funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 456
Μου κανει και μενα εντυπωση που δεν πεφτει μπαν και ο καθενας γραφει οτι του καπνισει.
Μπαχαλο η κατασταση.
δεν έχει mod μαν εξαφανίστηκαν μετά την αλλαγή του σάιτ..έχουν φύγει όλοι.Μου κανει και μενα εντυπωση που δεν πεφτει μπαν και ο καθενας γραφει οτι του καπνισει.
Μπαχαλο η κατασταση.
καποτε εγραψα πριν 2 χρονια τι επρεπε να εχει γινει (συνδρομητικο) και τωρα γραφτηξε καποια στιγμη οτι θα γινοτανε αλλα μαλλον εμεινε στα γραφομενα μονοΓια αυτό και μπουρδέλο γενικώς η κατάσταση..
Αυτός ο IoannisDebu που έχει ξέδελφο τον Γιάννη τον Φαραώ ρε παιδιά ποιος είναι; μ έχεις ταράξει ρε αλάνι στα παζάρια, δεν κατανοώ γιατί να κάτσω να με γαμήσεις δύο φορές με όσα γουστάρεις εσύ να δώσεις, πάνε αλλού δεν κατανοώ, λες και ήρθες όταν είχα την έκπτωση και τώρα δεν μπορείς. Όταν με κοροιδεύατε ξεφούσκωτο μεμέ, μισό βυζί εδώ και όταν με παίρνατε τηλέφωνο και με βρίζατε, καριόλα, άρρωστη, σιγά το μπάζο που έχω τέτοια τιμή και θέλω και λεφτά με ένα βυζί ήταν καλά το μπούλινγκ άχρηστοι; δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοιο πράγμα με κοπέλα. Άλλωστε αλλάξαν τώρα τα πράγματα με τα καινούργια μου μεμέ και την ανακαίνιση, δεχόμεθα μόνο με φράκο και παπιγιόν σόρρυ αλλά δεν είμεθα για το ευρύ κοινό.
οτι και να αλλαξεις ,οτι ανακαινιση να κανεις Μπαζο και σκουπιδι θα παραμεινεις ελεεινη
εισαι κοινωνικο αποβλητο και το ξερεις
σε δουλευουν ολοι εδω μεσα και το ξερεις
μονο για τον πουτσο εισαι πρεζακι
μονο και μονο οτι ασχοληθηκα μαζι σου παιρνεις αξια
Ιερόδουλη πουτανιτσα, είσαι συ που ζητιανεύεις από κοπέλες. Εγώ πάντως υπαλληλακι θα σας ξεκολιασω τους νταβαδες των 3, 60 που βρίζουν εδώ γιατί δεν παίρνουν γκαφρα από κοπέλες. Κακώς γράφεις και μιλάς εδω στο θρεντ μου διότι με τσάντισες και θα ψάξω να βρω ποιος είσαι να σε γαμησω όπως με υποβιβαζεις όλη μέρα σημερα αποβρασμα της κοινωνίας. Η μαμά σου κι αυτή έτσι πουτανιτσα είναι και σε έκανε έτσι? Μάλλον. Τα ανδρειλικα που βρίζουν κοπέλες επειδή δεν γαμουν τζάμπα και δεν τους δίνουν φράγκα θα τους γαμησω αναλογωςνα ξέρεις. μηδενικό. Νταβαντζακο της πεντάρας. Καθίκι, μην ξαναγράψεις λέμε άχρηστο αποβρασμα. Και αυτό που σου πα, όλα αυτά που αποκαλείς κοινωνικά απόβλητα και πρεζάκια θα σε γαμησουν διότι τα απαξιώνεις. Μην τα βάζεις μαζί μου δεν ξέρεις για τι είμαι ικανή όταν μου φέρονται έτσι, δεν ξέχναω και δεν συγχωρώ
Μια χαρά τα λες
Θέλω να ζητήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ενα πολύ μεγάλο συγνώμη από τα καλά μέλη εδώ μέσα, από τους πελάτες μου που διαβάζουν την άσχημη πλευρά μου, κι ας με κοροϊδεύουν κάποιοι η και όλοι όπως είπε.... Είναι η αδύναμια μου όπως λένε πολλοί, όταν κάποιος θίξει το είναι μου, ν αντιδρώ και όποιον πάρει ο χάρος. Είναι όμως τόσο βαριά αυτά που είπε, που μόνο οι γυναίκες που κάνουμε αυτό που κάνουμε κατανοούν. Συγνώμη λοιπόν από τα καλά μέλη και μόνο κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Σήμερα όμως, ένας πελάτης πήρε πολλά παραπάνω με 100 ευρώ, και σε ώρα και σε υπηρεσίες, φτάνει που ήρθε και δεν κορόιδεψε. Αυτά.
εκτός τόπου και χρόνου, δεν με ξέρεις ούτε και θα με μάθεις εν λόγω κύριε. Δεν έχεις ιδέα για το ποιόν του χαρακτήρα μου, πρόσεχε πως και τι λες ανωνυμε, τουλάχιστον για μένα, όσο για το Χ έχεις φάει συ πρώτος με το που θα καλέσεις τηλ και θα χεις το ύφος αυτό, θα πλερωσω, οπότε πάρε μου πιπα από το τηλέφωνο κιόλας. Κακώς ασχολούμαι μαζί σουΜετά τις απειλές και τις βωμολοχίες που ξεστόμισε η εν λόγω κυρία άποψη μου είναι, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, πως πρέπει να μπαναριστεί παραδειγματικά, αν αυτό δεν γίνει καλό είναι να πάρει ένα μεγάλο Χ (από μένα το πήρε ήδη) για να καταλάβει πως σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς και δεν νοείται να γράφει έτσι για κανέναν, ακόμα κι αν δεν είναι πελάτης της.
Σκεφτείτε πως κάποια στιγμή μπορεί να σας αντιμετωπίσει και εσάς έτσι, σκεφτείτε πως έχει το τηλέφωνο σας και γνωρίζει κάποια από τα στοιχεία σας!
Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!
Απευθύνομαι στους πραγματικούς παίκτες. Αγαπούληδες, κόλακες και γλείφτες παρακάμψτε το εν λόγω ποστ.
Γιατι πιστευεις οτι σε αφορά η συγνωμη της?Θέλω να ζητήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ενα πολύ μεγάλο συγνώμη από τα καλά μέλη εδώ μέσα, από τους πελάτες μου που διαβάζουν την άσχημη πλευρά μου, κι ας με κοροϊδεύουν κάποιοι η και όλοι όπως είπε.... Είναι η αδύναμια μου όπως λένε πολλοί, όταν κάποιος θίξει το είναι μου, ν αντιδρώ και όποιον πάρει ο χάρος. Είναι όμως τόσο βαριά αυτά που είπε, που μόνο οι γυναίκες που κάνουμε αυτό που κάνουμε κατανοούν. Συγνώμη λοιπόν από τα καλά μέλη και μόνο κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Σήμερα όμως, ένας πελάτης πήρε πολλά παραπάνω με 100 ευρώ, και σε ώρα και σε υπηρεσίες, φτάνει που ήρθε και δεν κορόιδεψε. Αυτά.
δεκτη η συγνωμη σου
Γι αυτο μιλάμε για κατρακύλα,Άλλη μια απόδειξη ότι το forum είναι ξέφραγο αμπέλι.
Βρίζουν μανάδες, απειλούν για ξύλο και δεν έχει επέμβει κανένας!
Ούτε ban, ούτε προειδοποίηση ούτε καν να διαγράψουν τα κακώς κείμενα.
Εδώ η άλλη βρίζει μάνες, σε άλλο θέμα βγάζουν τα προσωπικά στοιχεία της κοπέλας φόρα παρτίδα και ο μήνας έχει 9!
Εσύ αυτό κατάλαβες? Ότι είσαι μέσα σε αυτούς που ζήτησε συγνωμη?Θέλω να ζητήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ενα πολύ μεγάλο συγνώμη από τα καλά μέλη εδώ μέσα, από τους πελάτες μου που διαβάζουν την άσχημη πλευρά μου, κι ας με κοροϊδεύουν κάποιοι η και όλοι όπως είπε.... Είναι η αδύναμια μου όπως λένε πολλοί, όταν κάποιος θίξει το είναι μου, ν αντιδρώ και όποιον πάρει ο χάρος. Είναι όμως τόσο βαριά αυτά που είπε, που μόνο οι γυναίκες που κάνουμε αυτό που κάνουμε κατανοούν. Συγνώμη λοιπόν από τα καλά μέλη και μόνο κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Σήμερα όμως, ένας πελάτης πήρε πολλά παραπάνω με 100 ευρώ, και σε ώρα και σε υπηρεσίες, φτάνει που ήρθε και δεν κορόιδεψε. Αυτά.
δεκτη η συγνωμη σου
κουκλαρα θα ανεβασεις φωτο με τα νεα σου κανονια?εκτός τόπου και χρόνου, δεν με ξέρεις ούτε και θα με μάθεις εν λόγω κύριε. Δεν έχεις ιδέα για το ποιόν του χαρακτήρα μου, πρόσεχε πως και τι λες ανωνυμε, τουλάχιστον για μένα, όσο για το Χ έχεις φάει συ πρώτος με το που θα καλέσεις τηλ και θα χεις το ύφος αυτό, θα πλερωσω, οπότε πάρε μου πιπα από το τηλέφωνο κιόλας. Κακώς ασχολούμαι μαζί σουΜετά τις απειλές και τις βωμολοχίες που ξεστόμισε η εν λόγω κυρία άποψη μου είναι, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, πως πρέπει να μπαναριστεί παραδειγματικά, αν αυτό δεν γίνει καλό είναι να πάρει ένα μεγάλο Χ (από μένα το πήρε ήδη) για να καταλάβει πως σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς και δεν νοείται να γράφει έτσι για κανέναν, ακόμα κι αν δεν είναι πελάτης της.
Σκεφτείτε πως κάποια στιγμή μπορεί να σας αντιμετωπίσει και εσάς έτσι, σκεφτείτε πως έχει το τηλέφωνο σας και γνωρίζει κάποια από τα στοιχεία σας!
Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!
Απευθύνομαι στους πραγματικούς παίκτες. Αγαπούληδες, κόλακες και γλείφτες παρακάμψτε το εν λόγω ποστ.