Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.533
βοηθεια μας...
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!
axaxaxaxaxaxπαίρνω τηλέφωνο και μου απαντάει κάποιος φωνάζοντας... μουνί γάμημενω... χαχαχαχ, μία όμορφη εμπειρία.
Μα που πήρες κι εσυ τηλ;παίρνω τηλέφωνο και μου απαντάει κάποιος φωνάζοντας... μουνί γάμημενω... χαχαχαχ, μία όμορφη εμπειρία.
Ουυυυυυ δεν πήρες σε μεστο δικο σου, δεν πειραζει, αγαπη μονο
Παιδιά μου πετάνε σκυλάκια μέσα στον κήπο μου SOS. Μάλλον η χοντρή 100% το κάνει. Και μόλις ήρθα άναψε τα ψώρα στην αυλή της και κοιτούσε από το φράχτη να δει αν θα μαλώσω η αν θα φωνάξω. Κοιτάει από το φράχτη τι κάνω. Στάνταρ αυτή. Μέχρι τωρα 2 σκυλάκια μου πέταξε . Τι να κάνω τη γαμημενη το μουνιοπανο.
ημίαιμα γιατί;Τι ράτσα είναι τα σκυλάκια;
….
ημίαιμα γιατί;
Τι να καταγγείλω και ποιον ; Που στα μπατσονια που με έχουν στη μπούκα να βρω και το μπελά μου από πάνω; Αυτό θέλει αυτή μα έρχονται μπατσονια να γίνεται τζέρτζελο να έχει ν ασχολειται η ταμπέλα. Δεν μπορώ τπυς μπάτσους μου έχουν κάνει κακό και θα τους ξεσκίσω στο βρισίδι και θα με πάνε μέσαΚαλέστε την εταιρία προστασίας ζώων και καταγγείλτε το περιστατικό. Η εγκατάλειψη ζώου τιμωρείται μέχρι και με φυλάκιση.
Τι κάνω δηλαδή;Να ξερεις αυτο που κανεις δεν υπαρχει .Εχουν πεταξει η δηθεν φιλοζωοι σκυλια εδω που μενω εχουν κανει αγελη και τρωνε απο κοτες μεχρι κατσικια κανεις δεν κανει καταγγελία στον Δημο να τα μαζεψει θα κανω εγω γιατι μου την επεσαν στα σκυλια μου την ωρα που τα εκανα βολτα .Καλα ο δικος μου ο αρσενικος ημιαιμο λαμπραντορ την επεσε μονος του στην αγελη και τα δικα μου τα εχω μαζεψει κουταβια απο τα σκουπιδια .
Αυτο που δεν κανει η πολιτεια που ειναι υποχρεωμενη να εχει σε καταφυγιο ζωων τα αδεσποταΓια να μην πω ότι έφερε η χοντρή 2 φορές την αστυνομία και ήθελαν να με πατούν αυτοφωρο και αυτοί γιατί φωνάζω λέει , την έφερε για να μην φτιάξω την γκαραζοπορτα και να μας πάρουν αυτοφωρο και μένα και το σίδερα, την πόρτα που αυτή έφερε τους γυφτους και τα ξήλωσε όλα τα σίδερα και τα πούλησε, έκλεψε δηλ. Κι έβαλε και την αφεντιά σας τον διοικητή να με πάρει τηλ να πάω κει και να με απειλεί χωρίς λόγο κρι αυτός. Θα πάτε ολοι άπατοι όσοι με απειλείτε εμένα χωρίς λόγο κρι χρησιμοποιείτε τη θέση σας προς ίδιο όφελος γιατί δεν σας περνώ πίπες. Θα πάτε στη χοντρή να σας ουδείς και να σας πάρει πίπες. Μου έχετε κάνει μαύρη τη ζωή ενώ δεν ενοχλώ κανένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι κάνω δηλαδή;
Ναι όμως εγώ δεν έχω λεφτά μάγκα μου δεν ζητάω και δεν θέλω κιόλας. Και δε έχω και δουλειά ούτε από σας ούτε από κανένα γιατί κανένας της προκοπησ δεν έρχεται. Τεσπα δεν με ενδιαφέρουν οι έπαινοι του καθένα και ούτε το κάνω γι αυτό. Αυτά γίνονται μόνο από αγάπη και γιατί τα θέλει κάποιος και ούτε θέλω ν αποδείξω και σε κανέναν κάτι. Απλά τα γράφω εδώ γιατί ξετω ότι ξεμπροστιάζοντας αυτούς όλο και κάποιος θα θέλει να τπυς ξεκοιλιάσει χιχι . Έχω κι εγώ το βήμα μου αφού είμαι πουτανα.Αυτο που δεν κανει η πολιτεια που ειναι υποχρεωμενη να εχει σε καταφυγιο ζωων τα αδεσποτα
Δεν με ενδιαφερει τι εισαι ουτε σε επαινω απλα χειροκροτω την πραξη σου την συγκεκριμενη αυτο .Καλη δυναμηΝαι όμως εγώ δεν έχω λεφτά μάγκα μου δεν ζητάω και δεν θέλω κιόλας. Και δε έχω και δουλειά ούτε από σας ούτε από κανένα γιατί κανένας της προκοπησ δεν έρχεται. Τεσπα δεν με ενδιαφέρουν οι έπαινοι του καθένα και ούτε το κάνω γι αυτό. Αυτά γίνονται μόνο από αγάπη και γιατί τα θέλει κάποιος και ούτε θέλω ν αποδείξω και σε κανέναν κάτι. Απλά τα γράφω εδώ γιατί ξετω ότι ξεμπροστιάζοντας αυτούς όλο και κάποιος θα θέλει να τπυς ξεκοιλιάσει χιχι . Έχω κι εγώ το βήμα μου αφού είμαι πουτανα.