Honey Bear
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2023
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Γλυκιά μου Έλενα, ευχαριστώ πολύ για όλα.... μέσα από την καρδιά μου!!!Honey bear
Και Ναι όπως καταλάβατε, τα κατάφερα και Βρέθηκα μαζί της! Δεν θα γράψω κριτική.... κάντε τον κόπο και δείτε μερικές σελίδες πριν έχει πολλές... από πιο ειδικούς.
Πρώτη μου εμπειρία με μία κοπέλα του χώρου. Και να ξεκινήσω από το πρώτο τηλέφωνο... ένα και ``μόνο``. Δεν έχω καταλάβει γιατί έχουν γραφτεί όλα αυτά για το τηλεφώνημα με την Έλενα. Σε δυο λεπτάκια είχαμε κλείσει ραντεβού για την επόμενη μέρα και ήταν σαν να μίλαγα με παλιά μου φίλη!
Την επόμενη μέρα τώρα στο Salem παίρνω Έλενα και μου λέει ότι έχει ένα θέμα με τα μάτια της.... παρόλα αυτά ήρθε... τη ρώτησα για το πρόβλημά της και μου λέει όλα καλά! Εκείνη ξέρει πόσο Καλά ήταν... σε μένα δεν είπε τίποτα!
Ήταν χαρούμενη και ευδιάθετη, τρυφερή και ερωτική!... έκανε ότι μπορούσε για να με κάνει να αισθανθώ άνετα, γιατί ήμουν και ``λίγο`` αγχωμένος... πρωτάρης!! Τώρα για το πώς περάσαμε... όλα αυτά που έχουν γραφτεί και γνωρίζετε!!
Εγώ προσωπικά?....μία ώρα δεν μου φτάσε να απολαύσω όλο αυτό το υπέροχο κορμί!! (αν και έκατσε περισσότερο)... Θες πολύ παραπάνω χρόνο... γιατί είναι ένας πολύ όμορφος και άνετος άνθρωπος και θέλεις να πεις... και να κάνεις πολλά μαζί της....
Οπότε Έλενα... εγώ προγραμματίζω και ετοιμάζομαι... για το επόμενο ραντεβού μας! Ετοιμάσου ψυχολογικά.... χαχαχα!
Να περνάς καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου!
Τελευταία τροποποίηση: