Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 14.930
Εισαι ρομαντικη κοπελια.Δεν στο ειχα και ειναι ευχαριστο που το βλεπω!!Και τ ανειπωτα ηλιοβασίλεματα, η Πανσέληνος του Αυγούστου. Δεν περιγράφω άλλο
Δεν ξέρετε τίποτε για μένα...Εισαι ρομαντικη κοπελια.Δεν στο ειχα και ειναι ευχαριστο που το βλεπω!!
Και ειναι ευχαριστο να ανακαλυπτουμε ομορφες πτυχες σου κοπελιαΔεν ξέρετε τίποτε για μένα...
εισαι Αθηνα;
Ωραίο κωλο έχεις μωράκι...
Γιατί?εισαι Αθηνα;
για συναντηση!Γιατί?
τελικα μαλλον πρεπει να εισαι αδελφη ψυση ..μολις γυρισα απο 5 χλμ κολυμβηση πανω απο 2 ωρες σχεδον 3 , και ηδη μου λειπει η θαλασσα , τωρα παω 3 φορες την ημερα ,αφου η θαλασσα απο το σπιτι μου ειναι 150 μετρα και απο το τενις που κανω τα μαθηματα 700 μετρα.. το χειμωνα παω 2-4 μηνεςε στο Πουκετ που εχει μονο ζεστη και ετσι ο χειμωνας μικραινει χρονικα πολυ για εμενα ,καλα μπανια ,και καλα να περναςΜπάνια, βουτιές, αραλίκι, φαΐ, γαλανά νερά, ουαου, καυτός ήλιος, καθόλου ρουχα, με νευριαζουν, όλη μέρα με το βρακι, τουρίστες που κοιτούν χαμένα, μυρωδιές από ταβέρνες πλάι στο κύμα, ωραία πράγματα, ευτυχία δίπλα στη θάλασσα, που να χωρέσει τέτοια ευτυχία το καλοκαίρι, το μυαλό ποτέ θα πας στη θάλασσα, μακάρι το καλοκαίρι να ταν όλο τον χρονο. Σήμερα ήταν ένα ωραίο καραβάκι μεγάλο σαν γαλέρα των παλιών χρόνων κι έπαιζαν βουτούσαν, χαμός, τέλεια
Πω πω πολύ κολυμπάς μπράβο. Λεφτά δεν έχεις να έρθεις για ραντεβού συ;τελικα μαλλον πρεπει να εισαι αδελφη ψυση ..μολις γυρισα απο 5 χλμ κολυμβηση πανω απο 2 ωρες σχεδον 3 , και ηδη μου λειπει η θαλασσα , τωρα παω 3 φορες την ημερα ,αφου η θαλασσα απο το σπιτι μου ειναι 150 μετρα και απο το τενις που κανω τα μαθηματα 700 μετρα.. το χειμωνα παω 2-4 μηνεςε στο Πουκετ που εχει μονο ζεστη και ετσι ο χειμωνας μικραινει χρονικα πολυ για εμενα ,καλα μπανια ,και καλα να περνας
τι ωραια σωματα που φτιαχνει η κολυμβηση ,κουκλα οπως παντα... Hello
filaraki 3 wres ta 5km den to les k kolympi, platsourisma einai!τελικα μαλλον πρεπει να εισαι αδελφη ψυση ..μολις γυρισα απο 5 χλμ κολυμβηση πανω απο 2 ωρες σχεδον 3 , και ηδη μου λειπει η θαλασσα , τωρα παω 3 φορες την ημερα ,αφου η θαλασσα απο το σπιτι μου ειναι 150 μετρα και απο το τενις που κανω τα μαθηματα 700 μετρα.. το χειμωνα παω 2-4 μηνεςε στο Πουκετ που εχει μονο ζεστη και ετσι ο χειμωνας μικραινει χρονικα πολυ για εμενα ,καλα μπανια ,και καλα να περνας
Στ αρχιδια μας μωρέ μαλακα τσιγκούνη, δεν θες να βάλεις κάρτα κι απαιτείς να έρθω κι άμεσα, επειδή ήρθες πριν 800 χρόνια, πήγαινε γαμησου μουνοπανο σε σιχαινομαι. Επίσης ραντεβού 5 ώρες τουλάχιστον πιο πριν Σιχαινομαι τους τσιγκούνηδεσ, ουστ. Πήγαινε γαμησου πραγματικά όμως, I don t give a shit about shit like youΛες στον άλλον.... λεφτά δεν έχεις για ραντεβού εσύ?
Σε έχω πάρει 3...4 φορές τον τελευταίο καιρό για ραντεβού και κάθε φορά θες ποιος είμαι και γιατί....σου λέω έχουμε πολλά χρόνια να βρεθούμε,δεν γίνεται να θυμάσαι,ήσουν μελαχρινή φαντάσου πριν κάνεις την πλαστική στο στήθος... απάντηση ......δεν σε ξέρω Κτλ...κι αρχίζεις τα δικά σου. Μην απορεις μετά elena bibi .. πώς το είχες τότε στο adoos...τα λέμε
Τι απαιτείς μωρέ μαλακα ξεφτίλα, ποιος νομίζεις ότι είσαι, σε ποια μιλάς μωρέ μουνι? ΌΛΟΙ ΘΑ ΒΆΖΟΥΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ κι έγκαιρα 4 ώρες, 5 ώρες πιο πριν τηλ για ραντεβού, ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΊ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ, παζάρια δεν δέχομαι. Άστο διάολοΛες στον άλλον.... λεφτά δεν έχεις για ραντεβού εσύ?
Σε έχω πάρει 3...4 φορές τον τελευταίο καιρό για ραντεβού και κάθε φορά θες ποιος είμαι και γιατί....σου λέω έχουμε πολλά χρόνια να βρεθούμε,δεν γίνεται να θυμάσαι,ήσουν μελαχρινή φαντάσου πριν κάνεις την πλαστική στο στήθος... απάντηση ......δεν σε ξέρω Κτλ...κι αρχίζεις τα δικά σου. Μην απορεις μετά elena bibi .. πώς το είχες τότε στο adoos...τα λέμε
Ρίξε και καμιά ΧριστοπαναγιαΤι απαιτείς μωρέ μαλακα ξεφτίλα, ποιος νομίζεις ότι είσαι, σε ποια μιλάς μωρέ μουνι? ΌΛΟΙ ΘΑ ΒΆΖΟΥΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ κι έγκαιρα 4 ώρες, 5 ώρες πιο πριν τηλ για ραντεβού, ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΊ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ, παζάρια δεν δέχομαι. Άστο διάολο
Eίχες ώρες να βρίσεις ρε μουνόπανο...Στ αρχιδια μας μωρέ μαλακα τσιγκούνη, δεν θες να βάλεις κάρτα κι απαιτείς να έρθω κι άμεσα, επειδή ήρθες πριν 800 χρόνια, πήγαινε γαμησου μουνοπανο σε σιχαινομαι. Επίσης ραντεβού 5 ώρες τουλάχιστον πιο πριν Σιχαινομαι τους τσιγκούνηδεσ, ουστ. Πήγαινε γαμησου πραγματικά όμως, I don t give a shit about shit like you
Μη βρίζεις μαν.Στ αρχιδια μας μωρέ μαλακα τσιγκούνη, δεν θες να βάλεις κάρτα κι απαιτείς να έρθω κι άμεσα, επειδή ήρθες πριν 800 χρόνια, πήγαινε γαμησου μουνοπανο σε σιχαινομαι. Επίσης ραντεβού 5 ώρες τουλάχιστον πιο πριν Σιχαινομαι τους τσιγκούνηδεσ, ουστ. Πήγαινε γαμησου πραγματικά όμως, I don t give a shit about shit like you