baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
Και τι αρχησαν??
να κάνουν τη δουλειά τους μέσω εμού χωρίς να ξέρω, να θέλω, να μπορώ, να είμαι αυτό.
Και τι αρχησαν??
να κάνουν τη δουλειά τους μέσω εμού χωρίς να ξέρω, να θέλω, να μπορώ, να είμαι αυτό.
Βρε nayomi δεν σε ξερω αλλα ουτε και θελω να σε μάθω αν και γράφω σπάνια εδω διαβάζοντας όλα αυτα που γράφεις μήπως θα πρεπει να επισκευθεις κανενα ψυχίατρο βλεπω εχεις σοβαρό πρόβλημα και εισαι ενα σκαλοπάτι πριν την ζουρλομανδυα
Εκανες το bourdela.com το προσωπικο σου ημερολογιο.
Ξεκουβαλα και βγες λιγο εξω.
Στα αρχιδια μας για τις μαλακιες σου.
όποιος δεν γουστάρει δεν το διαβάζει ...αν έχει αρχίδια. Εσύ μάλλον γιοκ!
όποιος δεν γουστάρει δεν το διαβάζει ...αν έχει αρχίδια. Εσύ μάλλον γιοκ!
Είχα πει να μην μιλήσω σ' αυτό το θρεντ, αλλά θα το κάνω για μια τελευταία φορά.
Η κοπέλα εδήλωσε η ίδια πως έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας οπότε δεν χρειάζεται να της το θυμίζουμε. Το ξέρει και το αντιμετωπίζει, όσο και όπως αντιμετωπίζεται.
Η πλάκα και η καζούρα καλές είναι, αλλά κάπου πρέπει να μπαίνει κι ένα όριο ανθρωπιάς...
αααααα εχεις όντως σοβαρό πρόβλημα θελεις επειγόντως ψυχίατρο και οχι μονο έναν αλλα ομάδα ψυχιατρωνάντε και το πούλο. Αμα σε βρω θα δεις τί ωραίο ζουρλομανδύα
αααααα εχεις όντως σοβαρό πρόβλημα θελεις επειγόντως ψυχίατρο και οχι μονο έναν αλλα ομάδα ψυχιατρων
εσείς φαίνεται να ξέρετε από αυτά. Για τολμήστε να κλάνετε τίποτα και θα τους στείλω αδιάμβαστους ξανά κι εσάς και τους ψυχιατράκους σας
Είχα πει να μην μιλήσω σ' αυτό το θρεντ, αλλά θα το κάνω για μια τελευταία φορά.
Η κοπέλα εδήλωσε η ίδια πως έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας οπότε δεν χρειάζεται να της το θυμίζουμε. Το ξέρει και το αντιμετωπίζει, όσο και όπως αντιμετωπίζεται.
Η πλάκα και η καζούρα καλές είναι, αλλά κάπου πρέπει να μπαίνει κι ένα όριο ανθρωπιάς...
δεν μου απάντησε κανείς τί λένε οι ψυχίατροί σας για τα συμπεράσματα όταν με παίρνετε τηλ και με ξυπνάτε ακριβώς 20 λεπτά από την ώρα που θα κοιμηθώ, ακριβώς μόλις είσέλθω σε κατάσταση REM
Βρε μπεμπα γιατι δεν κλεινεις το κινητο οταν πας για υπνο. Το ιφον που εχεις εχει και ενα σετινγκ που καθοριζεις ποιες ωρες δεν δεχεσαι τηλεφωνηματα.
εσυ εισαι ο πιο μουρλος εδω μεσα. μια στο καρφι και μια στο πεταλο εισαι. ενα ποστ μπεμπα, ενα ποστ μπινελικια μετα παλι μπεμπα μετα παλι μπινελικια.
εσυ εισαι ο πιο μουρλος εδω μεσα. μια στο καρφι και μια στο πεταλο εισαι. ενα ποστ μπεμπα, ενα ποστ μπινελικια μετα παλι μπεμπα μετα παλι μπινελικια.
Αντε τρεχα απο δω μεσα γιατι εισαι εντελως ασχετος με αυτα τα θεματα! ;)