Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 17.062
μουνοχειλαρεs για γλυψιμο. Φωτια η Ελεναρα, καβλεs στο φουλ και ανυπομονησια για το καλοκαιρι. Ειναι οντωs καλο παιδιΖζζζζζ
εγω το ξεκιναω δη απο το Δεκεμβριο που ερχεται, Απο Δεκεμβριο μεχρι και ολο το Μαρτιο στο Πουκετ να πινω τις καρυδες μου κατω απο το φοινικα ,μπανιο ολη μερα , και ζεστη ,σχεδον ολο το χρονο ,αφου απο Απριλιο τι κρυα να κανει Ελλαδα οχι θα καθομαι να κρωωνω, να βλεπω αυτη τη κορμαρα της Ελενας να θελω να τη γλυφω ολοκληρη για μια ωρα και να λεω που να καβαλησω με αυτο το ψωφοκρυο τη μηχανη και να οδηγησω πανω απο 100 χλμ μεχρι Αθηνα ..το κρυο μου μεσα να παρειΚαλημεραααα!!!! Θέλω να έρθει ζεστηηηηη
πανεμορφο , εμπνευση για σπεσιαλ περιποιηση σκετο γλυκισμα τρελαινομαι για γλυκαΖζζζζζ
Καύλα…, ατελείωτη…Ζζζζζζ
Είναι η φωτογραφία να την βγάζουμε και να την παίζουμε. Ποσο Καυλαρος είσαι ΕλεναραΖζζζζζ
Tωρα μπορεις Ελενα;Ευχαριστω παιδιά !!! Του Αγίου Βαλεντινου οποιος θέλει Βαλεντίνα εγώ είμαι δω για σας!!! Δε χρειάζεται να είναι κανείς μόνος!!!
Πριαμο ηλιουπολης;Για πες που θες τωρα
Σκοράρεις στις καύλες μας!!! Βάζεις γκολ απ΄τα αποδυτήρια κορίτσαρε!!!Ευχαριστω παιδιά !!! Του Αγίου Βαλεντινου οποιος θέλει Βαλεντίνα εγώ είμαι δω για σας!!! Δε χρειάζεται να είναι κανείς μόνος!!!
Μόνο τηλέφωνοΚαλημέρα Ελενα. Θέλω να σου στείλω μήνυμα στο viber για να κανονίσουμε συνάντηση στον αριθμό που γράφεις στο προφίλ σου αλλά μου δείχνει ότι δεν έχεις λογαριασμό.
Α οκ ενταξει. Ισχύει κανονικά η paysafe κάρτα προκαταβολή? Ρωτάω για να την έχω ήδη στο τηλέφωνο που θα σου κάνω.Μόνο τηλέφωνο
Ναι πάντα για να είμαστε ολοι οκΑ οκ ενταξει. Ισχύει κανονικά η paysafe κάρτα προκαταβολή? Ρωτάω για να την έχω ήδη στο τηλέφωνο που θα σου κάνω.
Α Σ Τ Ε Ρ ΙΕυχαριστω παιδιά !!! Του Αγίου Βαλεντινου οποιος θέλει Βαλεντίνα εγώ είμαι δω για σας!!! Δε χρειάζεται να είναι κανείς μόνος!!!
Τέλεια.Ναι πάντα για να είμαστε ολοι οκ