Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 14.930
σιγα κοπελα μου μην εχουμε καμμια καρδια και δεν το ξεραμε ..παμτως μιλαμε για σουπερ θεαμα, Υ.Γ.Η Κερατεα δεν πρεπει να ειναι και πολυ μακρια απο τις παραλιες των ραντεβου , μηπως να παω επισκεψη κανα δυο μερες στο θειο μου ,να ειμαι σε αποσταση βολης ..τετοια καβλα δεν πρεπει να τη χασω
Καλημέρα! Καλό ΠΣΚ, να περάσετε όλοι καλά αυτοί που ξεκινάτε τις διακοπές σας!!! αν και δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς λες συ diamantino, γεια σουυυυ!!!σιγα κοπελα μου μην εχουμε καμμια καρδια και δεν το ξεραμε ..παμτως μιλαμε για σουπερ θεαμα, Υ.Γ.Η Κερατεα δεν πρεπει να ειναι και πολυ μακρια απο τις παραλιες των ραντεβου , μηπως να παω επισκεψη κανα δυο μερες στο θειο μου ,να ειμαι σε αποσταση βολης ..τετοια καβλα δεν πρεπει να τη χασω
Λέει ότι με αυτά τα βίντεο που ανεβάζεις θα πάθουμε καμιά καρδιακή προσβολή...Καλημέρα! Καλό ΠΣΚ, να περάσετε όλοι καλά αυτοί που ξεκινάτε τις διακοπές σας!!! αν και δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς λες συ diamantino, γεια σουυυυ!!!
ακριβως παταω και με το που ανοιγει το βιντεο ριχνει ενα σκυψιμο ,οκ ωραιο τεστ το περασα δεν εχω καρδια λοιπον..ε εκανα μια πονηρη σκεψη ,λεω μια ετσι ιδεα ,απο εδω θελω 110 χλμ μονο μεχρι Αθηνα ,συν και ποσα αλλα για καπου λαγονησι πρεπει να ειναι αυτα τα μερη.. .πηγαιναμε μικρτα παιδια σε ενα οικοπεδο που ειχαμε και μετα κατεβαιναμε και για μπανιο στη παραλια ..Ε να τωρα τον Αυγουστο που πιθανο να μην εχω και πολυ δουλεια εδω στο τενις ,μηπως να πηγαινα να φιλοξενηθω λιγες ημερες σε ενα θειο μου στη Κερατεα ,ε απο εκει ειναι σχετικα κοντα για καποιο ρανυεβου στη παραλια ..ενταξει δεν ειναι και καμμια σκεψη επιπεδου Αινσταιν, ε τετιου επιπεδου σκεψεις κανουμε και εμεις οι λιγοτερο εξυπνοι ..lolΛέει ότι με αυτά τα βίντεο που ανεβάζεις θα πάθουμε καμιά καρδιακή προσβολή...
Προφανώς η παραλία του φαίνεται γνωστή.
ΥΓ. Είσαι μεγάλη Καύλα...
εσυ που θα πας;Hello guys!!! Σκαει το τζιτζίκι. Που θα πάτε διακοπές;
Αμ δεν πηγαμε.Παθαμε ζημια πριν φυγουμε και δεν πηγαμε.Εσυ darling θα πας?Hello guys!!! Σκαει το τζιτζίκι. Που θα πάτε διακοπές;
Δεν θα πάω δεν έχω λεφτά κι έχω και τα ζωακια όποτε έτσι κι αλλιώς. Τι ζημιά πάθατε;Αμ δεν πηγαμε.Παθαμε ζημια πριν φυγουμε και δεν πηγαμε.Εσυ darling θα πας?
Μολυνση στο στομα και δεν μπορουσα να φαω και ενα μικρο αναπνευστικο θεμα...Δεν θα πάω δεν έχω λεφτά κι έχω και τα ζωακια όποτε έτσι κι αλλιώς. Τι ζημιά πάθατε;
σε φιλοξενω εγω ελα!εσυ που θα πας;
καλησπεραΔεν θα πάω δεν έχω λεφτά κι έχω και τα ζωακια όποτε έτσι κι αλλιώς. Τι ζημιά πάθατε;
τί ήθελες, τί ώρα πήρες?καλησπερα
σε περνα τηλ στο κινητο σου αλλα το εχεις απενεργοποιιμενο
πάρε με τηλ ή στείλε μήνυμα με τον αριθμό κάρτας και πες μου τί ώρα θες και που, δεν πάω κέντρο κλπ...τα έχουμε πεις αυτά, άμα θες πες εδώ που θες κλπ, θα κλείσουμε εδώ λάιβ χιχι, και θα στείλεις κάρτα. Πες που, ίτ ώρώα θες κλπ, να σου πω αν μπορώ και στειλε κάρτα αύριοΓια την Πέμπτη θα με ενδιέφερε και εμένα μια συνάντηση...
Έλενα με ζευγάρια πας και ποιο το κόστος ;
θες εσύ με μένα να θεωρείσαι ζευγάρι, να πάρεις τα μισά? αυτό θες? ποιος σας δίνει λεφτά? θέλεις να μοιραστούμε τα λεφτά, να πάρω τα μισά δηλ, αυτό θέλεις, να έρθεις να γαμήσεις τζάμπα να πάρεις και λεφτάκια? θεωρείς ότι θα ήθελα αυτό? ότι μου αρέσεις ας πούμε να με γαμάνε αρσενικές πουτάνες?Έλενα με ζευγάρια πας και ποιο το κόστος ;
Εννοώ αν πας με ζευγάρι και παίζεις μρ τη γυναίκαθες εσύ με μένα να θεωρείσαι ζευγάρι, να πάρεις τα μισά? αυτό θες? ποιος σας δίνει λεφτά?
αυτή η γυναίκα θα είναι μία βίζιτα από δω μέσα που θα της γλύφω το μουνί ας πούμε, ενώ ώδεν θα ξέρω ότι είναι βίζιτα? ή θα είναι καμία βίζιτα να μάθει πράγματα ας πούμε?Εννοώ αν πας με ζευγάρι και παίζεις μρ τη γυναίκα