Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.010
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση μουΔικιο εxει η Ελενα ρε παιδια, με τον τζαμπατζη με 20 ευρω στο αμαξι. Επρεπε να παs ρε Ελενα με κανεναν φιλο σου και να γελατε
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση μουΔικιο εxει η Ελενα ρε παιδια, με τον τζαμπατζη με 20 ευρω στο αμαξι. Επρεπε να παs ρε Ελενα με κανεναν φιλο σου και να γελατε
Δικιο εχειs Ελενα και καλα εκανεs και τον πετσοκοψεs !!!!!!Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση μου
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Όχι μαλακας…τέρμα μαλακας με αυτά που γραφείς κ τις απορίες που έχεις…
Μη τσακώνεσαι με τα πλήκτρα θα σπάσεις κάνα νύχι!
Γεια σου ρε Ελεναρα!Γεια σας!!!
Γεια σου Έλενα!!Γεια σας!!!
Ναι σίγουραΑγάπη Κυριακή βραδάκι κατά τις 9 μπορούμε ηλιουπολη 2-3 ώρες;μπορουμε να το κλείσουμε από τώρα;
Όντως;Ναι σίγουρα
ante geiaΌντως;
πόσο όμορφη καυλα!!!
Αφού τα έχει σκάσει για γαμήσιΠαιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι, είναι φυσιολογικό, δηλαδή το θεωρείτε οκ κάποιος να κλείνει 2 ώρες ραντεβού και να γαμει ασταμάτητα την πρώτη φορά 30 λεπτά και τη δεύτερη 45 λεπτά, δεν θεωρείτε ότι μπορεί να είναι κουραστικό για την παρτενέρ του? 20 λεπτά πιπα και τισ δύο φορές? Δεν είναι κάπως? Εγώ προτείνω 1 φορά σε 1 ώρα ας πούμε, δεν ξέρω το βρίσκω σαν να με γαμανε σε μπουρδελα πολύ ώρα ας πουμε. Θα ήθελα τις, απόψεις σας. Δεν θελω να μην κάνω ραντεβού με τέτοια άτομα, αλλά νιώθω σαν τσουβάλι που το γαμανε χωρίς αίσθηση πολύ ώρα, κι αν και πρότεινα, 1 ώρα, δεν ήθελε. Σεις τι λέτε?