Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Γι αυτήν έχεις κανένα τηλεφωνάκι κάποιο link? προγράμματα τιμές κ.λ.π.?εσωτερική υποτίμηση
Γι αυτήν έχεις κανένα τηλεφωνάκι κάποιο link? προγράμματα τιμές κ.λ.π.?εσωτερική υποτίμηση
Γι αυτήν έχεις κανένα τηλεφωνάκι κάποιο link? προγράμματα τιμές κ.λ.π.?
αυτο για εμενα ειναι μεγαλο μειον
οποιος δλδ της γραψει κακη κριτικη να ερχεται και να σχολιαζει!
μεγαλο μειον!!!
δεν εχω δοκιμασει καν παιχτηεχεις τιποτα να φοβηθεις?
δεν εχω δοκιμασει καν παιχτη
Στίς σημερινές συνθήκες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ η μεγαλύτερη ξευτίλα ενός άντρα είναι να διαθέτει το ένα τέταρτο τού βασικού μισθού γιά ένα γαμήσι.Πρέπει νά είναι επικίνδυνα απογοητευμένος από τήν ζωή του καί θανάσιμα μαλάκας μέ τήν τσέπη του.
Σήμερα μιά πουτάνα πού απαιτεί 150€ γιά ένα γαμήσι έχει υπερτιμήσει προκλητικά τό μουνί της.
Μαύρο, κατάμαυρο στήν κάθε Ηelenabibi.
Καλά τραγούδα, σε λίγο έρχονται οι καιροί που θα πεινάσετε εσείς με τα 150αρια και να δω μετά πως τα 150άρια θα γίνουν 50άρια 20άριαΗ μπορεί να είναι αληθινός άνδρας και ξέρει να πληρώνει γι' αυτό που παίρνει!
απλα ματια μου δεν εχουν καταλαβει οτι καποια πραγματα ειναι για αυτους που μπορουν να τα διαχειριστουν και οχι για ολους.φωτο με τα νεα δεν εχω το ξερεις ετσιΗ μπορεί να είναι αληθινός άνδρας και ξέρει να πληρώνει γι' αυτό που παίρνει!
+1Πηρα να κλεισω ραντεβου με την Ελενα και μου ειπε οτι εβαλε στηθος οποτε ακομη δεν μπορει να δουλεψει.
Καλά τραγούδα, σε λίγο έρχονται οι καιροί που θα πεινάσετε εσείς με τα 150αρια και να δω μετά πως τα 150άρια θα γίνουν 50άρια 20άρια
καλημέρα θεά!!! ακόμα εκτός δουλειάς λόγω επέμβασης??...και να η 1η επιβεβαίωση των ανωτέρω.
εμμμμ.συγνωμη που μπαινω στα χωραφια σας.εσύ ntinos69 δεν ήσουνα?Στίς σημερινές συνθήκες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ η μεγαλύτερη ξευτίλα ενός άντρα είναι να διαθέτει το ένα τέταρτο τού βασικού μισθού γιά ένα γαμήσι.Πρέπει νά είναι επικίνδυνα απογοητευμένος από τήν ζωή του καί θανάσιμα μαλάκας μέ τήν τσέπη του.
Σήμερα μιά πουτάνα πού απαιτεί 150€ γιά ένα γαμήσι έχει υπερτιμήσει προκλητικά τό μουνί της.
καλημέρα θεά!!! ακόμα εκτός δουλειάς λόγω επέμβασης??
[/quote
ναι, ακόμη μερικές ημέρες....θαρρώ. κι έχω βαρεθεί να κάθομαι.
εμμμμ.συγνωμη που μπαινω στα χωραφια σας.εσύ ntinos69 δεν ήσουνα?
Στίς σημερινές συνθήκες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ η μεγαλύτερη ξευτίλα ενός άντρα είναι να διαθέτει το ένα τέταρτο τού βασικού μισθού γιά ένα γαμήσι.Πρέπει νά είναι επικίνδυνα απογοητευμένος από τήν ζωή του καί θανάσιμα μαλάκας μέ τήν τσέπη του.
δες το και σαν μια μορφή αποθεραπείας...ένα διάλειμμα να πάρεις τα πάνω σου και να ξεκουραστείς....μη μου πεις ότι δεν σου χρειαζόταν...τρελλή δουλειά είχες πατήσει!!καλημέρα θεά!!! ακόμα εκτός δουλειάς λόγω επέμβασης??
[/quote
ναι, ακόμη μερικές ημέρες....θαρρώ. κι έχω βαρεθεί να κάθομαι.
δες το και σαν μια μορφή αποθεραπείας...ένα διάλειμμα να πάρεις τα πάνω σου και να ξεκουραστείς....μη μου πεις ότι δεν σου χρειαζόταν...τρελλή δουλειά είχες πατήσει!!