζιλία, όσο πιο βόρεια, τόσο πιο μουνια είναι.
Σαντος στο ABC, Σάο Λούις στο Καζαμπλάνκα, εκεί είχα βρει ωραια κορμιά.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
επισης δεν υπάρχει πιστή σύζυγος ναυτικού,να θεωρείτε δεδομένο ότι σας απατά
Άρα λοιπόν, ο γάμος ενός τέτοιου ανδρός και μίας τέτοιας γυναικός, μπορεί να θεωρηθεί η επιτομή της ελεύθερης σχέσης. Η απόλυτη χαρά, εμπειρία, Νιρβάνα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023