Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.507
θα σου σκισω την κωλαρα μωρη καυλα.Γεια σας
χυσομαπιδια πολλα θα σου ριξω.Hello!!! Και μερικές με ρούχα που δεν είναι δικά μου αλλά πήγα σχεδόν τσιτσιδη και μου τα δάνεισαν γιατί είχε κρύο στο BBQ χιχι. Εντωμεταξυ εγώ χάνω τα εσώρουχα μου στο ραντεβού. ΜΗ ΜΟΥ ΚΛΈΒΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΎ ΔΕΝ ΈΧΩ Ν ΑΓΟΡΆΣΩ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΑΎΤΑ ΠΟΥ ΚΛΈΒΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΊ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΤΕ
Γιατί θα κάνεις BBQ και θα με καλέσεις?Helena? Στα BBQ τι ειδους κρεατα σου αρεσουν?
Θες να έρθω τζάμπα δεν θα πληρώσεις?Καθε Κυριακη ψηνω αλλα μενω Βορεια οποτε το ακυρο απο εσενα ειναι στανταρ
Οχι Κυρια μουΚαθε Κυριακη ψηνω αλλα μενω Βορεια οποτε το ακυρο απο εσενα ειναι στανταρ
Α οκ ερχο.μαι τότε πάρε με τηλΟχι Κυρια μου
Και χρηματικη πληρωμη και θα σας κανω και το τραπεζι
Θα ψησουμε παρεα...θα φαμε παρεα θα γαμηθουμε σαν τα σκυλια θα πληρωθεις και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...Α οκ ερχο.μαι τότε πάρε με τηλ
Πάρε με τηλ γλυκέ μουΘα ψησουμε παρεα...θα φαμε παρεα θα γαμηθουμε σαν τα σκυλια θα πληρωθεις και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...
Απλα θελω να ξερω τι κρεατα προτιμας...
Επισης μην περιμενεις πολλα πραγματα, κρεας,σαλατα και πατατες...
Ε τώρα μας το χαλάς. Σ'εχουμε συνηθίσει αποκαλυπτική τι τα θες τα ρούχα; Ότι και να φορέσεις είσαι καύλαHello!!! Και μερικές με ρούχα που δεν είναι δικά μου αλλά πήγα σχεδόν τσιτσιδη και μου τα δάνεισαν γιατί είχε κρύο στο BBQ χιχι. Εντωμεταξυ εγώ χάνω τα εσώρουχα μου στο ραντεβού. ΜΗ ΜΟΥ ΚΛΈΒΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΎ ΔΕΝ ΈΧΩ Ν ΑΓΟΡΆΣΩ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΑΎΤΑ ΠΟΥ ΚΛΈΒΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΊ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΤΕ. Εγώ για παράδειγμα, σήμερα που ξέχασε, ένας πελάτης κάτι στο δωμάτιο το πήρα και το έχω,. Να με πάρει τηλέφωνο να του το δώσω γιατί το έσβησα το τηλέφωνο του, δεν κρατάω αριθμούς τηλεφώνων. Εσείς γιατί παίρνετε τα ΒΡΑΚΙΑ μου καλέ?
Είναι αυτό που λέμε του/της πήραμε τα σώβρακαΕσείς γιατί παίρνετε τα ΒΡΑΚΙΑ μου καλέ?
Θα ήθελα να μου χαρίζουν εσώρουχα όχι να τα κλέβουνΈλενα δεν ήξερα ότι υπάρχει κόσμος που κλέβει τα ξένα βρακιά.
Όπως το έγραψες όμως τώρα, δίνεις Ιδέες και για όσους δεν το γνώριζαν...
Τι σημαίνει μνπνο;Έλενα μην πας!!!
Να του πλύνεις τα πιάτα θέλει μετά το ψήσιμο και το φαγητό!!!
Άντε με το μνπνο!!!!!
Δεν παίζει κάτι τέτοιο από μεναΈλενα μην πας!!!
Να του πλύνεις τα πιάτα θέλει μετά το ψήσιμο και το φαγητό!!!
Άντε με το μνπνο!!!!!
ΜουνοπανοΤι σημαίνει μνπνο;
εγω απλα σου ειπα τι σημαινει,για τα υπολοιπα που ρωτας,μιλα με τον παραπανω.….
α άμα τον ξέρετε ότι ειναι μνπνο δεν πάω πουθενά