Ολα καλά Έλενα μου..καλη συνέχειαΤι εννοείς δεν σε καταλαβαίνω
Ευχαριστούμε για το στήσιμο!
Ολα καλά Έλενα μου..καλη συνέχειαΤι εννοείς δεν σε καταλαβαίνω
Εγώ σ έστησα η εσυ ρε που είμαι απ έξω και δεν ανοίγεις μα τι πραγματα είναι αυτά ;Ολα καλά Έλενα μου..καλη συνέχεια
Ευχαριστούμε για το στήσιμο!
Τι πίνεις;Εγώ σ έστησα η εσυ ρε που είμαι απ έξω και δεν ανοίγεις μα τι πραγματα είναι αυτά ;
Τι πίνω;Τι πίνεις;
Το μουνι της ….μουνοπανο. Έρχομαι τωρα στείλε δωμάτιο. Έλα πες αριθμό κι έρχομαι αμέσως
Φεύγω πάω σπίτι τι να κάνω αφού δεν ανοίγεις
Είδες; Τι σημαίνει αυτόΜεγάλη διαφορά στις απαντήσεις !!!
Ότι είσαι σπίτι σου και δεν πήγες! Απλά τον καυλαντάς...Είδες; Τι σημαίνει αυτό
Όχι πήγαΌτι είσαι σπίτι σου και δεν πήγες! Απλά τον καυλαντάς...
Αν είσαι Ηλιούπολη μην φεύγεις, έρχομαι εγώ..Αυτός ΔΕν πήγε δεν πήρε τηλ, ούτε απόδειξη τίποτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ πήγα
Έφυγα τωρα φτάνω σπίτι σε 10’. Καλό βράδυΑν είσαι Ηλιούπολη μην φεύγεις, έρχομαι εγώ..
Ααα βλακεια, τώρα είδα τα μηνύματα...Έφυγα τωρα φτάνω σπίτι σε 10’. Καλό βράδυ
Πες ρε αυτός τι απόδειξη έχει ότι πήγε για πες; Έχει κλήσεις προς εμένα, μηνύματα; Φωτο δωματίου ; ΧιχιΌτι είσαι σπίτι σου και δεν πήγες! Απλά τον καυλαντάς...
Ανέβασε 2 φωτογραφίεςΠες ρε αυτός τι απόδειξη έχει ότι πήγε για πες; Έχει κλήσεις προς εμένα, μηνύματα; Φωτο δωματίου ; Χιχι
Τίποτε δεν ανέβασε που ν αποδεικνύει , μπορεί να ήταν από οιανδήποτε άλλη μεραΑνέβασε 2 φωτογραφίες
Ούτε εσύ ... Τέλος πάντωνΤίποτε δεν ανέβασε που ν αποδεικνύει , μπορεί να ήταν από οιανδήποτε άλλη μερα
Φεύγω πάω σπίτι τι να κάνω αφού δεν ανοίγεις
το οτι δε περιμενα να ερθεις ηταν στανταρακιΤίποτε δεν ανέβασε που ν αποδεικνύει , μπορεί να ήταν από οιανδήποτε άλλη μερα
Τελικά είσαι τελείως βλήμα κ πάλι καλά που δε σου έδωσα τα λεφτά μου!τα πήρε άλλη γιατί εσυ δεν είσαι για τίποτα!!Πες ρε αυτός τι απόδειξη έχει ότι πήγε για πες; Έχει κλήσεις προς εμένα, μηνύματα; Φωτο δωματίου ; Χιχι