Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.024
αναλ στο παγκακι....μονο!!!!!
Ποιός σου έκανε παζάρια ακριβώς.... ούτε που ξέρεις για ποιόν μιλάς. Παζάρια για 10 ..20 ευρώ εννοείς κάνω? Τι ήθελα πραγματικά και ασχολήθηκα μαζί σου...μια χαρά κοπέλες υπάρχουν στα στάνταρ μου...κάνω κάτι μαλακίες καμιά φορά που απορώ κι εγώ με τον εαυτό μουΤι απαιτείς μωρέ μαλακα ξεφτίλα, ποιος νομίζεις ότι είσαι, σε ποια μιλάς μωρέ μουνι? ΌΛΟΙ ΘΑ ΒΆΖΟΥΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ κι έγκαιρα 4 ώρες, 5 ώρες πιο πριν τηλ για ραντεβού, ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΊ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ, παζάρια δεν δέχομαι. Άστο διάολο
Αχαχαχα τα ξέρω τα παγκάκια είναι μεταξύ Λαγονήσι και Σαρωνίδα!!!!, Αχαχα πάρα πολύ καλό?!??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι για μπάνιο σε απόμερό μέρος πάρα, πολύ ωραίο στη Σαρωνίδα οποίος θέλει σεξ και μπανακι ας πάρει τηλ 100 εουρος
Όχι αλανιάρη, είσαι τσιγκούνης κι επειδή θεωρείς ότι είμαι φθηνιάρα επειδή βρίζω και είμαι προσιτή και ανοιχτος χαρακτηρασ ταυτόχρονα κι εσυ ίσως νομίζεις οτι είσαι κάποιος, θα τα πω τωρα δω. Πήρες τηλέφωνο γεμάτος έπαρση και λες μενω Λαγονησι. Και σου λεω για σπίτι Λαγονησι 150 ευρώ έως 1,5 ώρα. Επειδή είσαι τέρμα τσιγκούνης όπως όλα τα αρχιδια που άμα έχουν κάποια λεφτά θεωρούν ότι μπορούν να πηδήξουν τζάμπα η να εκμεταλλεύονται τον κόσμο, κατευθείαν λες - διότι προγκήξες - όχι δεν μπορώ σπίτι, μπορούμε λες γαμημενε, να βρεθούμε στο αυτοκίνητο; Να σου γαμησω παλιό μουνι, τωρα που το σκέφτομαι φορτώνω πολύ, ήθελα να ερθω γρήγορα να σου σπάσω τα μούτρα, έτρεμα από τα νεύρα γαμω το αρχιδι σου αρχιδι, μουνοπανο. Κι επειδή ήθελα να σε κοροϊδέψω σου λεω οκ, αυτοκίνητο ποσά θες; 20 ευρώ οκ είναι, στο είπα να δω πόσο τσιγκούνης μπορεί να είναι λέω; Κι εσυ μουνι γαμηνενο πέταξες τη σκούφια από τη χαρά σου που θα γαμησεις με 20 ευρώ στο αυτοκίνητο και λες 20 ευρώ είναι πολύ καλά λες, και πετάς και το ουάου, πότε θες, εγώ είμαι λες flexible . αντε μωρή πούτσα είσαι flexible! Πουτανα γαμημενη να σου γαμησω αρχιδι.Ποιός σου έκανε παζάρια ακριβώς.... ούτε που ξέρεις για ποιόν μιλάς. Παζάρια για 10 ..20 ευρώ εννοείς κάνω? Τι ήθελα πραγματικά και ασχολήθηκα μαζί σου...μια χαρά κοπέλες υπάρχουν στα στάνταρ μου...κάνω κάτι μαλακίες καμιά φορά που απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου
καλά εγώ δεν έχω πηδηχτεί εκεί, απλως είναι τέλειο μέρος και για μπάνιο και ηλιοβασίλεμα κλπ, Γενικά έχει πολύ ωραίες θάλασσες κι εκεί για βουτιές κλπΑχαχαχα τα ξέρω τα παγκάκια είναι μεταξύ Λαγονήσι και Σαρωνίδα!!!!
Έχω πηδήξει βράδυ και εγώ εκεί helena
Όχι αλανιάρη, είσαι τσιγκούνης κι επειδή θεωρείς ότι είμαι φθηνιάρα επειδή βρίζω και είμαι προσιτή και ανοιχτος χαρακτηρασ ταυτόχρονα κι εσυ ίσως νομίζεις οτι είσαι κάποιος, θα τα πω τωρα δω. Πήρες τηλέφωνο γεμάτος έπαρση και λες μενω Λαγονησι. Και σου λεω για σπίτι Λαγονησι 150 ευρώ έως 1,5 ώρα. Επειδή είσαι τέρμα τσιγκούνης όπως όλα τα αρχιδια που άμα έχουν κάποια λεφτά θεωρούν ότι μπορούν να πηδήξουν τζάμπα η να εκμεταλλεύονται τον κόσμο, κατευθείαν λες - διότι προγκήξες - όχι δεν μπορώ σπίτι, μπορούμε λες γαμημενε, να βρεθούμε στο αυτοκίνητο; Να σου γαμησω παλιό μουνι, τωρα που το σκέφτομαι φορτώνω πολύ, ήθελα να ερθω γρήγορα να σου σπάσω τα μούτρα, έτρεμα από τα νεύρα γαμω το αρχιδι σου αρχιδι, μουνοπανο. Κι επειδή ήθελα να σε κοροϊδέψω σου λεω οκ, αυτοκίνητο ποσά θες; 20 ευρώ οκ είναι, στο είπα να δω πόσο τσιγκούνης μπορεί να είναι λέω; Κι εσυ μουνι γαμηνενο πέταξες τη σκούφια από τη χαρά σου που θα γαμησεις με 20 ευρώ στο αυτοκίνητο και λες 20 ευρώ είναι πολύ καλά λες, και πετάς και το ουάου, πότε θες, εγώ είμαι λες flexible . αντε μωρή πούτσα είσαι flexible! Πουτανα γαμημενη να σου γαμησω αρχιδι.
Και κλείσαμε ραντεβού στης Ποπης το πάρκινγκ και σε έστησα χιχιχι. Και μετά, έστελνες μηνύματα ότι περιμένεις, 20 μηνύματα και δεν απαντώ και μετά τόσο looser είσαι , μου πετάς και το αρχιδι αμάξι πολυτελειασ που έχεις μπα και τσιμπήσω μουνι, ότι και καλά κάνεις πάνω κάτω με την αμαξάρα σου και με ψάχνεις.
Μωρή αρχιδοπουτανα έχουμε πάει σε βίλες στην Εκάλη 20 εκατομμυρίων σε νησιά σε βίλες που είναι στα περιοδικά και μας πλήρωσαν κανονικά και ήρθες εσυ να παραστησεις τον γαμια του τρικύκλου. Θα σου γαμησω μωρέ μουνι, Έμενα βρήκες να προσπαθήσεις να κοροϊδέψεις ξεφτίλα; Ουστ! Έπρεπε να ερθω στο ραντεβού να σου πω άνοιξε το παράθυρο να σου χωσω ένα μπουκέτο να μάθεις ποια είμαι γω , που μας κανείς και χάρη μουνι. Έχουν περάσει τέτοια χαζοτσουτσεκια από τη ζωή μου που απορώ ακόμη πως τα κάνετε αυτά σε μένα.
Και μόλις μου είπες και το αμάξι σου, τότε σε πήρα πίσω και σου λέω ρε αρχίδι, δεν ντρέπεσαι πουλάς μούρη με το αυτοκίνητο και θες να πηδήξεις τζάμπα? γράφω πουθενά πουτάνα μουνί γαμήμένο ότι πηδιέμαι στ αυτοκίνητα μωρή πούστρα, αρχίδι ξεςφτίλα? και σου είπα και τα υπόλοιπα σε σύνοψη, που ανέφερα παραπάνω.
γαμώ το αρχίδι σου το αρχίδι. 100 ευρώ λέω θάλασσα, ειδυλλιακά γιατί είναι ωραία κι ώς εκεί. με ποιο δικαίωμα με προσβάλεις μωρή γαμιόλα ξετσίπωτη? γαμημένο πουτανάκι, με πρόσβαλες και με υποβίβασες και θα σε γαμήσω για να μάθεις. δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προσβάλεις συ, είσαι ένα τίποτα χωρίς σεβασμό στον άνθρωπο γενικά, είμαι σίγουρη ότι όλη η ζωή σου είναι αντίστοιχη ξεφτίλα, με τέτοια άτομα δεν θέλω να έχω καμία σχέση, είναι από τα χειρότερα είδη ανθρώπων, καλλιεργητές - τσιράκια μεγάλων εταιρειών που όπου βρείτε συμπεριφέρεστε αντίστοιχα κι όποιος έχει ανάγκη τον πεθαίνετε κυριολεκτικά.
Όμως δεν εθελοτυφλώ σε τέτοια άτομα, όταν μπορώ τους ξεκολιάζω και το φχαριστιεμαι πλέον.
εγώ κάνω αυτή τη δουλειά, ο άλλος είναι υπάλληλος σε καφέ, ο άλλος δημόσιος υπάλληλος, ο άλλος επαίτης, ο άλλος γύφτος, αλλοδαπός κλπ...τρανς κι εσύ πουτανάικι, επειδή σε γαμάνε στην πολυεθνική, και το ξέρεις μέσα σου πόσο σε έχουν ξεφτιλίσει, προσπαθείς, να φανείς και να δειχτείς σε άλλους ανθρώπους που εσύ θεωρείς ότι είναι υποδεέστεροι, επειδή δεν έχουν ακριβό σπίτι ή αυτοκίνητο, ή επειδή δεν πάνε στα σούπερ ουάου γραφεία που σας έχουν φτιάξει για να συνεχίσεται να είστε δούλοι τους εώς τη σύνταξη.
Και καλά κάνεις, όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΌΠΩΣ ΕΣΥ ή που δεν έχουν αυτά που έχεις! Εγώ θα σε γαμήσω κι εσένα και όποιον τέτοιον βρεθεί στο διάβα μου, γιατί σας σιχαίνομαι και σας απεχθάνομαι. Μπρος!
Την επόμενη φορά που θα πάρει αντίστοιχος χωρίς σεβασμό θα πάω και θα του σπάσω τη μούρη!
Την επόμενη φορά που θα κάνει κανείς κάτι τέτοιο θα έρθω με το ρόπαλο και θα φάτε ξύλο, τέλος, για να μάθετε ποιον μειώνετς σεις συνέχεια εδώ πέρα.
Άμα δεν έχεις 100 ΕΥΡΏ ή είσαι τσιγκούνης και θες να βρεις θύμα, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Αν δεν θες να πας χοτέλ ή δεν έχεις σπίτι, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Δεν σας φταίω σε τίποτε!
Για άλλον μιλάς.Όχι αλανιάρη, είσαι τσιγκούνης κι επειδή θεωρείς ότι είμαι φθηνιάρα επειδή βρίζω και είμαι προσιτή και ανοιχτος χαρακτηρασ ταυτόχρονα κι εσυ ίσως νομίζεις οτι είσαι κάποιος, θα τα πω τωρα δω. Πήρες τηλέφωνο γεμάτος έπαρση και λες μενω Λαγονησι. Και σου λεω για σπίτι Λαγονησι 150 ευρώ έως 1,5 ώρα. Επειδή είσαι τέρμα τσιγκούνης όπως όλα τα αρχιδια που άμα έχουν κάποια λεφτά θεωρούν ότι μπορούν να πηδήξουν τζάμπα η να εκμεταλλεύονται τον κόσμο, κατευθείαν λες - διότι προγκήξες - όχι δεν μπορώ σπίτι, μπορούμε λες γαμημενε, να βρεθούμε στο αυτοκίνητο; Να σου γαμησω παλιό μουνι, τωρα που το σκέφτομαι φορτώνω πολύ, ήθελα να ερθω γρήγορα να σου σπάσω τα μούτρα, έτρεμα από τα νεύρα γαμω το αρχιδι σου αρχιδι, μουνοπανο. Κι επειδή ήθελα να σε κοροϊδέψω σου λεω οκ, αυτοκίνητο ποσά θες; 20 ευρώ οκ είναι, στο είπα να δω πόσο τσιγκούνης μπορεί να είναι λέω; Κι εσυ μουνι γαμηνενο πέταξες τη σκούφια από τη χαρά σου που θα γαμησεις με 20 ευρώ στο αυτοκίνητο και λες 20 ευρώ είναι πολύ καλά λες, και πετάς και το ουάου, πότε θες, εγώ είμαι λες flexible . αντε μωρή πούτσα είσαι flexible! Πουτανα γαμημενη να σου γαμησω αρχιδι.
Και κλείσαμε ραντεβού στης Ποπης το πάρκινγκ και σε έστησα χιχιχι. Και μετά, έστελνες μηνύματα ότι περιμένεις, 20 μηνύματα και δεν απαντώ και μετά τόσο looser είσαι , μου πετάς και το αρχιδι αμάξι πολυτελειασ που έχεις μπα και τσιμπήσω μουνι, ότι και καλά κάνεις πάνω κάτω με την αμαξάρα σου και με ψάχνεις.
Μωρή αρχιδοπουτανα έχουμε πάει σε βίλες στην Εκάλη 20 εκατομμυρίων σε νησιά σε βίλες που είναι στα περιοδικά και μας πλήρωσαν κανονικά και ήρθες εσυ να παραστησεις τον γαμια του τρικύκλου. Θα σου γαμησω μωρέ μουνι, Έμενα βρήκες να προσπαθήσεις να κοροϊδέψεις ξεφτίλα; Ουστ! Έπρεπε να ερθω στο ραντεβού να σου πω άνοιξε το παράθυρο να σου χωσω ένα μπουκέτο να μάθεις ποια είμαι γω , που μας κανείς και χάρη μουνι. Έχουν περάσει τέτοια χαζοτσουτσεκια από τη ζωή μου που απορώ ακόμη πως τα κάνετε αυτά σε μένα.
Και μόλις μου είπες και το αμάξι σου, τότε σε πήρα πίσω και σου λέω ρε αρχίδι, δεν ντρέπεσαι πουλάς μούρη με το αυτοκίνητο και θες να πηδήξεις τζάμπα? γράφω πουθενά πουτάνα μουνί γαμήμένο ότι πηδιέμαι στ αυτοκίνητα μωρή πούστρα, αρχίδι ξεςφτίλα? και σου είπα και τα υπόλοιπα σε σύνοψη, που ανέφερα παραπάνω.
γαμώ το αρχίδι σου το αρχίδι. 100 ευρώ λέω θάλασσα, ειδυλλιακά γιατί είναι ωραία κι ώς εκεί. με ποιο δικαίωμα με προσβάλεις μωρή γαμιόλα ξετσίπωτη? γαμημένο πουτανάκι, με πρόσβαλες και με υποβίβασες και θα σε γαμήσω για να μάθεις. δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προσβάλεις συ, είσαι ένα τίποτα χωρίς σεβασμό στον άνθρωπο γενικά, είμαι σίγουρη ότι όλη η ζωή σου είναι αντίστοιχη ξεφτίλα, με τέτοια άτομα δεν θέλω να έχω καμία σχέση, είναι από τα χειρότερα είδη ανθρώπων, καλλιεργητές - τσιράκια μεγάλων εταιρειών που όπου βρείτε συμπεριφέρεστε αντίστοιχα κι όποιος έχει ανάγκη τον πεθαίνετε κυριολεκτικά.
Όμως δεν εθελοτυφλώ σε τέτοια άτομα, όταν μπορώ τους ξεκολιάζω και το φχαριστιεμαι πλέον.
εγώ κάνω αυτή τη δουλειά, ο άλλος είναι υπάλληλος σε καφέ, ο άλλος δημόσιος υπάλληλος, ο άλλος επαίτης, ο άλλος γύφτος, αλλοδαπός κλπ...τρανς κι εσύ πουτανάικι, επειδή σε γαμάνε στην πολυεθνική, και το ξέρεις μέσα σου πόσο σε έχουν ξεφτιλίσει, προσπαθείς, να φανείς και να δειχτείς σε άλλους ανθρώπους που εσύ θεωρείς ότι είναι υποδεέστεροι, επειδή δεν έχουν ακριβό σπίτι ή αυτοκίνητο, ή επειδή δεν πάνε στα σούπερ ουάου γραφεία που σας έχουν φτιάξει για να συνεχίσεται να είστε δούλοι τους εώς τη σύνταξη.
Και καλά κάνεις, όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΌΠΩΣ ΕΣΥ ή που δεν έχουν αυτά που έχεις! Εγώ θα σε γαμήσω κι εσένα και όποιον τέτοιον βρεθεί στο διάβα μου, γιατί σας σιχαίνομαι και σας απεχθάνομαι. Μπρος!
Την επόμενη φορά που θα πάρει αντίστοιχος χωρίς σεβασμό θα πάω και θα του σπάσω τη μούρη!
Την επόμενη φορά που θα κάνει κανείς κάτι τέτοιο θα έρθω με το ρόπαλο και θα φάτε ξύλο, τέλος, για να μάθετε ποιον μειώνετς σεις συνέχεια εδώ πέρα.
Άμα δεν έχεις 100 ΕΥΡΏ ή είσαι τσιγκούνης και θες να βρεις θύμα, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Αν δεν θες να πας χοτέλ ή δεν έχεις σπίτι, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Δεν σας φταίω σε τίποτε!
α οκ τότε, μην λαμβάνεις υπ όψιν!Για άλλον μιλάς.
Πώς τον πετσοκοψες ετσιΌχι αλανιάρη, είσαι τσιγκούνης κι επειδή θεωρείς ότι είμαι φθηνιάρα επειδή βρίζω και είμαι προσιτή και ανοιχτος χαρακτηρασ ταυτόχρονα κι εσυ ίσως νομίζεις οτι είσαι κάποιος, θα τα πω τωρα δω. Πήρες τηλέφωνο γεμάτος έπαρση και λες μενω Λαγονησι. Και σου λεω για σπίτι Λαγονησι 150 ευρώ έως 1,5 ώρα. Επειδή είσαι τέρμα τσιγκούνης όπως όλα τα αρχιδια που άμα έχουν κάποια λεφτά θεωρούν ότι μπορούν να πηδήξουν τζάμπα η να εκμεταλλεύονται τον κόσμο, κατευθείαν λες - διότι προγκήξες - όχι δεν μπορώ σπίτι, μπορούμε λες γαμημενε, να βρεθούμε στο αυτοκίνητο; Να σου γαμησω παλιό μουνι, τωρα που το σκέφτομαι φορτώνω πολύ, ήθελα να ερθω γρήγορα να σου σπάσω τα μούτρα, έτρεμα από τα νεύρα γαμω το αρχιδι σου αρχιδι, μουνοπανο. Κι επειδή ήθελα να σε κοροϊδέψω σου λεω οκ, αυτοκίνητο ποσά θες; 20 ευρώ οκ είναι, στο είπα να δω πόσο τσιγκούνης μπορεί να είναι λέω; Κι εσυ μουνι γαμηνενο πέταξες τη σκούφια από τη χαρά σου που θα γαμησεις με 20 ευρώ στο αυτοκίνητο και λες 20 ευρώ είναι πολύ καλά λες, και πετάς και το ουάου, πότε θες, εγώ είμαι λες flexible . αντε μωρή πούτσα είσαι flexible! Πουτανα γαμημενη να σου γαμησω αρχιδι.
Είναι αμίληκτη η Ελεναρα!!!!Πώς τον πετσοκοψες ετσι
Α σ ευχαριστω πολύ! Εσυ είσαι αυτός εδώ;αλλος για τη κουρσα μας ... ε λοιπον ουτε στη Κουβα το 2008 δεν γαμουσες με 20 ευρω..ηταν 30 ευρω συν αλλα τριαντα ευρω μου ζητησε ο τυπος στη πορτα του ξενοδοχειου , αφου πηγα να του πω ρε μεγαλε 30 η κοπελα ,τριαντα και εσυ , τι και εσενα θα γαμησω ,αλλα το καταπια , σιγα μη το ελεγα ,μιλαμε για μια ντουλαπα 2 ,05 υψος και 200 κιλα σιγουρα ,με κατι πλατες ασε καλυτερα μη μου εριχνε καμμια και εφτανα τω πολύ! Εσυ είσαι αυτός; αχωρις πτηση.Α να μη ξεχασω περασα πολυ ωραια με τη τυπισα ,ηταν πολυ καβλιαρα ,βεβαια εδω μαλλον εχουμε σκετο ηφαιστιο οπως εχω καταλαβει ...
Το βλέπω άλλωστε έχει επίπεδο .......ρε μαγκες φερθειτε ομορφα κ με σεβασμο, η γυναικα ειναι ψυχαρα σαν χαρακτηρας και απο υπηρεσιες σε εχει αρχοντα στο κρεβατι!
Από το Σταθερό του Δωματίου έτσι??? Που Σημαίνει ότι Έχεις Πληρώσει €20 - €30 και Έχεις Συμφωνήσει με ότι έχει ζητήσει η Κοπέλα....Το βλέπω άλλωστε έχει επίπεδο ....
Εγώ θα σου πω 1 πράγμα....
Αν Πάμε Στο Ξενοδοχείο ( πχ Μιράντα - Κρεολη κλπ) και την Πάρουμε Τηλέφωνο Από το σταθερό.....
Εκεί Χρειάζεται κάρτα paysafe Για ποιόν Λόγο?
Εκεί Υπάρχει Λογική Απάντηση?
Το βλέπω άλλωστε έχει επίπεδο ....
Εγώ θα σου πω 1 πράγμα....
Αν Πάμε Στο Ξενοδοχείο ( πχ Μιράντα - Κρεολη κλπ) και την Πάρουμε Τηλέφωνο Από το σταθερό.....
Εκεί Χρειάζεται κάρτα paysafe Για ποιόν Λόγο?
Εκεί Υπάρχει Λογική Απάντηση?
Γιατί το κουράζουμε;Από το Σταθερό του Δωματίου έτσι??? Που Σημαίνει ότι Έχεις Πληρώσει €20 - €30 και Έχεις Συμφωνήσει με ότι έχει ζητήσει η Κοπέλα....