Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.768
Στείλε τον αριθμό της κάρτας 2 10ευρες με μήνυμα το λαμβανω, κι έπειτα θα, σε ξεμπλόκαρωΟύτε βαιμπερ μπορω.
Στείλε τον αριθμό της κάρτας 2 10ευρες με μήνυμα το λαμβανω, κι έπειτα θα, σε ξεμπλόκαρωΟύτε βαιμπερ μπορω.
Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου..Κορόιδευα χθες δες την κουβέντα σε παρακαλώ αφήστε με με την καυλαντα, 1 βδομάδα. Εσύ μπορείς να έρθεις τζαμπα, μιας και το ανακάλυψες όμως
Τα έφαγε ο λύκος τα πρόβατα Κόμαντο.Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου..
Τα Χριστούγεννα αν βρω κάποιον να μου αρμεγει τις προβατίνες, θα κατεβώ από το χωριό στην πρωτεύουσα να σε συναντήσω..
Κάνεις και πρωινά ραντεβου;;;Τι ώρα θες 8 το πρωί η 9?
Κάλεσε 6 το πρωί ναι γθα να κανονίσουμε 8 ας, πούμεΚάνεις και πρωινά ραντεβου;;;
τελικα τους θεσσαλονικεις τους δεχεσαι η οχι ?
ερωτας!!!!
σου εχω στειλει απο εχθεσ μνμ αλλα δεν βλεπω φως!Στείλε τον αριθμό της κάρτας 2 10ευρες με μήνυμα το λαμβανω, κι έπειτα θα, σε ξεμπλόκαρω
Κανονίστε ραντεβού στο Βολο για να μοιράσετε τη διαδρομήτελικα τους θεσσαλονικεις τους δεχεσαι η οχι ?
Κανονίστε ραντεβού στο Βολο για να μοιράσετε τη διαδρομή
ουτε θα δεις φιλαρακι !ερωτας!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σου εχω στειλει απο εχθεσ μνμ αλλα δεν βλεπω φως!
Τώρα τρολαρεις, γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για ραντεβού κατά τις 12 το μεσημέρι!!!Κάλεσε 6 το πρωί ναι γθα να κανονίσουμε 8 ας, πούμε
Γεια σουΓειά σας
Γίνεται, όμως θα πρέπει να καλέσει κανείς την προηγούμενη ημέρα με την προκαταβολή να είναι 30 ευρώ και τα υπόλοιπα στο χοτελ , ώστε αν το μετανιωσει η κάτι άλλο να μην χασω ούτε τον ύπνο ούτε κάποιο άλλο ραντεβού , τουλάχιστον να παρω τα 30, γιατί παρα πολλοί παίρνουν δήθεν για αύριο και δεν παίρνουν τελικά για ραντεβού. Καταλαβαίνετε ότι δεν χρωστάω κάτι να ξεσηκώνομαι τζάμπαΤώρα τρολαρεις, γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για ραντεβού κατά τις 12 το μεσημέρι!!!
απορια ~! μονον σε εσενα συμβαινει αυτο ? δηλαδη να μετανοιωσει ο πελατης και να μην ερθει στο ραντεβου? ρωταω επειδη δεν εχω διαβασει αλλη κοπελα εδω μεσα να παραπονιεται για κατι τετοιο !Γίνεται, όμως θα πρέπει να καλέσει κανείς την προηγούμενη ημέρα με την προκαταβολή να είναι 30 ευρώ και τα υπόλοιπα στο χοτελ , ώστε αν το μετανιωσει η κάτι άλλο να μην χασω ούτε τον ύπνο ούτε κάποιο άλλο ραντεβού , τουλάχιστον να παρω τα 30, γιατί παρα πολλοί παίρνουν δήθεν για αύριο και δεν παίρνουν τελικά για ραντεβού. Καταλαβαίνετε ότι δεν χρωστάω κάτι να ξεσηκώνομαι τζάμπα