Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
που να δω;
δεν ξέρω είπα μήπως.
που να δω;
α ρε τουμπανοο!
μεγάλες καύλες έχω μιλάμε ε! Εσταξα!
χεχε. μ'αυτα που ανεβαζεις αμοιβαια ειναι τα σταξιματα!![]()
antallassontai me ta album ton fotografion mou
ε δειξε μας !δεν ξέρω είπα μήπως.
Αμεσως αναγνωρισες τη τοποθεσια....στον πρωτο η στο δευτερο οροφο εκλεισες σουιτα?έλα μωρέ γεράκο παλιονταβατζή από την Κυψέλη που θελες να ρθω και σπίτι σου. Κάνε μας τη χάρη ρε μπαρμπαδι. Πάνε για κάνα τσίπουρο και βουρ στο μπουρδελάκι σου και δεν είμαστε για τα δοντάκια σας, δεν λέτε να το κατανοήσετε ορισμένοι, και μη στραβώνεις ξόανο. Αντε με το ένα πόδι στον τάφο, βλήμα
τον εχουμε παρει....
δεν νομιζω να τον δινει αδερφε......
αν εχεςι φωτο με το κωλαρακι της ανεβασε να τον παιξω μια!!
Αμεσως αναγνωρισες τη τοποθεσια....στον πρωτο η στο δευτερο οροφο εκλεισες σουιτα?
δεν νομιζω να τον δινει αδερφε......
δωσε πονο φιλεναδα!ξεφτιλισε τουςρε όργιο ματζέστικ, με έχει πάρει πολλές φορές και δεν ξέρεις αν δίνω κώλο. Καλά μιλάμε είστε σούπερ κακοποιοί, αλλά εδώ με μένα μπλέξατε![]()
![]()
![]()
![]()
καλά ρε σείς, δεν ντρέπεστε που αφήνετε να χλευάζουν αρρώστους εδώ μέσα. Τί να πω. Το μπαρμπάδι ο κωλόγερος στο στρατό πρέπει να χε πάρει πολλές πίπες και του μεινε απωθημένο λέμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε όργιο ματζέστικ, με έχει πάρει πολλές φορές και δεν ξέρεις αν δίνω κώλο. Καλά μιλάμε είστε σούπερ κακοποιοί, αλλά εδώ με μένα μπλέξατε![]()
![]()
![]()
![]()
καλά ρε σείς, δεν ντρέπεστε που αφήνετε να χλευάζουν αρρώστους εδώ μέσα. Τί να πω. Το μπαρμπάδι ο κωλόγερος στο στρατό πρέπει να χε πάρει πολλές πίπες και του μεινε απωθημένο λέμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τέσπα για να μη νομίζετε ότι ασχολείται μαζί σας το κορίτσι μας, η Ελενα λείπει από Αθήνα. Και χθες και σήμερα σας γράφει κυριολεκτικά και μεταφορικά στ᾽αρχίδια του ο Κωστής.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()