Ρε παιδια αν θελετε θα διαβασετε αυτα που γραφω και αν θα τα κατανοησετε ή οχι ειναι στην δικα σας κριση. Ολοι εχουμε διαφορετικα βιωματα με τις ιδιες κοπελες γιατι οπως εμεις εχουμε γουστα ετσι εχουν και αυτες. Οπως απορριπτουμε εμεις ετσι μας απορριπτουν κι αυτες. Μια κοπελα αλλιως θα παει με εναν ασχημο, χοντρο, βρωμιαρη, αξυριστο στην γεννητικη περιοχη και αγενή και αλλιως θα παει με εναν πολυ προσεγμενο κυριο.
Τωρα στην περιπτωση μου λοιπον για την κυρια του thread αυτου. Εγω στη ζωη μου ειμαι πολυ ευγενικος, σε υπερθετικο βαθμο θα ελεγα, διοτι οπως σεβομαι τον οποιοδηποτε γνωρισω ετσι θελω να με σεβονται κι εμενα. Την εν λογω κυρια λοιπον την εχω παρει δυο φορες τηλεφωνο να την ρωτησω αν ητανε διαθεσιμη καποιες συγκεκριμενες ωρες που θα μπορουσα εγω, διοτι πολλοι απο εδω μεσα ειμαστε παντρεμενοι ή εχουμε επαγγελατικες υποχρεωσεις που δεν μας αφηνουν ελευθερους καμοια μερα της εβδομαδας για πολλες ωρες.
Οταν λοιπον την ρωτησα (και τις δυο φορες αν μπορει) ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ, και μου ειπε οτι δεν μπορει διοτι εχει άλλα ραντεβου πριν προλαβω να την απαντησω οτι δεν πειραζει κοπελα μου καποια αλλη φορα θα ταιριαξουν οι ωρες μας, αυτη αρχισε να με βριζει με τροπο ψυχασθενικο με πολυ μισος σαν να της εχω σκοτωσει τη μανα....!! Να πατε να βρειτε Αλβανιδες και αλλες βρωμιαρες κι εγω σας γαμαω ολους και να πατε να γαμηθητε και τετοια αλλα...!!Εγω δεν πιστευα τι ακουγαν τα αυτια μου επειδη μονο και μονο αυτη δεν μπορουσε εκεινη την ωρα που την ηθελα και μπορουσε μετα απο τρεις ωρες αλλα δεν μπορουσα εγω φυσικα. Παιδια μιλαμε για πολυ βρισιδι εφαγα....και ο φουκαρας το μονο που την ειπα και την ρωτησα (παντα στον πλυθηντικο) ηταν αν ηταν διαθεσιμη την ταδε ωρα...!
Δεν ξερω ρε παιδια αλλα πολλοι απο εσας εχετε εξαιρετικες εμπειριες απο την κυρια, και σας πιστευω απολυτα, αλλά πως ειναι δυνατον να μιλαει στο τηλεφωνο τοσο ασχημα χωρις λογο;;; Βεβαια δεν προκειται να πιστεψω κανεναν αν πει οτι μονο σε εμενα εχει μιλησει ετσι, σιγουρα εχει μιλησει και σε πολλους αλλους....
Τελικα εμεις αυτη μας πληρωνει ή εμεις; Γιατι αυτη η συμπεριφορα; Δεν μπορεις κοπελα μου; Πες δεν μπορω εκεινη την ωρα και πες κι ενα ευχαριστω και τελος!