canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Σε μένα μόνο Αντρακλες έρχονται!
ελπίζω όχι με το στραπον στο χέρι....
Σε μένα μόνο Αντρακλες έρχονται!
Tσου ρε Λάκη Γουλφάκη! Σε μένα μόνο Αντρακλες έρχονται!
. Γλυκε μου ακριβώς εκεί έγκειται η διάφορα η οποία οφείλεται σε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το ότι νομίζεις ότι Πραγματικός Ανδρας σημαίνει τέλειος σε εξωτερική εμφάνιση. Για μένα δεν ισχύει αυτο. Είναι όλο το πακέτο κι ας μην είναι τόσο σμιλεμενος εξωτερικά. Αντε ας σταματήσουμε ..είσαι τετριμμένη..το 5χρονο εγγονάκι μου πιο έξυπνες ατάκες βρίσκει
όντως έχεις δίκιο, εσένα σε πηδάνε μόνο άντρες τύπου Σπαλιάρα...μοντελάρες και κάτω των 30.. ;)
αλλοιώνεις και τα πραγματικά γεγονότα* τώρα..νομίζω ότι τείνουμε, σίγουρα, σε ψυχώσεις...όπου να'ναι θα σου πω ακριβώς από τι πάσχεις..roll on baby
*παραισθήσεις, αν έχεις ακουστά
. Γλυκε μου ακριβώς εκεί έγκειται η διάφορα η οποία οφείλεται σε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το ότι νομίζεις ότι Πραγματικός Ανδρας σημαίνει τέλειος σε εξωτερική εμφάνιση. Για μένα δεν ισχύει αυτο. Είναι όλο το πακέτο κι ας μην είναι τόσο σμιλεμενος εξωτερικά. Αντε ας σταματήσουμε ..
δεν το αφήνεις να ήρεμησουμε ε; Και λες να μην είχα βρει γλυκε μου; Και φυσικά δεν θέλω πελάτες που μετά να κάθονται εδώ να με κρατούν η να μαχαιρωνουν πισώπλατα. Και φυσικά μου αρέσουν οι άνθρωποι χωρίς μικρότητες και κακίες. Σε τι αναφέρεσαι "έμαθες μπαλιτσα";έμαθες μπαλίτσα βλέπω... τώρα το πας καλά ;)
θα διαφωνήσω στα περί εξωτερικής εμφάνισης, που με ωθούν να σε ρωτήσω : πελάτες ψάχνεις ή γκόμενο.
εκτός αν, πρώτη φορά στα χρονικά, κοπέλα που εκδίδεται θέλει τους πελάτες της με ψυχικά προσόντα. Αυτό παραπέμπει, όπως καταλαβαίνεις, σε σκέψεις τραγελαφικές...
δεν το αφήνεις να ήρεμησουμε ε; Και λες να μην είχα βρει γλυκε μου; Και φυσικά δεν θέλω πελάτες που μετά να κάθονται εδώ να με κρατούν η να μαχαιρωνουν πισώπλατα. Και φυσικά μου αρέσουν οι άνθρωποι χωρίς μικρότητες και κακίες. Σε τι αναφέρεσαι "έμαθες μπαλιτσα";
καλημέρα Leon! Ολο με μαλωνουν εδώ ρε συ και με κοροϊδεύουν! Ειμαι λυπημενη.Καλημερα !!! :-* :-* :-*
καλημέρα Leon! Ολο μεγαλώνουν εδώ εε συ και με κοροϊδεύουν! Ειμαι λυπημενη.
Εσυ κανε, αυτο που ξερεις καλυτερα μωρο μου !!! :-* :-* :-*
Αυτό που γράφεις δεν ευσταθεί. Δεν είναι δυνατόν μέσα σε τέτοια κρίση και ανταγωνισμό να αυξάνει κάποιος τις τιμές.
Η αραχνοαισθηση μου μου λεει οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν εγινε και οτι ειναι ενα σχεδιο που επινόησε για να αυξησει της στα 200 ευρω. Να δειτε που θα ειναι μονιμη η αυξηση...
τι την πέρασες??Ναομι έχεις καμία φίλη για παρτουζίτσα;