lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Γιατί άλλαξε όνομα ρε παιδιά? Μια χαρά ήταν το ελεναβιβη....ελληνικοτατο...
Το "Τρελλοκοτσιδου" το βρισκω ποιο γουστοζικο και ισως την αντιπροσωπευειΓιατί άλλαξε όνομα ρε παιδιά? Μια χαρά ήταν το ελεναβιβη....ελληνικοτατο...
Ολοι και ολες, θελουν καποια αλλαγη, καπου - καπου !!! ;) ;) ;)Γιατί άλλαξε όνομα ρε παιδιά? Μια χαρά ήταν το ελεναβιβη....ελληνικοτατο...
συναντηση χθες στο bora bora με το κοριτσι.κορμι σφιχτο μαυρισμενο και με δυο που βγαζουν ματια.γρηγορο σπασιμο παγου μιας και ειναι ανετη και μπορεις να συζητησεις επι παντος επιστητου.ντουζακι γρηγορο χωρις καμια προσπαθεια να φαει χρονο και βουρ στον αγωνα.βαθεια φιλια χαδακια και δαχτυλιασμα σε ολες τις τρυπουλες της.την περιποιηθηκα και γω και εδειξε να χαλαρωνει,της αρεσει πολυ να χαιδευετε και το θεαμα ειναι ακρως καυλωτικο.δινει με χαρα τη δουλεμενη πισω τρυπουλα της και το στησιμο της στα τεσσερα ειναι για σεμιναριο.στην πιπα ειναι μαστορισα ενω οταν σε κοιταει με αυτα τα ματια λιωνεις
τελειωμα οπου θες.εγω στον πρωτο γυρο προφυλαχτικο μεσα της σφιχταγγαλιασμενοι και στο δευτερο προσωπο και στομα με εκφρασεις πορνοσταρ.σ ευχαριστω helena vivi...μαριο ντε λα πιαστον και κουνατον ωρα περασα υπεροχα
Πρωινη - πρωινη, εισαι καυλα μου !!!...καλά , δεν είμαι μόνη μου όταν γίνονται όλ' αυτά, πρέπει να είναι και ο παρτενέρ, αλλά σ' ευχαριστώ πολύ!
Πες καλέ για τις φώτο που σου έδειξα πότε τραβήχτηκαν, γι' αυτές που έβαλα κι εδώ....
Περαν τούτου, παιδιά σας παρακαλώ όσον το δυνατόν να παραλείπετε το προηγούμενό μου όνομα διότι ο Γούγλης παραμονεύει και είναι
ταβανόπροκα. Σας παρακαλώ θερμά....
Συνέβη κάτι άσχημο κι έπρεπε να το αλλάξω, αλλά μπορούμε να λέμε Nayomi η Τρελοκοτσιδού!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν ξερω γιατι, αλλά ημουν σιγουρος οτι η κριτικη σου θα μαυριστεί.συναντηση χθες στο bora bora με το κοριτσι.κορμι σφιχτο μαυρισμενο και με δυο που βγαζουν ματια.γρηγορο σπασιμο παγου μιας και ειναι ανετη και μπορεις να συζητησεις επι παντος επιστητου.ντουζακι γρηγορο χωρις καμια προσπαθεια να φαει χρονο και βουρ στον αγωνα.βαθεια φιλια χαδακια και δαχτυλιασμα σε ολες τις τρυπουλες της.την περιποιηθηκα και γω και εδειξε να χαλαρωνει,της αρεσει πολυ να χαιδευετε και το θεαμα ειναι ακρως καυλωτικο.δινει με χαρα τη δουλεμενη πισω τρυπουλα της και το στησιμο της στα τεσσερα ειναι για σεμιναριο.στην πιπα ειναι μαστορισα ενω οταν σε κοιταει με αυτα τα ματια λιωνεις
τελειωμα οπου θες.εγω στον πρωτο γυρο προφυλαχτικο μεσα της σφιχταγγαλιασμενοι και στο δευτερο προσωπο και στομα με εκφρασεις πορνοσταρ.σ ευχαριστω helena vivi...μαριο ντε λα πιαστον και κουνατον ωρα περασα υπεροχα
Δεν ξερω γιατι, αλλά ημουν σιγουρος οτι η κριτικη σου θα μαυριστεί.
Και ειδα οτι πραγματι, "0 στους 9 θεωρουν οτι τους βοηθησε αυτη η κριτικη".
Και κοιτωντας λιγο παρακατω, βλεπω οτι οποιος κανει θετικη κριτικη στη Βιβη, αμεσως η κριτικη μαυριζεται (13 στα 22, 2 στα 15, 3 στα 16, 5 στα 16 κλπ).
Υπαρχει καποια εξηγηση?
Αλλότρια συμφέροντα που μπορεί να θίγονται -ιδού η εξήγηση, φίλε alex71.
Συμφωνώ και επαυξάνω, άλλωστε και εγώ την μαύρισα, δεν είπε κάτι που να μην το γνώριζα, ή τέλος πάντων δεν με βοήθησε. Κριτική δεν είναι να γράφεις 4 γραμμές.Επειδή ο καθένας μπορεί να φαντασιώνεται ότι θέλει και να μιλάει για συμφέροντα και δεν ξέρω τι άλλο, και καθώς είμαι ένας από αυτούς που μαύρισαν την κριτική του, θα σου πω για ποιον λόγο το έκανα. 'Η μάλλον θα σου αντιστρέψω την ερώτηση και θα σε ρωτήσω για ποιο λόγο να μην την μαυρίσω;; Την κριτική την είδες;;;; Είναι δύο γραμμές. ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ! Που σε αυτές ουσιαστικά περιγράφει την nayomi, περιγραφή που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε που έχει δει τις φωτός της. Τι ενημέρωση προσφέρει; Τι πληροφορίες; Ότι τον κοιτούσε λάγνα; Είμαστε σοβαροί;
Και να σου πω και το άλλο. Πριν λίγες μέρες ο ίδιος είχε κάνει τόπικ στο οποίο ρώταγε για ποιον λόγο δεν ανέβηκε η κριτική του, τώρα δεν το βρίσκω πρέπει να έχει σβηστεί. Ήμουν πολύ περίεργος να δω την κριτική που δεν πέρασε. Για αυτήν την κριτική μίλαγε τελικά και έκανε και ολόκληρο θέμα!!;; Ακόμα και στο μήνυμα του στο τόπικ, πιο πολλές πληροφορίες είπε από την κριτική που έγραψε!
Ο συνδυασμός λοιπόν του γράφω δύο αδιάφορες προτάσεις ως κριτική, αδιαφορώ για τους κανόνες (στους κανόνες γράφει πως «- Οι κριτικές πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικές και ουσιαστικές. Σύντομα και άνευ ουσίας σχόλια θα απορρίπτονται») και κάνω ολόκληρο θέμα γιατί δεν δημοσιεύθηκε, με οδήγησαν στο να την μαυρίσω. Πρέπει να είναι η δεύτερη φορά που μαυρίζω κριτική.
Για την Nayomi η γνώμη μου είναι θετικότατη αν θεωρείς ότι μαύρισα κριτική επειδή έχω θέμα με την κοπέλα.
την άλλη εβδομάδα που θα πάω, θα έχω και τη ζυγαριά μαζί μουΣυνάδελφοι,
Όσοι την επισκεφτούν παρακαλω ας γράψουν αν όντως πήρε 2-3 κιλά, για να μην με λένε τρελο
Nayomi,
Σε γουστάρουμε γιαυτο θελουμε να τα χάσεις ...
Άρα αντί να προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο αν θες , χάσε αυτά που πήρες...
Συνάδελφοι,
Όσοι την επισκεφτούν παρακαλω ας γράψουν αν όντως πήρε 2-3 κιλά, για να μην με λένε τρελο
Nayomi,
Σε γουστάρουμε γιαυτο θελουμε να τα χάσεις ...
Άρα αντί να προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο αν θες , χάσε αυτά που πήρες...
η κοπελα ειναι κανονικη,με επιπεδη κοιλια,στηθος λιγο μεγαλο αλλα που χρειαζοταν για να καλυψει το στερνο της (οπως της εξηγησε και ο γιατροςτης),κωλαρακι τουρλωτο και καλοσχηματισμενο ακομα και σε ορθια θεση.ολα τ αλλα ειναι περιττα ρε παιδια,και προσωπικο γουστο.πανω απ ολα εγω περασα καλα μαζι της και λογο εμφανισης αλλα κυριως λογο χαρακτηρα.αυτα....
Άλλη μια φορά
Η ναιομι είναι γαματη σε υπηρεσίες και συμμετοχή
Το τελευταίο δίμηνο πήρε 2-3 κιλακια
Πείτε με ψειρα αλλα και αυτο ενημέρωση είναι..
μην μιλάς έτσι....άλλη μια φορά....πόσο μα....ας είσαι.....?
Sena1 πες μου σε παρακαλώ πώς να δημοσιεύσω τις ιδιότητες των φωτό...
και για πες...έπιασες ψείρες ή είσαι ψείρα?