master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μην της κανεις αρνητικη διαφημιση της κοπελαςΤήν θεωρώ άπό τά κορυφαία όνόματα αύτή τή στιγμή ;)
μην της κανεις αρνητικη διαφημιση της κοπελαςΤήν θεωρώ άπό τά κορυφαία όνόματα αύτή τή στιγμή ;)
μην της κανεις αρνητικη διαφημιση της κοπελας
καλημέρα υπέροχη γυναίκα!!! :-* :-*
Ριζικη αλλαγη σε ολα ???Εκτος απο το ονομα αλλαξες και τηλ
Ριζικη αλλαγη σε ολα ???
[/quote Ανακαινιση.Ετσι κανουν τα μαγαζια για να ανανεωσουν το ενδιαφερον της πελατειας. Αλλο η Βιβη ,αλλο η Ναυομι.....να δεις,πως το ειπε ο Saint ...α ναι,μεταγνωστική εμπειρία !!!!
Έλενα-Βιβή
Καλημέρα
Δυο φίλοι μου που σε επισκέφτηκαν μέσα στον ιούλιο
Και μου είπαν πέρα απο τις άψογες υπηρεσειες σου ότι
Τσιμπησες 2-3 κιλακια παραπάνω
Καταλαβαίνω τους πειρασμούς του καλοκαιριού
Αλλα μιας και το σώμα σου είναι εργαλείο της δουλειά σου
Θα θέλαμε σε παρακαλούμε να κανείς μια μικρή δίαιτα και πολυ γυμναστική
Όπως εμείς δουλευουμαι σκληρά για να μπορούμε να σε συναντούμε
Έτσι και ΕΣΥ πρέπει να δουλεύεις σκληρά στο κομμάτι γυμναστικής και δίαιτας
Ευχαριστούμε και φιλακια πολλα
ΓΙΩΡΓΟΣ
5 πήρα! χι χι! κρύβω κιλά....οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι είναι πιο διακριτικοί εκτός κι αν δεν θέλουν να είναι και το λένε για άλλους λόγους. Αυτοί που με αγαπούν το λένε πάντως ό, τι έχουν να πουν σε μένα μόνο.
By the way γι' αυτά τα κιλά μιλάς?
εσυ κουκλα τι υπηρεσιες προσφερεις τελικα?κακιουλες αγαπη μου κακιουλες!
Έλενα μου
Οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι του Ιουλίου (νομίζω)
Το να σου ζητάμε να προσεχείς την φυσική σου κατάσταση δεν είναι κακό
δελφίνι και στο κρεβάτι δελφίνι και στο νερόέχουν τραβηχτεί αρχές Ιουλίου και θα δω πώς θα το αποδείξω μόλις επιστρέψω από θάλασσα κακιασμένε, πρωί πρωί. Οι κακίες σας δεν έχουν τελειώμο. Ούτε πρόλαβα να μαυρίσω 2 μήνες πριν, ούτε τα στήθη μου τα είχα πέρυσι καλοκαίρι.
Θα' πρεπε να ντρέπεσαι που δίνεις και συμβουλές. Αντε τώρα...Όσον αφορά στη φυσική μου κατάσταση κολυμπάω από τα 5 μου σε ομάδα και τώρα ερασιτεχνικά,αλλά που να ξέρεις εσύ τι σημαίνει φυσική κατάσταση...