Νέα

Ναυτικοι, περιπέτειες με κοριτσια του λιμανιου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tritwnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.292
Πόντοι
2.256
Ήμουνα με τον "Πολικό." Από τον Πειραιά για Σαλονίκη. Όξω από την δεσπέτζα, πάνου στο σεντουκάκι της, καθότανε μια τέτοια. Άσκημη σαν το χρέος.
Ένας ναύτης τη διπλάρωσε από νωρίς.
"Θα 'χουμε θάλασσα, να σε βάλω κάπου να ξαπλώσεις."
"Όχι." Της πήγε ένα πιάτο φαΐ το βράδι. "Δε θέλω."
Τα μεσάνυχτα ξαναπήγε κοντά της. "Τσιγάρο;"
"Όχι, μωρέ τράγο, αφού βλέπεις πως φουμάρω.
Πάρτο απόφαση. Δε στο δίνω. Έφυγα από τα Βούρλα και πάω για το Βαρδάρι. Αν σ' αρέσω, έλα κει πέρα. Όχι εδώ. Γυρεύεις μωρέ ποτέ σου από το μπακάλη τυρί, την κυριακή που τονε συναντάς στο δρόμο;
Άντε πήγαινε να βρεις καμιά πρωτοθεσίτισσα. Ξεφορτώσου με."
Την ίδια ώρα, στην καμπίνα του Καπετάνιου, τα 'χε σηκώσει σαν τ' αυτιά του λαγού, μια κυρία που τη σεβόταν όλος ο κόσμος στον τόπο της, με τέσσερα παιδιά κι άντρα λεβέντη.
Σκέφτηκες μωρέ ποτέ σου τι χαρίζουν οι πόρνες με πενταροδεκάρες; Βάζουν απάνω τους σακατεμένους, στραβούς, καμπούρηδες, κείνους που βρωμάνε αγιάτρευτα, που 'χουν μοτάρια στο κορμί τους, τρελούς, όλους όσους δε βρίσκεται καμιά γυναίκα να τους χαϊδέψει. Ζουν στα μπορντέλα, τις λέμε δημόσιες. Τις άλλες που 'ναι απόξω, πώς πρέπει να τις φωνάζουμε; Βρες μου τη λέξη..

Νίκος Καββαδίας
"ΒΑΡΔΙΑ"
Απόσπασμα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Παίζουνε γκει γαμησια μεσα στα καράβια?εγώ πιστεύω σίγουρα. Εκεί που είναι το τάνκερ στη μέση του ινδικού θα σε λένε άμα δεν μας κάτσεις θα σε πετάξουμε στη θάλασσα και θα πούμε ότι ήτανε ατύχημα ή αυτοκτονία! Εγώ πιστεύω πιο πολύ με γκει γαμησια γαμανε στα καραβια
Είσαι βλέπω πανέτοιμος να κάνεις την πουτάνα.....

:tooth:

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Έχει πάει κανείς πρόσφατα Nantong, να μας πει τι παίζει από πουτανες και μασάζ? Ρώτησα σε 2-3 γραφεία και μου ζήτησαν 400 δολλάρια/ώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom