Με όλο το θάρρος και αν θες απαντάς Ελενα.
Τι εννοείς όταν λες "για αυτό έφτασα εδώ που έφτασα"?
Ποιο είναι το εδώ? Το οτι αναγκάστηκες απο κάπου ωστε να κάνεις αυτό το επάγγελμα κατά κάποιο τρόπο? Ή κάτι άλλο?
Και για να διευκρίνησω, δεν είναι ούτε νταβάς από εδώ, ούτε γκομενοσ, ούτε τίποτε. Πάει παλιά ιστορία, έχει δυστυχώς δύναμη ας το πούμε, χρήμα, γνωριμίες. Είναι άτομο που κοροϊδεύει νέα παιδιά όπως έκανε και με εμένα, εγώ το χαψα τότε, αλλά αντί να βοηθήσει ώστε να καταφέρω κάτι στον τομέα εκείνο, είναι τρομερό... με προώθησε στους κατάλληλους κακοποιους που με τον καιρό ο ένας με τον άλλο....και είχα ζητήσει ξεκάθαρα τη βοήθεια του, θα μπορούσε. ... Οπως έκανε με τόσα άλλα άτομα. Τελικά κατάφερα να απομακρύνω τα κατακάθια αυτά.... Φεύγοντας, επιστρεφοντας....τους νίκησα... Ομως μεψτα χρόνια και τα εμπόδια και δεν είχα άλλη επιλογή επιβίωσης. Γύρω στα 7 χρόνια τελείωσε το πανηγύρι τους, κάνεις δεν μπορεί να με κοροϊδέψει από αυτούς που έστελνε. Όμως εγώ ξέρω ποιος ήταν η αιτία να μην μπορέσω να κάνω αυτό που ήθελα όταν ήμουν μικρή. Αυτά για να μην νομίζετε ότι έχει σχέση με τη δουλειά με νταβαδες η πελάτες ή γκομενουσ. Δεν θα ποτέ ποιος, με όνομα, ούτε θα φωτογραφίσω, αυτοί που ξέρουν ξέρουν και ξέρουν σοβαρά. Είναι συγκλονιστικό το πως μπορεί να σε καταστρέψει ένας άνθρωπος που πίστεψες και μπορούσε να σε βοηθήσει να κάνεις κάτι. Τώρα που το σκέφτομαι, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Απλα και χωρίς πολλά λόγια. ΕΓΚΛΗΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΌ Μην πιστεύει κανείς τίποτε και κανένα, δεν υπάρχει τίποτε! Ίσως όταν έρθει η ώρα και νοιώσω... Να παρω εκδίκηση, ίσως όχι, ίσως τιμωρηθεί πριν κάνω κάτι εγώ, το κάρμα. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω την κουβέντα για το θέμα αυτό.