gerontopsolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ελευθερο στοματικο
2 χυσηματα
αυτα κανει
χαχαχα
ελευθερο στοματικο
2 χυσηματα
αυτα κανει
καλημερα φιλεναδα!πἀντος εν κατακλείδι ένα έχω να πω! Ντροπη σας και το εννοώ με όλη τη σημασία της λέξης κ Μεξικάνε μάνι σου ξου μούξου μανταλάκια. Ούτε κι εσύ ξέρεις τι έκανες. Αλλά φυσικά δεν είσαι ο μόνος εδώ που τα λέμε...έχουν προηγηθεί άλλοι μαλακοπίτουρες πρόβατα οπότε συνηθίσαμε. Και εις ανώτερα εύχομαι.
καλημερα φιλεναδα!
Καλημέρα στο Ελενάκι μας...Καλή εβδομάδα να έχεις...χωρίς εκνευρισμούς και άγχη...πάμε για κανένα μπάνιο??
με σένα όχι γιατί μου είπανε ότι με θάβεις από πίσω. Μην με πάρεις καν τηλέφωνο γιατί θα στο κλείσω, μην πεις δεν σ᾽είπα
φιλεναδα συνεχιζεις να μη μου μιλας ωραια !εγω ειδες ειμαι κυριος.ασε που ο μανι δεν ειναι μεξικανος!Αμα θέλει η Κούλα ο Μεξικάνος μόνο θα πάω
φιλεναδα συνεχιζεις να μη μου μιλας ωραια !εγω ειδες ειμαι κυριος.ασε που ο μανι δεν ειναι μεξικανος!
φιλεναδα συνεχιζεις να μη μου μιλας ωραια !εγω ειδες ειμαι κυριος.ασε που ο μανι δεν ειναι μεξικανος!
ειναι φιλιππινεζος.εγώ δεν έχω φίλους μην παραμυθιάζεσαι. Καλημέρα σε όλους πάω για μπανάκι! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ειναι φιλιππινεζος.
εγω θα ειμαι ο πρωτος σου φιλος καλες βουτιες
λαθοςποιος είναι φουσκωτός ρε
λαθος εκανα με το φουσκωτε μωρε !που θα πας μαυρο λιθαρι?
οπααααααα
αμα δεν δω κωλο δε μπορω να σου απαντησω ειλικρινα.χι χι χι σε αρέσω καθόλου :-*
αμα δεν δω κωλο δε μπορω να σου απαντησω ειλικρινα.
που να δω;καλά δεν είδες