Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
μιλα καμα μωρη κωσταντινα γιατι θα γαμηθεις
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ μιλα καμα μωρη Κωσταντινα
μιλα καλα.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ μιλα καμα μωρη Κωσταντινα
μιλα καλα.
μιλα καλα.
εχω αυπνιες και κανω χαβαλε με το μαλακα.αλλα ευχαριστως του εσπαγα και τα μουτρα του σεριφη που κανει το σκληροπρωτης δημοτικου παιδακι θα το καταλαβαινε ρε τυπε.. τι μιλας στο μπετο?
εχω αυπνιες και κανω χαβαλε με το μαλακα.αλλα ευχαριστως του εσπαγα και τα μουτρα του σεριφη που κανει το σκληρο
χαχαχα επρεπε να βαλω και ενα: ΔΕΝΑυτο το ειπες για κακο η για καλο?
εχω αυπνιες και κανω χαβαλε με το μαλακα.αλλα ευχαριστως του εσπαγα και τα μουτρα του σεριφη που κανει το σκληρο
πακμαν ρουλς ... ετσι!
πρωτης δημοτικου παιδακι θα το καταλαβαινε ρε τυπε.. τι μιλας στο μπετο?
η ιδια ειναι ;τοσο καψιμο και λεει οτι ειναι φουσκωτος με μικροφωνο και θα μπουκαρει; ε τοτε εχουμε ξεφυγει τελειωςςςςςΠοιου σεριφη μωρε? Η ιδια ειναι!
ο άλλος ο παπάρας ρωτάει με πμ άμα έχει χαρτιά να επιδείξει η Ελενα. Η Ελενα δεν είναι της μάζας γι᾽αυτό και τη σκίσατε πριν ένα χρόνο. Τώρα όμως, όποιο αρχίδι από μπουρδέλο ή στούντιο την επισκεφθεί, θα μπαίνω κατευθείαν μέσα διότι έχει ακουστικό και ακούω τα πάντα και θα του κάνω τη μούρη χαρτοσακούλα όπως προχθές τον τσιλιμπίθρα. Οπότε προσοχή. Εδώ είμαστε για την πάρτη μας, για να δουλεύει η Ελενα, αλλά όποιος την ξαναπειράξει θα φεύγει τουλούμι στο ξύλο.
η ιδια ειναι ;τοσο καψιμο και λεει οτι ειναι φουσκωτος με μικροφωνο και θα μπουκαρει; ε τοτε εχουμε ξεφυγει τελειωςςςςς
η ιδια ειναι ;τοσο καψιμο και λεει οτι ειναι φουσκωτος με μικροφωνο και θα μπουκαρει; ε τοτε εχουμε ξεφυγει τελειωςςςςς
Slip out-L.uppercut-R.cross-L.hook σε πόσα σεκοντς τον έχεις νου άουτ, εγώ σε 10 μαζί με τις βρισιές!
στο τέλος ρίξε και 10 κάμψεις να ισιώσεις μαλάκα σφίχτη