Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.300
- Πόντοι
- 11.146
Γυναίκαρααα ΣοοκκΓεια σας παιδιά
γεια σου κουκλαραΓεια σας παιδιά. Πωωω …
τι κορμαρα εχεις ρε μωρο!!!!!!!!θα σου ερθουμε γιορτεςΠαιδιαααα που θα πάτε Χριστούγεννα; Μη ξεχνάτε ότι είμαι διαθέσιμη για βραδινά dates επιλεκτικά και μόνο στις γιορτές
Εχει πέσει πείνα να χάσω κιλό και πεινάω συνέχεια δεν μπορώ να κοιμηθώ μου βγήκαν τα Κόκκαλα και γουργουρίζει η κοιλιά μου. Έχω κουραστεί βάφω κι έξω το σπίτι, έχω πεθάνει λέμε . Αμα βγω έξω θα τα φάω όλα, μη με παρεξηγείτε.τι κορμαρα εχεις ρε μωρο!!!!!!!!θα σου ερθουμε γιορτες
στο σπιτι σου δεχεσαι ραντεβου;Παιδιαααα που θα πάτε Χριστούγεννα; Μη ξεχνάτε ότι είμαι διαθέσιμη για βραδινά dates επιλεκτικά και μόνο στις γιορτές
μην χασεις αλλο κουκλαρα. εισαι δυναμιτης ετσιΈχει π
Εχει πέσει πείνα να χάσω κιλό και πεινάω συνέχεια δεν μπορώ να κοιμηθώ μου βγήκαν τα Κόκκαλα και γουργουρίζει η κοιλιά μου. Έχω κουραστεί βάφω κι έξω το σπίτι, έχω πεθάνει λέμε . Αμα βγω έξω θα τα φάω όλα, μη με παρεξηγείτε.
200 ευρώστο σπιτι σου δεχεσαι ραντεβου;
για 1 ωρα;200 ευρώ
Έλα ρε συ δεν βάζωω πια στο σπίτι μου άτομο που δεν ξέρω τέλος κι αυτό ανάλογα, πρώτα θα έχουμε βρεθείγια 1 ωρα;
λογικοτατοΈλα ρε συ δεν βάζωω πια στο σπίτι μου άτομο που δεν ξέρω τέλος κι αυτό ανάλογα, πρώτα θα έχουμε βρεθεί
οκ αλλα να σηκωνεις το τηλ οταν σε παιρνουν ναι;Έλα ρε συ δεν βάζωω πια στο σπίτι μου άτομο που δεν ξέρω τέλος κι αυτό ανάλογα, πρώτα θα έχουμε βρεθεί
Πάντα το σηκώνωοκ αλλα να σηκωνεις το τηλ οταν σε παιρνουν ναι;
ολα τα σηκωνεις κουκλαραΠάντα το σηκώνω
Kυριακη εισαι διαθεσιμη;Πάντα το σηκώνω
Τ αρχιδια σου τα δυοKυριακη εισαι διαθεσιμη;
Ο λογος που βριζεις;σε ρωτησα κατιΤ αρχιδια σου τα δυο
ΕκτονώνομαιΟ λογος που βριζεις;σε ρωτησα κατι