Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.072
Ναιιιιιι!!!!Κρύο καιρός για τρίο
Ναιιιιιι!!!!Κρύο καιρός για τρίο
Εγώ για πλάκα το είπα.... εσένα θέλω να σε απολαύσω μόνος μου ...τον επόμενο μήνα που θα έρθω Αθήνα λογικάΝαιιιιιι!!!!
Οκκκκ!!!Εγώ για πλάκα το είπα.... εσένα θέλω να σε απολαύσω μόνος μου ...τον επόμενο μήνα που θα έρθω Αθήνα λογικά
Όχι. Γιατί να ‘χω εγώ; Μπορείτε σείς να πληρώσετε και να φέρετε οποία θελετεΕλενα εχεις καποια φιλη για τριο?
Ωρε μάνα μου
Α ευχαριστω τωρα έχασα 2 κιλά κει είμαι λίγο χοντρουλα είναι πριν 2 βδομαδες τωρα είμαι καλύτεραΈλενα είσαι γυναικάρα απίστευτο θηλυκό σέξυ κορμί...
Και 2 να έχασες και 10 να έβαλες ο σωματότυπος δεν αλλάζει ... εγώ προσωπικά θέλω μόνο μία ώρα να σε γλύφω για να σε γευτώ ... απίστευτη πραγματικάΑ ευχαριστω τωρα έχασα 2 κιλά κει είμαι λίγο χοντρουλα είναι πριν 2 βδομαδες τωρα είμαι καλύτερα
Στείλε paysafe από προηγούμενη η ωρες το πρωί και όταν το δω μετά παρε τηλ να κανονίσουμεΈνα ραντεβού θελω αλλά δε σε πετυχαίνω τηλ πώς θα γίνει μανάρι
Δεν μου αρέσει να παχαίνω τρελαίνομαιΚαι 2 να έχασες και 10 να έβαλες ο σωματότυπος δεν αλλάζει ... εγώ προσωπικά θέλω μόνο μία ώρα να σε γλύφω για να σε γευτώ ... απίστευτη πραγματικά
Και σε μένα το ίδιο ισχύει και νομίζω στους περισσότερους ... όμως το σώμα σου είναι θηλυκό και ακόμα και με λίγα κιλά περισσότερα...η απόλυτη καύλα για εμένα ... τυχεροί οι Αθηναίοι που σε έχουνΣτείλε paysafe από προηγούμενη η ωρες το πρωί και όταν το δω μετά παρε τηλ να κανονίσουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μου αρέσει να παχαίνω τρελαίνομαι
Όχι ρε συ ασε μην το συζητάμε δεν θέλω. Από που είσαι συΚαι σε μένα το ίδιο ισχύει και νομίζω στους περισσότερους ... όμως το σώμα σου είναι θηλυκό και ακόμα και με λίγα κιλά περισσότερα...η απόλυτη καύλα για εμένα ... τυχεροί οι Αθηναίοι που σε έχουν
Από εκεί που δεν έχεις έρθει ποτέ...και άντε σιγά σιγά οργάνωσε κανένα Τουρ Θεσσαλονίκη που νομίζω θα κάνεις θραύσηΌχι ρε συ ασε μην το συζητάμε δεν θέλω. Από που είσαι συ
Ότι να ναι τα πάμε αυταΑπό εκεί που δεν έχεις έρθει ποτέ...και άντε σιγά σιγά οργάνωσε κανένα Τουρ Θεσσαλονίκη που νομίζω θα κάνεις θραύση
Δεν σου αρέσει το πουτσόκρυο; Θες σκέτο κρυο; Είσαι αλλεργική στην πούτσα μήπως;Παιδιά γεια σας. Τι κρύο ειναι αυτό. Ουυυυυ. Δε μου αρέσει τόσο κρύο, καλύτερα όπως τις προάλλες γύρω στους 20 βαθμούς. Πήγα για μπάνιο στις 17.45 και το νερό ήταν πιο ζεστό στη θάλασσα. Έξω είχε 10.5 βαθμούς
Θέλω να σου αλυψω την κορμάρα με baby oil...Είσαι ΚΑΥΛΑ
Δεν κατάλαβα το ότι να ναι γιατί το είπες...Και δεν ξέρω τι εννοείς τα είπαμε αυτά ....για ένα Τουρ πάντως από μένα είναι Ναι .. άκουσε τι σου λέω και δεν θα χάσειςΌτι να ναι τα πάμε αυτα