vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.634
- Πόντοι
- 1.436
Ούτε εγώ θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου και ούτε απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στους υπόλοιπους.Σίγουρα αν ήμουν σαν τις άλλες θα το βούλωνα και θα είχα δουλειά . Άμα ήταν να το βουλώνω και να δουλεύω arbeit πήγαινα σε φάμπρικα. Άχρηστε εσυ μη γράφεις συμβουλές συο νήμα μου μιας και δεν με ξέρεις καν . Το τι θα κάνω κι αν γκρινιάζω είναι δουλειά μου και δεν θα μας πεις πως να δουλέψουμε παπαρι. Μπορείς εσυ να πας σε αυτές που είναι κρι στο κέντρο και γαμιουνται κρι να μη σε νοθζεαι με τι όρους θα δουλέψω. Τσιφλίκι σου είναι το θρεντ εδώ; Εγώ γκρινιάζω γιατί δεν έχω δουλειά με τους όρους που έχω, το αν δεν θέλετε γιατι σας ζητάω 20 ρυρω προκαταβολή το έχετε δείξει. Μωρέ μαλακα όσο σκέφτομαι τι λες πραγματικά αναρωτιέμαι αν νομίζεις ότι είσαι το αφεντικό εδώ ξαι θα μας κανείς κουμάντο. Τεσπα, είπα δεν θ γράψω αλλά δρν μπορώ ν αφήσω βα νομίζεις ότι μετά από τόσα που έχω κάνει θα κάτσω να σκύψω το κεφάλι κρι τη σε άτομα σαν σένα. Άμα ήθελα νταβατζακο αντράκλα σαν εσένα θα είχα μωρή Λουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θέλω βα συνεχίσω την αντιπαράθεση. Όταν θα έχω δουλειά μπορεί να επανέλθω με βιντεάκια προς τέρψιν
Εγω μιλάω επί προσωπικού πρώτα και μετά με όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα.
Έχω πάρει τηλέφωνο και χωρίς κανέναν λόγο έχω ακούσει τα μπινελίκια της ζωής μου.
Παρόλα αυτά ξαναπροσπαθησα πολλές φορές να σε βρω στο τηλέφωνο διάφορες ώρες και πάντα ήταν κλειστό όπως έχουν αναφέρει και πολλοί άλλοι εδώ όπου ούτε νταβατζήδες είναι ούτε τίποτα όπως τους βαφτίζεις εσύ.
Αν ανατρέξεις σε παλιότερα μηνύματα εγώ έχω πει ότι άσχετα με τα τηλέφωνα κλπ, όταν θα μπεις στο δωμάτιο θα είναι εγγυημένα ότι θα περάσει ο πελάτης σούπερ.
Το θέμα πάλι της προκαταβολής έχω πει ότι αν κάποιος δεν βαριέται όλη αυτήν την διαδικασία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ότι θα χάσει τα λεφτά του.
Δεν έχω ούτε να κερδίσω αλλά ούτε και να χάσω από εσένα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μαλακιες από κάποιους για να κερδίσουν την συμπάθεια σου μήπως και τους κόψεις κάνα ευρώ.
Αυτά είχα να πω και δεν ξαναμπαίνω σε διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί σου.
Ξεκινά τώρα τα γνωστά σου... Αδιάφορο μου ειναι